הלקוח הכי אידיוט שהיה לכם...?

הלקוח הכי אידיוט שהיה לכם...?

לי היה אחד שהחליט שהוא נוהג אז הוא לא רוצה אלכוהול. סבבה. אבל הוא ביקש ממני להכין לו ולחברה שלו קוקטיילים בלי אלכוהול בכלל שנראה לי שיהיה טעים... שמתי (בהסכמתם מראש) מיץ אוכמניות, מיץ תפוחים וגרנדין... יצא מגעיל והם אפילו לא שתו את זה עד הסוף ועדיין שילמו 34 ש"ח לכל כוס.. הוא עוד אפילו השאיר טיפ טוב... מי הלקוח הכי טמבל שהיה לכם ? (ומשמרת מהנה לכולם)..

Symbolic

New member
איך חייבת כ"כ הרבה?

מוגזם לחלוטין... רוצה לקוח מטומטם? "תגיד לי אתה מוהל את הגינס עם מים?" "לא..." "ומה זה הראש קצף הזה? ממתי יש קצף בגינס? אני מכיר שהיא שחורה לגמריי, ככה הכי טעים" "שמע אחי, הקצף בגינס קריטי לטעם שלה" "עזוב שטויות תחליף לי לחצי קרלסברג, ותעשה טובה בלי טיפת קצף, לא אוהב שטויות בבירה שלי" "סגור העניין גבר.. מה שאתה רוצה תקבל" טמבל.

snowbol

New member
לקוח אידיוט עם חבר אידיוט!

אהלן, חברה מה תרצו לשתות? - תגיד יש לך 1800? - לא,אבל התחליף הכי טוב שאני יכול להציע לך זה קווארבו גולד. -בקשתי 1800 ואתה מציע לי קווארבו? - מצטער, זה הטקילה הכי טובה שלנו. (חבר אידיוט)- נו באמת...איזה מן ברמן אתה...תציע לו דברים כמו גלנפידיך למשל. -אבל גלנפידיך זה בכלל ויסקי והוא רצה טקילה. אידיוטים!!!

foil6

New member
מקרה מצער

איזה צעירה אחת מגיעה לבר : -שלום אני רוצה וורמוט. -יבש או מתוק? -מה? -אדום או לבן ? -מה? *מראה לה בקבוק מרטיני ביאנקו* -לא אני לא רוצה מרטיני אני רוצה וורמוט אחח טוב שאת יודעת מה את רוצה

D221

New member
אתמול....

מישהי ביקשה פסואה סאור - אין לי פסואה אבל יש לי מיץ פסיפלורה שאפשר לעשות לך אותו סאור עם אלכוהול אחר. - לא, אני לא אוהבת מיץ פסיפלורה - אבל פסואה זה פסיפלורה - אבל אני אוהבת פסואה סאוור, זה לא אותו דבר. ברור לכם שלא ראיתי טעם להמשיך את הויכוח, ניסיתי להמליץ לה על קוקטיילים אחרים והיא חזרה וביקשה פסואה אז חייכתי ושאלתי מה היא תרצה במקום, כי פסואה אין. - וודקה רדבול כמובן.

D221

New member
תשובה

זה הדבר הכי קרוב שיכולתי לחשוב עליו. אמרתי לה שאני אכין לה משהו סאור עם הברד פסיפלורה, היא לא רצתה. רצתה רק פסואה... מה לעשות שאין?! ניסיתי למצוא לה משהו שיהיה הכי קרוב שאפשר - קוקטייל עם תרכיז \ברד פסיפלורה או בסאור... לא השוותי, חיפשתי תחליף.

D221

New member
גדול! ואם כבר בטקילות עסקנו

טוב כפי שציינתי בתגובה אחרת, הכל אצלי קצת איטי אחרי אתמול... סליייייחה
פשוט פתאום עניין אותי לדעת כמה עולה מנה של 1800 בבר טיפוסי במרכז. מה אתם מעדיפים? פטרון או דון חוליו? דיעה אישית של מי ששותה כמובן... לי אישית יצא לשתות הרבה פטרון כי זה הדבר היחיד שחברה שלי שותה אבל את הדון עוד לא טעמתי, ויש לי אותו בבר... אולי נטעם השבוע.

or83

New member
דון חוליו יותר טעימה לי, פטרון יורדת יותר חלק

or83

New member
שינויים בהרגלי הצריכה../images/Emo13.gif

אם יש דון חוליו ופטרון חינם, לא תשתה? תטעם? תעביר דעה? וכל זה בלי אפקט ההקאה המלווה לכל ריחרוח של טקילה

../images/Emo6.gif ענק

האנשים האלה תמיד מצחיקים אותי עד לרמה שאני כמעט צוחק להם בפנים

הייתי חייב...

ערב לפני זה עשו לי סרטים בגלל שהכנתי לכמה בחורים קמיקזי (שלא נמצא בתפריט) ולא חייבתי מחיר מלא של קוקטייל כי זה קטן כזה ובשוט ולא היה נראה לי הגיוני... מאז כל מה שיוצא מהשייקר מחוייב 34 לפחות, גם אם זה נסטי סאוור :)

D221

New member
על הפדיחה הזו חתומה ברמנית

טוב, יום שישי, סגירת בר: לראשונה סוף סוף הסתדר שתישאר איתי ברמנית לעשות סגירה, עד עכשיו במשך חודש פתחתי וסגרתי לבד כששאר הברמנים מגיעים רק לשעות הלחץ והולכים מוקדם. תמיד היו מתרצים לי כל מיני סיבות למה הם לא יכולים להשאר לסגירה, או שבעל הבית העדיף לשחרר אותם כי אותי הוא גם ככה חייב להשאיר עד הסוף (ספירת קופה, מלאי וכאלה). שישי האחרון, יצאתי להשתרר קצת עם שאר העובדים על הרחבה והבחורה עשתה סגירה. בסוף, אחרי ששיחררתי אותה כשהבר היה נקי ומסודר, עברתי על המקררים לבדיקת מלאי וכאלה ומה אני רואה? ה"חמודה" כי שכינה אותה בעל הבית עטפה בניילון נצמד את הפורר של הבקבוק והכניסה אותו למקרר. מה לא בסדר פה? זה היה בקבוק פליירינג!!!!!! כן, היא שמה את הבקבוק פלייר של הבר במקרר אחרי שטרחה לעטוף את הפורר שלו בניילון. לא ידעתי אם לצחוק או לרדת עליה. החלטנו שפשוט נצחק ונניח לזה (אני כמובן אגיד לה מה היא עשתה, אני לא רוצה לחפש את הבקבוק במקרר אחרי כל משמרת). למי שתוהה, הבחורה בוגרת זמן אמיתי (!) וכל פעם שמזמינים ממנה קוקטייל שהוא לא סאוור היא באה אליי או לברמן אחר...

foil6

New member
כמה שזה עצוב

כל עוד יש לה זוג ציצים והיא יודעת לחייך היא לא צריכה לדעת מה זה בקבוק פליירניג בכלל..

Symbolic

New member
מצטרף למחאה!

חוץ מזה ציצים זה הדבר הכי אוברייטד בעולם כשהם יפים הם יפים, אין ספק אבל ברגע שיש לך גישה חופשית אליהם הם כבר הרבה פחות מעניינים אותך.

למעלה