K K i f New member 22/8/05 #267 טחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי את זה עכשיו, וטובי עם הקול המתוק שלה... פתאום אתה נכנס באמצע והורס הכל!
פ פרקשון New member 22/8/05 #276 חחחחח תודה ככה כל ההופעה אני הורס לאנשים ואני נהנה יותר אל תעמדו לידי בהופעה
K K i f New member 22/8/05 #280 אם כבר דיברנו על שחק את המשחק... זה רק אני? או שבכל מקום ששמעתי את שיקו שר.. בתפתח את העיניים האחרון... הוא אומר: "ת'פתח" במקום תפתח? ולא לימדו אותו להקיד: תפקח? ולא תפתח? איזה עילג הוא באמאשלי עיניים פוקחי, דלת(או יותר נכון, תחת!) פותחים... יובל צריך ללמד אותו עברית שיקו שלי ככה בוגד בי הוא מדבר בעברית עילגת! זה לא כיף!
אם כבר דיברנו על שחק את המשחק... זה רק אני? או שבכל מקום ששמעתי את שיקו שר.. בתפתח את העיניים האחרון... הוא אומר: "ת'פתח" במקום תפתח? ולא לימדו אותו להקיד: תפקח? ולא תפתח? איזה עילג הוא באמאשלי עיניים פוקחי, דלת(או יותר נכון, תחת!) פותחים... יובל צריך ללמד אותו עברית שיקו שלי ככה בוגד בי הוא מדבר בעברית עילגת! זה לא כיף!
K keeeren New member 22/8/05 #206 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא פשוט כזה סקסיייייייייייי אעעעעע
K keeeren New member 22/8/05 #223 אני כןןןןןןןן מה אני אעשה אני לא יכולה.. בוא נגיד שהייתי שמחה לפגוש אותו בסמטה חשוכה...
נ ניו יורק רפיח New member 22/8/05 #225 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי בן מת בגלל אבייגיל XDDDDגג טובי חייבים לחשוב על תמונות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי בן מת בגלל אבייגיל XDDDDגג טובי חייבים לחשוב על תמונות