הלנת שכר

מצב
הנושא נעול.
הלנת שכר

הלנת שכר
עבדתי כסלקטורית במועדון במשך 3 חודשים סיכמתי עם המעסיק על שכר יומי בתום החודש הראשון המעסיק לא שילם לי ורק כעבור חודש נוסף קיבלתי שכר על החודש הראשון ועל החודשיים הנוספים שעבדתי לא קיבלתי שכר כלל חשוב לציין שהעסקתי התבצעה ללא תלוש שכר וללא החתמת כרטיס המעסיק פיטר אותי ולטענתו לא חייב לי יותר כלום כשבפועל הוא חייב לי למעלה מ 8000 ש"ח מה ניתן לעשות ? האם יש לי עילה לתביעה ? מילה שלי כנגד מילה שלו ... תודה מראש

שיר ורד

New member
להגיש תביעה לבית הדין לעבודה

הלנת שכר
עבדתי כסלקטורית במועדון במשך 3 חודשים סיכמתי עם המעסיק על שכר יומי בתום החודש הראשון המעסיק לא שילם לי ורק כעבור חודש נוסף קיבלתי שכר על החודש הראשון ועל החודשיים הנוספים שעבדתי לא קיבלתי שכר כלל חשוב לציין שהעסקתי התבצעה ללא תלוש שכר וללא החתמת כרטיס המעסיק פיטר אותי ולטענתו לא חייב לי יותר כלום כשבפועל הוא חייב לי למעלה מ 8000 ש"ח מה ניתן לעשות ? האם יש לי עילה לתביעה ? מילה שלי כנגד מילה שלו ... תודה מראש
להגיש תביעה לבית הדין לעבודה
בגין הלנת שכר , לדרוש גם פצוי הלנה. עליך לפרט את אופן החישוב של השכר המגיע לך (למשל לפרט ימים ושעות בהם עבדת ולכפול בשכר לשעה שסוכם עליו. יתכן והמעסיק יטען בכתב ההגנה שבכלל לא הועסקת אצלו. כדי להפריך טענה כזו, את צריכה הוכחה כלשהי, דוגמאות: צילום של הצק בגין החודש הראשון. מכתב פיטורים או מכתב אחר בעת קבלתך לעבודה. עדויות של עובדם אחרים (אפילו כאלו שכבר פוטרו) או של לקוחות שראו אותך. במידה והוא יודה בעצם העסקתך בתקופה הנ"ל, אך יאשר רק חלק משעות העבודה, אז זה יהיה מילה שלו כנגד מילה שלך, אך לטובתך תשחק העובדה שהוא מודה שלאשילם לך את השכר המגיע לך בגין השעות המוסכמות עליו, וזה בהחלט יפגע באמינות של טיעוניו.

קודם כל תודה ושאלה נוספת ברשותך

הלנת שכר
אז יצא לנו לשבת לדבר היום עלכל העניין ובאמת שאני מנסה להגיע איתו לאיזשהו הסדר בצורה חחברית והוגנת אבל מסתבר שהוא פחות משתדל בעניין הזה כי בכל פעם שאני מזכירה לו את ההבטחה שלו הוא מתחמק באלגנטיות ולמעשה לטענתו הוא לא זוכר מה הוא הבטיח... אז מחליף כבר יש לי ...משרד כבר אין לי .... והוא לא זוכר... אם הוא מכחיש אני בבעיה נכון ???

שיר ורד

New member
קראי שוב את תשובתי הקודמת

אז יצא לנו לשבת לדבר היום עלכל העניין ובאמת שאני מנסה להגיע איתו לאיזשהו הסדר בצורה חחברית והוגנת אבל מסתבר שהוא פחות משתדל בעניין הזה כי בכל פעם שאני מזכירה לו את ההבטחה שלו הוא מתחמק באלגנטיות ולמעשה לטענתו הוא לא זוכר מה הוא הבטיח... אז מחליף כבר יש לי ...משרד כבר אין לי .... והוא לא זוכר... אם הוא מכחיש אני בבעיה נכון ???
קראי שוב את תשובתי הקודמת
לא ראיתי שהתייחסת אליה . השיחות החבריות לא משנות בשלב זה שום דבר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה