בא לי למות
דיברתי עכשיו עם החברה ונראה שאכן ניפגש מחר
אבל .. אתם זוכרים שהיינו אז בספיד דייט אז היא הכירה שם מישהו שאיתו היא יוצאת מאז והיא סיפרה
לי שהיא הייתה אצלו כל היום כיפור . ואני כאמור הייתי לבד . ובכלל היא בחורה שגברים אוהבים ..
כמו כן באותו ספיד דייט היא באה עם חברה אחרת לקבוצה שגם היא עם כל הבעיות שלה היא אחת שגברים אוהבים יש משיהו בקבוצה אחרת שפעם
סיפר לי שהוא ניסה להתחיל איתה .
ובאותו ספיד דייט גם היא הגיעה והחברה של מחר הביאה את ידיד שלה . אז עכשיו היא סיפרה שהחברה לקבוצה אמרה לה שהיא נידלקה על הידיד וסיפרה לי שהידיד
אומנם לא מעוניין איתה בקשר לטווח רחוק אבל בהחלט מעוניין לשכב איתה . למה עליי הוא לא אמר ככה ?
כל מה שאני עושה בחיים האלה זה לאכול , לראות טלוויזיה , לקרוא , לישון ולשחק קנדי קראש . וזהו תראו מה זה . אותן בנות עם על העיניינים שלהן הולך להן
זה ממש מצער אותי שאני בחורה שגברים לא אוהבים . לא הייתי נעלבת עם מישהו היה אומר שהוא רק רוצה .... הייתי מקבלת את זה כמחמאה .
ראיתי באותו ערב בספיד דייט שהיא והידיד של החברה דיברו .. היה נראה שיש בינהם חיבור אפילו ברמה של שיחה . כאשר הוא ישב לידי באותו ערב הוא ישר אמר שהוא
צריך לשירותים . אחרי זה הוא אמר לחברה שהוא אומנם לא חושב שאני מכוערת אבל שלא היה ביננו חיבור ...
למה אני לא יכולה להיות בחורה שגברים אוהבים ? הם מעולם לא מעיפים עליי מבט.
למה אני צריכה לשבת בין ארבע קירות כל הזמן ומישהי אחרת הולכת לישון אצל חבר שלה ??
למה זה צריך להיות ככה ? החוסר צדק הזה . אני שמחה בישבילה אבל יחד עם זאת גם אני רוצה .. גם בקבוצה שלנו יש מישהו שלא הייתי מתנגדת אבל נראה לי שהוא
היה מעדיף אותה הם ידידים . פשוט יש לה אניטנראקציה טובה עם בחורים . הריאתי את תמונתה פעם לחברתי הטובה והיא אמרה שהיא בכלל לא מושכת בפנים
אז הנה עדיין גברים ממש אוהבים אותה והולך לה . גם לחברה השנייה הייתה זוגיות של שנתיים ובכלל גברים אוהבים אותה איזה כיף להן.
מה יהיה ? כאשר החברה התקשרה עכשיו הייתי עם צלחת קטנה של ספגטי .. הכנתי שיהיה לי למחר לעבודה אבל אכלתי קצת עכשיו וממש הרגשתי גועל ולא סיימתי
גועל מעצמי , גועל מהחיים האלה , גועל . למה ? למה זה ככה ? למה גברים לא נמשכים אליי ? למה הרופא מדבר עם אנשים בחדר הניתוח ואיתי לא ? למה ?
למה ? למה ? למה ? למה ? למה ? למהההההההההההההההההההההההההה ?