הלנת שכר?

מצב
הנושא נעול.

rookie biker

New member
הלנת שכר?

הלנת שכר?
אני זקוק לייעוץ קל בנוגע להלנת שכר. לפני שנתיים עבדתי בקייטנה במשך מספר שבועות בקיץ. הייתי אמור לקבל 1200 ש"ח. מאז לא קיבלתי אגורה. בימים אלה כנראה ואני אקבל סוף סוף את השכר (מהמועצה המקומית). האם יש על מה לדרוש סכום נוסף? האם מדובר בהלנת שכר? מה עליי לעשות? אשמח מאוד לקבל קצת עזרה והכוונה. תודה רבה.

כן מדובר בהלנה.

הלנת שכר?
אני זקוק לייעוץ קל בנוגע להלנת שכר. לפני שנתיים עבדתי בקייטנה במשך מספר שבועות בקיץ. הייתי אמור לקבל 1200 ש"ח. מאז לא קיבלתי אגורה. בימים אלה כנראה ואני אקבל סוף סוף את השכר (מהמועצה המקומית). האם יש על מה לדרוש סכום נוסף? האם מדובר בהלנת שכר? מה עליי לעשות? אשמח מאוד לקבל קצת עזרה והכוונה. תודה רבה.
כן מדובר בהלנה.
דרוש פיצויי הלנה. בדרך כלל, כאשר מוגשת תביעה לביה"ד בעניין שכר, ביה"ד הוא זה שקובע את הסכום לתשלום בגין ההלנה. מכיוון שאתה מקווה לסיים את העניין בפשרה, דרוש מהמועצה פיצוי כלשהוא ולפחות ריבית חוקית.

rookie biker

New member
על איזה סכומים מדובר?

כן מדובר בהלנה.
דרוש פיצויי הלנה. בדרך כלל, כאשר מוגשת תביעה לביה"ד בעניין שכר, ביה"ד הוא זה שקובע את הסכום לתשלום בגין ההלנה. מכיוון שאתה מקווה לסיים את העניין בפשרה, דרוש מהמועצה פיצוי כלשהוא ולפחות ריבית חוקית.
על איזה סכומים מדובר?
איזה סכום עליי לבקש (אם הייתי צריך לקבל לפני שנתים- בחופש הגדול- 1200 שקל)? מהי ריבית חוקית? תודה רבה.

אל תדרוש הלנה. זה כבר התיישן.

על איזה סכומים מדובר?
איזה סכום עליי לבקש (אם הייתי צריך לקבל לפני שנתים- בחופש הגדול- 1200 שקל)? מהי ריבית חוקית? תודה רבה.
הזכות לפיצויי הלנה במקרה שלך התיישנה ולא יוכלו לפסוק לך פיצויי הלנה.

rookie biker

New member
ויש אופציה לפיצויים אחרים?

הזכות לפיצויי הלנה במקרה שלך התיישנה ולא יוכלו לפסוק לך פיצויי הלנה.
ויש אופציה לפיצויים אחרים?
לבקש את הריבית? במילים אחרות- כמה מגיע לי, אם בכלל?

שיר ורד

New member
תשאיר לבית המשפט את החישוב

תודה על העזרה-
אבל אפשר קצת יותר בפשטות- אני לא כל כך מבין, כמו שאתם רואים, בעסק הזה... הפרשי הצמדה וריבית=כמה כסף? איזו ריבית מחושבת (כמה אחוזים)?
אתה תדרוש את הסכום המקורי אותו חייבים לך ווסיף לתביעה גם הפרשי הצמדה וריבית. בית הדין יעשה את החישוב בהתאם לחוק.

rookie biker

New member
מה שאני שואל בעצם זה ->

אתה תדרוש את הסכום המקורי אותו חייבים לך ווסיף לתביעה גם הפרשי הצמדה וריבית. בית הדין יעשה את החישוב בהתאם לחוק.
מה שאני שואל בעצם זה ->
כמה בערך מגיע לקבל בנוסף ל1200 שהם חייבים לי, בהתחשב שעד לא מזמן הייתי קטין והתשלום אמור היה להתבצע לפני שנתיים. אני יודע- לא תחליף לייעוץ משפטי וכו וכו..... בהערכה גסה. תודה.

עד מתן פסק דין, מדובר ב...

עד מתן פסק דין, מדובר ב...
ריבית צמודה של 4% לשנה, המצטרפת לקרן מדי שנה (בנוסף להצמדה). אם אתה רוצה מחשבון שיעשה לך את החישוב - לך ל"זולו".

מצב
הנושא נעול.
למעלה