"הללויה" - עם אספי אספי ---->

RJlake

New member
חחח מנצחת את קולדפליי?

הגזמת אלון
היחידה שאולי מנצחת את קולדפליי היא יו2

tkuihehr

New member
שתיהן

והאמת, עוד הרבה, אני פשוט לא אוהב את קולדפליי אנחנו לא מסכימים על הרבה שירים, אבל פה נראה לי נקודה רגישה מדי? את אוהבת אותם כל כך הרבה??

RJlake

New member
יותר מדי אפילו../images/Emo99.gif

יש להם שירים מעולים שאני יכולה לשמוע תמיד ולא יימאס לי אף פעם למרות שהדיסק החדש שלהם איכזב אותי קשות

b o n c h

New member
כן ואחריו...

(נדלג שנייה על אוקטובר) ישימו את NOVEMBER RAIN ונובמבר של מירי מסיקה... כל כך אופייני!

tkuihehr

New member
הגיוני

וזה מוכר, כמו שבתשיעי בכל נובמבר יהיה שיר מסויים עם ורד [דייויד ברוזה] אין לי מושג למה החלטתי לציין את זה, פשוט זה מצחיק אותי כל 9/11- [ולא , לא התאריך של התאומים ולא הגמר של לרקוד עם כוכבים], כל עוד לא ישימו את "קיץ" ביום ברד קר במיוחד של 0 מעלות [אלא אם יעשו דווקא, בהפוכה], מותר להם...
אחח, בא לי להתקדם מאוגוסט, חודש חם ומגעיל

RJlake

New member
כי זו שנה חדשה ומתחילים להרגיש

חורף אמיתי ויש תחושה טובה משום מה...וגם בינואר\פבואר מתחילות תקוות השלג

tkuihehr

New member
נכון

גם אני חשבתי רק על זה כשהזכרת ינואר, ופתאום ממש בא לי לדלג על כל האיח שבדרך... [יאללה, ינואר, יאללה מצעד בינל]

b o n c h

New member
ינואר זה מצויין

חוצמזה שאני מתגייסת בינואר. אבל אחלה חודש. אפשר לנשום בו! מתה על ריח של גשם! שונאת אוגוסט וחום! זה מגעיל.

tkuihehr

New member
אוווו, זה סיפור ארוך ובעייתי

קיבלתי כל כך הרבה תאריכי גיוס שאני לא בטוח... אמממ, שבוע הבא אני כנראה אשוב ללמוד, והתאריך האחרון [שהגיע יום אחרי התאריך הקודם נובמבר 07] הוא מרץ 07, וכל זה דחייה בעצם מיולי 06 [מזל דווקא שלא התגייסתי לא נורא כאן] אין לי מושג מתי אני אתגייס בסוף, ולאן...

tkuihehr

New member
כן,

בגלל שאני לא רוצה קרבי, ובא לי לנצל את השוונג [עלק שוונג] מהביצפר, אז רציתי להמשיך ללמוד, נצמדתי לכמה חברים, נרשמתי להמשיך י"ג, עתידים, פעמי עתידים, עתודה, נרשמתי להכל. אבל נושלתי גם מהעתודה, אז נראה לי שזה יהיה י"ג רגיל, אני עדיין יכול להחליט ללכת לבקו"ם כמו הרוב ביום הגיוס שלי ועד אז חצי שנה לשבת בבית, אבל אני מעדיף שכן ללכת ללמוד... אז שבוע הבא, ככל הנראה, אני חוזר ללמוד עוד שנה [כאילו ה12 הקודמות לא הספיקו לי], טוב נו, יש חברים, יהיה כיף...

RJlake

New member
../images/Emo2.gif אתה מטורף...באמת...

הראשון שאני שומעת שעושה י"ג

tkuihehr

New member
לא ייאמן אה?

לא רוצה לחזור ללמוד, לא רוצה
[חסר לי אייקון של |אעעעעעע!| כמו באייסי, אחד שסתם פותח את הפה וצורח] אני אוהב את החופשששש

tkuihehr

New member
אולי אני באמת אעשה את זה

אבל אז מה אני אעשה בחצי שנה הקרובה עד הגיוס??

RJlake

New member
תעבוד, תיסע לאנשהו,תפתח

תחביב,סתם תהנה מבטלה צרופה... כל דבר עדיף על עוד שנת לימודים

למעלה