הלמ"ס: ב-2030 כל אזרח רביעי - ערבי

יש 2 אפשרויות: או למנוע מזה לקרות -

ה"פתרון השקט" או לא לעשות כלום, לתת לטבע לעשות שלו ולחכות לפיצוץ בדמות מלחמת אזרחים ולמלחמת אזרחים יש דינמיקה אוטומטית וטבעית משלה והיא מאד הרסנית לשני הצדדים אך יותר לצד המפסיד. איך עושים את הפתרון שמונע את זה? אז זהו, זה לא פתרון מושלם, למה? כי לא בטוח שהוא ימנע את מלחמת אזרחים אולי הוא רק ידחה אותה, אולי להרבה מאד שנים אך לא לנצח, יש לו סיכוי להספיק ויש סיכוי שלא. מה עושים? - ישראל מפנה את רוב ההתנחלויות, מספחת את הגושים הגדולים, הפלשתינים יקבלו פיצוי שווה שטח בדמות המשולש וואדי ערה (הם הרי פלשתינים) + אם צריך עוד, השטח יהיה רציף, בלי יהודים ושווה שטח לשטחי 67' - נפתרת לחלוטין מהשליטה בפלשתינים - עם הם רוצים להלחם עד הסנטימטר האחרון - נרסק אותם ונעיף אותם, מלחמה עד הסוף. - קיצוץ נוסף וחד בקבצבאות ילדים, זה קשור גם למגזר החרדי שהוא מגזר עני לא יצרני ועם הרבה ילדים. - הגדלת ההשקעה הכספית במגזר הערבי - חינוך, בריאות, רווחה, תוכניות מתאר תשתיות וכו' ואם הם לא יודעים לנהל בעצמם את הרשויות שלהם אז שאנחנו ננהל להם אותם ככה שלא יהיו להם גרעונות - כל אגורה לרווחת התושב. - אפס סובלנות לגילויי לאומנות פלשתינית בדלנית בישראל. - אפס סובלנות לגילויי סימפטיה למי שנחשב על ידי המדינה כאוייב ולא משנה למה ואיך. - טיפוח ותקצוב גורמים מתונים בקרב ערביי ישראל. זה יהיה לא קל ותהליך של שנים אך יש לו סיכוי והמטרה היא שפלשתינאי ישראל יהיו "פשוט" ערביי ישראל, שממיעוט לאומי יהפכו למיעוט אזרחי, עם שיוויון זכויות אזרחי מלא. אם מישהו יפחד או ינתגד בגלל שהמדינה תעשה לערביי ישראל "ישארליזציה" מן הראוי שיפחד כי זה בדיוק מה שצריך לעודד. לא, לא צריך לכפות הזדהות עם המדינה, סמליה וציביונה אלא קודם כל ליצור הבנה, הפנמה והשלמה על המציאות.

THE WIZARD 55

New member
בכל פתרונות הקסם

מדברים על כך שהמשולש יועבר לרשות.. אתה חושב שמהלך כזה יתקבל בברכה אצל התושבים שם ויעבור בשתיקה?

ברור שלא, מבחינתם שמדינת ישראל תהפוך למדינה

פלשתינית והם יהיו רוב, העיניין הוא שאין ברירה אחרת, הם פלשתינאים אחרי הכל וכאן זו ישראל אותה הם שונאים בכל ליבם, והרי הם לא יזוזו מילימטר מאדמתם, רק הריבונות, הכיבוש הציוני יפסק מעליהם והם יהיו בריבונות פלשתינית, בכל מקרה, דעתם לא רלוונטית, המניעים שלהם הרי לא עינייניים, אנחנו לא חייבים להם כלום והם לא חייבים לנו כלום, אם הם ינהגו באלימות - נדכא אותה ובזה יגמר הסיפור. ברור לי שהתושבים רוצים "לרקוד על 2 חתונות", מצד אחד להמשיך ברווחה היחסית, לקבל קצבאות, לזכות לזכויות, להנות מהדמוקרטיה הישראלית וכו' מצד שני יום אחד להוות את רוב אזרחי המדינה, לבטל את המדינה היהודית אותה הם שונאים וישראל תהיה חלק מהמדינה הפלשתינית העתידית - זה לא עובד ככה, זה או שהם בצד אחד או בצד אחר.

הלמ"ס לא לקחה בחשבון חילופי שטחים ואוכלוסייה

העברת השכונות הערביות במז' ירושלים ואזור ואדי ערה והמשולש ל'פלסטין' תוריד את שיעור האוכלוסייה הפלסטינית בישראל בחצי. ב-2030 יהיו 12%-10 מהאוכלוסייה ערבים וזה מיעוט שהמדינה יכולה לחיות איתו. זה יוצר יחסים ברורים בין שני הצדדים וזה טוב לכולם: היהודים יודעים שיש להם מדינה לאומית משלהם והערבים יודעים שהם מיעוט וככזה יישארו. המדינה הלאומית שלהם תהיה מעבר לגבול.

THE WIZARD 55

New member
אתה גם חוזה עתידות אהרן?../images/Emo6.gif

כבר העברת את המשולש וואדי ערה ואת מזרח ירושליים.. אבל תתרכז עכשיו... אם הלמ"ס מצא שהילודה אצל הערבים גבוהה יותר מאצל היהודים, הרי שוב יגיע המצב בו הערבים יתרבו בקצב מסחרר ...... ומה אז? יחזירו את הגליל?

חס וחלילה, הלמ"ס חוזה - ובעיקר הוזה../images/Emo6.gif

הלמ"ס לא ניחשה בעבר את מה שיהיה בעתיד ואין שום סיבה להניח שהפעם הם הוזים נכון. אף אחד לא יודע מה יהיה ב-2030. אבל ברור היום לכ"א שעיניו בראשו שמצב היחסים בין היהודים והערבים הפלסטינים בתוך ישראל לא יכול ככה להימשך ומשהו יקרה. ע"פ חוקי הפיזיקה אם שני צדדים מושכים בחבל בכיוונים מנוגדים בכוח הולך וגובר החבל מתישהו ייקרע. נקבתי באופציה שהיא לדעתי הטובה ביותר לשני הצדדים. לא הייתי רוצה שתתנהל כאן מלחמת אזרחים ואני נגד נכבה או טרנספרים. אני בעד דו-קיום בשלום ובכבוד זה ליד זה אבל לא זה בתוך זה וזה כנגד זה.

THE WIZARD 55

New member
ידעתי שתצא מהארון מתי שהוא../images/Emo6.gif

שמאלני בהכחשה
אני גם מקווה נשמה, שיהיה כאן רק טוב לכולנו ביחד!!

קודם כל ולפני הכל, זה לא "ערבים" זה פלשתינים

הערביות היא בכלל ללא אישיו כאן, לא צבע, לא גזע, לא מוצא אתני אז דיי להתמם ולהסית בשם ההיתממות! בחייאת רבאק, על מי אנחנו עובדים כאן? יש כאן סיכסוך בין 2 עמים/לאומים, שוב פעם, עמים/לאומים, סיכסוך בין כבר יותר מ100 שנה, לא על גבולות, אין לכל העיניין הזה שום קשר לגזע או כל דבר אחר מלבד סיכסוך לאומי כאשר אליו נוספים מיימדים דתיים-היסטורים ותרבותיים. ישראל היא מדינת לאום, מה לעשות, הוקמה על ידי לאום, כרעיון של תנועה לאומית, בשביל ולמען לאום, הלאום היהודי ואם המיעוט הלאומי שנמצא איתו יאיים עליו מספרית אז זה בהחלט מצדיק ב100% את הכותרת ואת הדאגה של כל ציוני באשר הוא.

מוחמד5

New member
הזמן לחילופי אוכלוסיה

מכוון שרוב השמאל היהוןדי חי במקומות כמו רמת אביב ,כפר שמריהו ושאר הישובים היוקרתיים, אני מציע להעביר לשם\לספח אליהם את הערבים הפלשתינים -האמיתיים- . כך נפטר מהערבים המתחזים מצד אחד, ומצד שני נתחבר ליהודים שבעדנו ולא לאילו שרק מסיתים נגדנו וקוראים להשמדתנו. מה שנשארק מהערבים ! - שיצטרף או לברק או לליברמן או לברוך מרזל. בכך פתרנו את בעיות רוב מיעוט- ומיעוט רוב.

יותר הגיוני להעביר את השמאלנים ה'יהודים'

ליישובים היוקרתיים כמו אום אל פחם, ערה, ערערה, טירה, טייבה, ג'לג'וליה וכד'. להעברה כזאת יש כמה וכמה מעלות טובות, למשל: א. מדובר באוכלוסייה קטנה ואיכותית חסרת צרכים לאומיים או דתיים שתיטמע במהירות בתוך הסביבה החדשה, כך שהמעבר לא ייצור בעיות בקרב האוכלוסייה הקולטת. ב. מדובר באוכלוסייה אמידה, כך שהיא לא תיפול לנטל על הקולטים - חוץ מקשיים רגעיים של מגזרים יחודיים כמו בתי הקפה שיצטרכו לעבור הסבה מפיתה עם זעתר לפוקאצ'ה עם בזיליקום ומקפה ערבי ללאטה מאקיאטו ויצטרכו להשמיע מדי פעם גם שירי מחאה מחתרתיים מלונדון ומברלין. ג. השמאלנים הם פטריוטים נלהבים של פלסטין ואין דבר שהם משתוקקים לו יותר מאשר להשליך את הקליפה הישראלית הכובשת והגזענית ולחיות תחת שלטון יקיריהם מהעם היליד ואילו בני פלסטין לא יצטרכו לעלות לרגל אל טרקליני אוהביהם במדינת תל אביב כי אלה יהיו עכשיו אצלם ליד הבית, ממש בחצר. ד. הנשים השמאלניות יגשימו חלום נעורים רטוב לחבור לפלאחיות בעבודת השדה והבית ולממש את זהותן המינית קרוב ככל האפשר לטבע, לעיזים ולעצי הזית, הרחק מדפוסי הדיכוי המגדרי בחברה הציונית השוביניסטית והמיליטאריסטית. ה. העברת השמאלנים לישובים היוקרתיים הנ"ל תשחרר נכסים וקרקעות לקליטת יהודים מארצות הגולה. צעד כזה יהיה בעל חשיבות היסטורית בתהליך הגשמת הרעיון הנשגב של שתי מדינות לשני עמים.

אני לא אוהב ולא שונא, לפחות אני לא מתנהג

בצביעות כמו השמאל הקיצוני היהודי... מעולם לא טענתי אחרת מזה שאני אינטרסנט גמור בכל מה שקשור לבית הלאומי שלי, רק הוא מעניין אותי ומצידי שישרף כל היקום ואחותו.

בצעירותי הזעתי יחד עם פועלים ערבים על פיגומי

בניינים ואכלנו מאותה הפיתה. לא היתה עוינות בינינו בכלל, אם כבר להיפך. בעבודה גם לא היה שום הבדל בין העובדים על רקע לאומי. זה היה פרק מעניין בחיי שנגמר מהר כשהתגייסתי לצבא הציוני.

AdonAsda

New member
המילים: סכנה, איום, חיסול מדינת היהודים

הערבים ישמידו אותנו וכו לא נמצאות לא בכותרת ולא במאמר עצמו...

למעלה