הלללו יש מישהו בבית יו השאירו אותי

מבטיחה לך שיהיה במפגש רופא

צמוד אלינו, את יודעת זה רופא שיכול פתאום להפוך לשוטר או למורה או ל.....

הוצ'י מאמה ../images/Emo3.gif

bring it on מה עם איזה תוכן רציני ככה, סקר טוב, שאלת מקבילית המוחות.. משהו לעורר ת'מתים (אני המתים.... רבאק! תתאפסי על עצמך אישה! כולה חולה, מתנהגת כמו גבר...
)

מאמי איזה מקבילית המוחות, אני

כרגע מפעילה את המוח רק לדבר אחד וזה איך להסיר עננה שחורה שמכסה את חיינו עכשיו, אני צוחקת פה אבל בוכה בלב. אצלי זה רק למראית העין, העין צוחקת הלב בוכה, פגעו לי בנסיך הקטן שלי, זה סיפור שיצא בקרוב לעתונות. טוב אני אעצור פה לפני אני מתחילה

מודה ומתוודה

איבדתי אותך. מצטערת לשמוע, לא שאני מבינה כל כך מה שמעתי, אבל את בוכה ועצוב לך - זה לא משנה למה. נשמע סיפור מורכב ולא פשוט... נותר לי רק לשלוח
חם ומלא
, ולומר לך שאנחנו כאן, גם בשביל לבכות... תחזיקי מעמד מתוקה

מירב, פגעו בילד שלי בנפש שלו סיפור

ארוך שמתפרס על פני כמעט חצי שנה, יש כאב גדול בלב, הרבה בכי ועצבות ובי נשבעתי שכל מי שפגע בו ישלם מחיר מאוד יקר, למזלי יש לי תמיכה מאוד גדולה מאותו עיתון שפניתי אז כרגע לא מפרסמים את הכתבה עד שכל הסיפור יגמר בשבועות הקרובים בשביל לא לפגוע בוגם עו"ד מעורב בסיפור, מדובר על מחדל רציני מצד מערכת החינוך שפגעה בו ובנפשו, במשך הזמן אני אספר קצת קשה לי כרגע. כשאני נכנסת לפה זה כאילו אני נכנסת למקום ציבורי שלא נותן לי לחשוב על מה שעובר עלינו, מקום עם הרבה אהבה פירגון, תסלחו לי שלפעמים אני משתובבת וכותבת שטויות רק כך עולה חיוך על פני.

כולנו בורחים לפעמים

מחפשים את החיוך, הצחוק, רק כדי להדחיק את הכאב, העצבות והדמעה. את לא צריכה להתנצל על כך, never. אני מחזיקה אצבעות שהסיוט הזה אכן יסתיים בקרוב, וזה יהיה מאחורייך ומאחוריו. אני לא רוצה להכנס וללחוץ, כשאת תרגישי שזה מתאים לך, אנחנו כאן לשמוע, להקשיב, לעזור ולתמוך כשצריך. את יכולה גם לפנות במסרים אם את לא רוצה לדבר קבל עם ופורום. מצטערת לשמוע שיש על ליבך אבן כה גדולה..

נימשון

New member
כפרהההההה את עדין חולה../images/Emo35.gif

יש מי שיכין לך מרק
יעשה לך קיצים בשיער
ימלא לך אמבטיה חמה

../images/Emo7.gif

אפחד לא הביא לי מרק, אז הלכתי לחפש במקומות אחרים... אני נקרעת מצחוק כאן, דוגרי. פעם אחרונה שהיה לי חום היה לפני 20 שנה נראה לי, שכחתי מה זה. רגע אחד אני 700 שכבות וכולי רועדת, רגע אחר אני עולה באש. בלילה בכלל... צחוקים חבל"ז.... אני הולכת להתפנק אצל חברה... (לא אמרתי לה שאני חולה... חחחחחחחח) רוצה לעשות לי קיצים?

אהה שלום לך גם את פה? אז תשארי

פה, לא ללכת לשום מקום אני אחזור בחצות או בבוקר

למעלה