אף פעם לא יוצא לי לשמוע פרסומות של זה. אסף? אולי תענה בבקשה?
C chen010189 New member 27/8/06 #170 אני חיה על הופעות השבוע אני הולכת ל3 הופעות של סינרגיה! ועוד שבועיים יש השקה אבל עושים לי בעיות איתה איך אני אוכלת את הלב שלא הלכתי לבלאק אייד פיז...
אני חיה על הופעות השבוע אני הולכת ל3 הופעות של סינרגיה! ועוד שבועיים יש השקה אבל עושים לי בעיות איתה איך אני אוכלת את הלב שלא הלכתי לבלאק אייד פיז...
R RJlake New member 27/8/06 #177 אייי הייתה הופעה ענקית!!../images/Emo99.gif (אני לא עוזרת ללב הא? ) למה לא הלכת?
C chen010189 New member 27/8/06 #181 חפיף כבר התגברתי את הלב אכלתי כבר כששמעתי את ההופעה בגלגל"צ... לא יודעת, זאת הייתה תקופה מאוד קצרה שקצת ירד לי מהם ואז שוב חזר. גם כל האכזבה מהביטול של קלארקסון הורידה לי חשק להזמין כרטיסים להופעות מחו"ל. 90% מהופעות שנקבעות מתבטלות וזה מעצבן.
חפיף כבר התגברתי את הלב אכלתי כבר כששמעתי את ההופעה בגלגל"צ... לא יודעת, זאת הייתה תקופה מאוד קצרה שקצת ירד לי מהם ואז שוב חזר. גם כל האכזבה מהביטול של קלארקסון הורידה לי חשק להזמין כרטיסים להופעות מחו"ל. 90% מהופעות שנקבעות מתבטלות וזה מעצבן.
T tkuihehr New member 27/8/06 #183 חחחח, אולי רואים כמה אסף קשוב אלינו?? [או צוחק עלינו ,כמה חם כאן, כשהוא באולפן הממוזג ]
ג גינגימניה New member 27/8/06 #184 הפרידות אצלי ארוכות בסביבות השעה 12, אמרתי לנעמה שאני עוד כמה דקות אלך ועדיין לא הלכתי כי כייף וקשה ללכת..
הפרידות אצלי ארוכות בסביבות השעה 12, אמרתי לנעמה שאני עוד כמה דקות אלך ועדיין לא הלכתי כי כייף וקשה ללכת..
C chen010189 New member 27/8/06 #189 נכון?? זה כמו שרציתי לישון קצת עד שהללויה תתחיל אבל באתי גם כי היה כיף וגם כי פחדתי להרדם