הלמ"ס: ב-2030 כל אזרח רביעי - ערבי

הלמ"ס: ב-2030 כל אזרח רביעי - ערבי

צועקת הכותרת באתר ידיעות אחרונות, כל אזרח רביעי הוא ערבי, מבליטים את המשפט, הכותרת, סכנה, איום, חיסול מדינת היהודים, הערבים ישמידו אותנו, אין מפתיע בעיתון מספר אחת של המדינה.

shm490

New member
הצילו !! ערבים עלינו

רגע , רק בעוד 22 שנים , מי יודע מה יהיה ? אולי הם יתגירו ? אולי אנו נתאסלם ? אולי האירנים יהרגו את כולנו ? יאללה לעשות חיים לפני שהערבים יגמרו אותנו .

ברגע שהרוב היהודי-ציוני יאויים מספרית זה

יהיה עיניין כלל ציוני, כן, כולל השמאל ציוני. ממש לא עיניין של ליברמן או איתם. כל ציוני בארץ ובעולם יודע שמדינת ישראל ללא רוב יהודי היא אינה מדינת ישראל, יודע שזה אומר חיסול מדינת ישראל, סופה של ישראל או כל דבר אחר ואם זה אומר רוב פלשתיני אז זה אומר שישראל הופכת לפלשתין, אין מה לעשות אילו עובדות החיים, תקראו ל זה מה שאתם רוצים אך זוהי עובדה.

לא הכותרת היא הבעייה הגדולה

הבעייה היא שכמו שאתה אומר, הרבה ישראלים במקום לפרש אותה באופן חיובי (למשל משהו כמו "נו, זה רק מוכיח שחייבים להשקיע בערבים - הם חלק מהעתיד פה, אי אפשר להתעלם מהם"), חושבים ישר על "איום" "השמדה" "חיסול". עצוב...

respecta1

New member
למה שיראו את זה אחרת?

אנשים לא עיוורים וחירשים, הם רואים איך ההנהגה הערבית מדברת, מה הקול הערבי אומר (וזה לא שיש קול אחר שנשמע שאפשר להתנחם בו) אז מין הסתם כשהם יראו ידיעה כמו1\4 ישראלים יהיה ערבי הם לא יצהלו בה.

השקעה לא תעזור כאן, צריך להשקיע בהם מתוקף

היותם אזרחים במדינה אבל אם אתה חושב שזה יעלים את הלאומיות הפלשתינית שלהם או ישנה את המגמה הדמוגרפית אתה טועה בגדול.

THE WIZARD 55

New member
אל תדאג אקרא ממי

הבעיה תפטר... כמו שאמרתי, ימצאו עוד יהודים ברחבי העולם שיעשו עליה עם סל קליטה מנופח...(או שבט אפריקאי נודד שיתברר שהוא צאצא היהודים) ובמקביל, תוכנית שעובדים עליה שנים ארוכות, התוכנית לצמצום הילודה, אין ערים חדשות, אין מקום לגור, לא מביאים הרבה ילדים...:)

זה הדבר הנכון ביותר לעשותו ../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif

עבור מי שמעוניין להרוס את כל מה שבנינו פה.................... ומה זו התוכנית לצמצום הילודה? נדמה לי שבכל העולם הערבי יש בעיית ילודה ובמצריים למשל יש תוכנית כזו. גם בישראל?

THE WIZARD 55

New member
בישראל היא מוסווית

תחשוב, אין אדמות, אחים בונים אחד מעל השני, אין מקום להרבה ילדים, צמצום ילודה

אני חושב שזה לא משפיע במיוחד על הילודה

ובטח לא המטרה העיקרית של הממסד הישראלי. המטרה העיקרית ב"חנק" הקרקעות של ערבים, היא כנראה לשבור את מודל החיים השבטי-דתי שהכפריים הערבים הורגלו בו. הפקעת קרקעות נועדה כנראה לעודד ערבים להפסיק את המסורת של אגירת קרקעות ונכסים, לטובת הפקדת כספים והשתלבות מלאה במודל הכלכלי המערבי. אלא שבכל מקום בעולם שבו ניסו לבצע את הדברים הנ"ל, זה לא עבר בשקט, ובשום מקום הכפריים לא חשבו שיש למישהו זכות לכפות עליהם לעבור למודל חיים אחר. כאן הבעייה כפולה ומכופלה. גם אם הערבי הממוצע יחליט לשבור את המסורת ולגור בעיר, הוא יהיה חייב לעבור לגור בין יהודים - כי לא בונים שכונות מיוחדות לערבים בכל עיר.

זו ציניות, עם גרעין של אמת..

העובדה שקיים מגזר גדול שחי על מודל חיים שבטי-דתי מפריעה למדינה, אין לי ספק בזה. גם אם היא לא היתה מדינה "יהודית" אלא מדינת כל אזרחיה במודל דומה לשל ארה"ב, זו היתה בעייה שהמדינה היתה צריכה להתמודד איתה בטווח הרחוק. המשאבים כאן מוגבלים מאד ואי אפשר לבסס את הכלכלה באופן גורף על חקלאות, ואת המגורים על בניה צמודת קרקע. כך שכמעט כל סוג של שלטון, בפרט כזה המעודד השכלה גבוהה ותעשיות עתירות ידע, היה מנסה לשבור את מודל החיים הכפרי, ולעודד את צמצום הילודה כדי שגם הנשים יצאו לעבוד וכדי שכולם יקדישו יותר זמן לעבודה. הבעייה כאן היא שישראל לא הלכה עם זה עד הסוף - לא בונים שכונות חדשות עבור צעירים ערבים, ויהודים מתייחסים לערבים בד"כ בעויינות, כך שגם מי שמתחנן ורוצה לאמץ אורח חיים מודרני, מתקשה לעשות זאת.

THE WIZARD 55

New member
בדיוק כמו שאמרת

אין קרקעות, אין ערים חדשות, בערים לא כל כך מרוצים שמכנים ערבים.. אל מבינה למה לא בונים בניין עם קומות בכפרים זה יכול לפתור בעיות דיור

זה קצת יותר מסובך מאשר בעיר יהודית

דווקא לפי מה שהסברת לי פעם, הקרקעות בכפרים שייכות בד"כ למס' מצומצם של משפחות שגרות בהם. ברגע שכל האזור נשלט בידי אותה משפחה, אין סיכוי לסדר חברתי כמו זה שבערים היהודיות. מי יסכים לבנות מגדל יוקרתי של 40 קומות, כשבבעלות המשפחה יש עדיין עתודות קרקע? ומי יסכים לקנות דירה במגדל כזה, כשכל יתר הדיירים שייכים לאותה משפחה? בפרוייקטים כאלה בערים יהודיות, אין כל קשר משפחתי בין דייר אחד למשנהו. הם פשוט אוסף של פרטים בעלי לאום משותף (או דת ומנהגים משותפים פחות או יותר).. במגזר היהודי כמעט שאין מושג כזה "קרקעות פרטיות", הבנייה למגורים, כולל התשתיות של כבישים, חשמל, מים ביוב, מוסדות חינוך ושירותים וכו' וכו', מתוכננת ברמת שכונות שלמות, לא ברמה פרטנית. מי שמאכלסים את המבנים הם אוסף של פרטים שאין להם קשר למי שתכנן את הפרוייקט, וגם לא למי שבנה אותו.

כדי למצוא פתרון שיהיה מקובל על כולם

צריך להבין את הבעייה הרבה יותר לעומק. נראה לי שההבנה שלי היא על קצה המזלג בלבד. הרבה מידע חסר לי. למשל:
מה שיעורם באוכלוסייה של צעירים ערבים שהיו בכלל רוצים להקים יישובים שהמודל החברתי שלהם מזכיר את זה שמתנהל בערים וביישובים יהודיים?
מה שיעורם של צעירים ערבים שמכירים והיו מעוניינים לשמר בדיוק את המודל החברתי שמשפחתם חיה בו לפני שהחלה מה שנקרא "הפלישה הציונית" (בדגש על "מכירים" את אורח החיים הזה, ולא סתם מפנטזים על "הימים הטובים ההם", שאת זה גם אני עושה)?
בקרב מי שמעוניינים לשמר את המודל החברתי הישן - מהם 5 הדברים שמפריעים להם ביותר במודל החברתי המקובל בערים יהודיות? (כלומר דברים שלא היו רוצים לראות בעיר ערבית.. כולל יהודים
) וגם זה רק ההתחלה..

ברגע שמספר הפלשתינים יתקרב למספר היהודים זו

זו בהחלט מהווה סכנה השמדה וחיסול עבורם. וזה יביא למלחמת אזרחים ובסופה, אם היהודים ירצו להמשיך לשרוד, ולשרוד זה לא לחיות "פיזית" לשרוד זה להחזיק בריבונות משלהם, מדינה יהודית הם יצטרכו לדאוג לזה שזה יקרה... אין מה לעשות זו או לשרוד או להתחסל.

למעלה