"הללויה" - עם אספי אספי ---->

b o n c h

New member
"הללויה" - עם אספי אספי ---->

החייל הכי חתיך בצה"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח הדר את אדירה!!!!!!

b o n c h

New member
סורי שפתחתי ממש מוקדם

פחדתי לשכוח את הכינוי השבועי של הדר לאסף. האזנה נעימה! אסף תיכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה נשמע?!?!?!

tkuihehr

New member
מותר לפתוח מוקדם

ומה, שרשורי סינגלס לא פותחים קצת לפני?

tkuihehr

New member
כן, היא ביזבזה את המלאי

לכל אחד יש מלאי מוגבל של סימני קריאה, רובנו ממעיטים להשתמש בהם, חלק מהאנשים המאוד מסויימים מצאו שיטה אחרת של איך להתשמש והוסיפו 1ים בסוף,
אני אישית כבר מעדיף את השיטה של ההרבה סימני קריאה...

tkuihehr

New member
הדר מבינה עיניין

ועכשיו אסף צרנילס נכנס לאולפן... וואי אסף ,סליחה, אם לא הייתי עייף מלהסתכל על המחשב ולשבת על אותו כיסא כבר 3 שעות הייתי נשאר, אבל קשה, זה ארוך מדי, אני מטייל למיטה, אבל שומע את השידור, אם יהיה לי משהו להגיד אני אבוא לפה להגיב, ובכל מצב, ב1:52 אני כאן... שידור מהנה שיהיה לך ולכל מי שנשאר

limors2

Active member
../images/Emo45.gifכנ"ל....../images/Emo54.gif

אשמע תהתחלה, ואשאר כמה שאוכל....

b o n c h

New member
הרווח הענק שלך עורר בי סקרנות

אבל לא משהו ההמשך
אמרתי לא להפקיר!!!! ולא גינגי לא נגמרו לי הסימני קריאה, יש לי בשפע!!!! :)

tkuihehr

New member
כן נכון

ובגלל זה היה לי לא נעים לעזוב ככה בלי להתנצל [ולא שמתי לב שהרווח כזה ענק, חשבתי שהוא רגיל, גלגול קטנטן ,זה מה שרציתי...]

tkuihehr

New member
וואי ,איזה שיר

וויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס, שיר מצויין, מלפני שנה, אבל עדיין אהוב עלי, ועדיין שר אותו כל פעם שהוא מושמע [והוא מושמע]

chen010189

New member
יש לי את אמריקן אדיוט שלהם

בבית המקורי (לא קונה צרובים ואם זאת להקה טובה אז גם לא מורידה) וכל האלבום פשוט מצויין לפי דעתי אבל אין על וויק מי אפ... שיר מספר 1:)

tkuihehr

New member
להקה מעולה

מנצחת את קולדפליי, מתי גרינדיי יוציאו עוד אחד?? <שוב הבדיחה על זה שעוד מעט ספטמבר? זה אומר שישימו אותו הרבה עכשיו שוב
?>

chen010189

New member
חחחחח שיתעוררו באמת:)

אני מצפה לעוד אלבום לא פחות טוב מזה איזה באסה שבלינק182 התפרקו, בדיוק כשהתחלתי לשמוע אותם וגם את האלבום האחרון שלהם יש לי בבית...

למעלה