הלילה הפארק של האוהדים ב 09 יהיה של

actress

New member
היום בידיעות אחרונות במוסף 24 שעות

פירסמו ואיזכרו את המופע ראו מצ"ב הקובץ

korennet

New member
איזו בעסה אטומית......

כנראה לא אוכל להגיע... אני עובדת בהפקה קבועה של הצגת ילדים ויש לי הצגה ב-10.5 לפנות בוקר בדימונה הרחוקה..... כמה שעצוב לי כעת, אתם לא מאמינים...
ובגלל העבודה המעצבנת שלי, אני הולכת להפסיד את שני האנשים הענקיים ביותר - סי שלנו ואלון אולארצ'יק... מר גורלי והעולם אכזר....

actress

New member
אז יש פתרון אולי.. תשני את שעות השי

השינה שלך רק להפעם.... תשני בוקר עד הערב בערב תצאי ואז ישר אחרי המופע את תהיי בהיי כ"כ שתעבדי עד היום הבא....

korennet

New member
אולי אנסה זאת

העניין הוא שהגופ שלי כבר מבולבל לגמרי... בשבועיים האחרונים ובשבועיים הקרובים אני מוצפת עבודה ולכן יוצא לישון כמה שעות בודדות בלילה ככה שאני עייפה בבסיס ולכן זו ריזיקה (לישון ביום).... אבל אבדוק עם המחליפ שלי אם פנוי ואז...... אבל אני בספק.... מיכל/סי - באיזו שעה בערך סי תופיע? (אברר גם באיזו שעה אלון יופיע ונקווה שיהיו סמוכים ואז אולי אקמבן משהו.... אני במנצ'יס לאלון ולסי כך שאני חייבת להגיע....

skito

New member
פצצת תאורה

אולי מישהו יהיה זקוק לפצצת תאורה וכקורנת שתאיר על כולם כדאי שתבואי. חו"מ נטע... תזרמי עם רצונות ויכולות הגוף. בוקר טוב ובהצלחה!

korennet

New member
סקיטו יקירי...

כיום,אחרי שבוע עמוס בהצגות (והשבוע הזה ייגמר בעוד שבועיים לערך), אין כל קשר בין הרצונות ליכולות הגופ שלי ולמציאות.... אני רוצה? עוד ועוד ועוד... אני יכולה? כבר אין לי כוח בערך מיום האתמול... המציאות? אני אמשוך ואמשוך ואמשוך - מקץ החמה עד קץ הנשמה... עניתי לך? לא? אז הרי תשובתך - אני אגיע ואראה את C ואלון בהופעה ואף כשאגיע למאחורי הקלעים - SO HELP ME GOD

סי אני מגיע ! (עם פרחים../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif)

הלוואי שיכולנו לדעת באיזו שעה פחות או יותר את עולה לבמה, כך לא נצטרך לעמוד שעות , ואולי גם לראות אומנים שלא מעניינים.

actress

New member
חשבת במקום להיות במספרה לעבוד

במשתלה... אם אתה ככ אוהב פרחים.

לא נראה לי בכלל לעבוד במשתלה !!!

יותר משאני אוהב פרחים - אני אוהב להעניק. ובהקשר לסי, הפרחים הם רק מחווה קטנה, לאושר והריגוש שהיא גורמת לי.
פרח קטן גם בשבילך.

actress

New member
ד"א אפשרי להיות ספר עציצים כמו בסרט

המספרים של אדוארד

למעלה