הלקוח הכי אידיוט שהיה לכם...?

temptation411

New member
כמו שאומרים

"ציצי זה כמו ספויילר באוטו..זה שם אבל זה לא עושה יותר מדי"

D221

New member
יאללה יאללה בואו נהיה כנים כאן

גברים מתים על ציצים, זה מושך ומדליק ואז מגרה ואז רוצים לגעת ומפנטזים ואז כשנוגעים... רוצים עוד ! חחח אלא אם כן הם נפולים ומעפנים. הבחורה סיימה קורס בזמן אמיתי לפני פחות משנה, יש לה חודשיים ניסיון בבר ואז היא הגיעה אלינו, רק בימי שישי כתגבור. יום שישי הראיתי לה איך מוזגים בירה, כי היא פשוט הניחה את הכוס ופתחה את הברז, כל הכוס היתה קצף והיא בכלל לא שמה לב. כן... לא נורא היה לי בחור, ללא קורס, תותח עללללל שחיפר ועבד כמו 3 אנשים בערך

ציצים זה נהדר. אבל תחת.... יאמי.

מודה - ציצים תופסים את העין, ואת הדמיון - חזק בביצים. יפה ומהפנט להסתכל על בחורה שמצויידת בצמד מרשים (כמו בפרק של סאות'פארק שבבה מצמיחה שדיים שמנסים להשתלט על העולם) אבל מבחינת הת'כלס.... הטוסיק הרבה יותר פרקטי. הוא יושב בדיוק במקום שנוח לתפוס, והוא משתלב נהדר עם היד. יש לו כל מיני נקודות וניואנסים שיכולים לחרפן לך ת'מוח, ובכלל, כל הקרבה המעניינת הזו ל... מערכת, עושה את שלה. הכרעתי. הטוסיק ואפסו עוד! (או בתרגום למי שעדיין לא עשה פסיכומטרי:) אין על הטוסיק! לונג ליב דה טוסיק! וסקר קטן לבנות כאן. מה אתן אוהבות יותר (אצלכן, כמובן): ישבן או חזה? ולאלה (בתקווה שאין) שמוצאות עצמן נפגעות מהסגנון או התוכן של ההודעה הזו והקודמות לה - אני מתנצל. באמת! ועכשיו אפשר ללכת יחדיו לשרוף חזיות בטול-כרם.

D221

New member
ולמען שיוויון בין המינים, על הפדיחה הזו חתומי

חתומים בוגרי קורס ברמנים שחלקם כבר עובד בברים, 4 בחורים - אחרי חקירות ותחקורים נמשכים על כל מותגי האלכוהול הנלמדים בקורס בערך, כדי להראות לי שהם מבינים ויכולים לעבוד בבר שלי, אחד מהם שאל שאלה אחת יותר מידי : איזה קוניאק יותר משובח, רמי מרטן או דון חוליו? שוב בוגרי זמן אמיתי. לקוח שמזמין וודקה רדבול עם וודקה גרייגוס זה כבר לא נדיר אבל עדיין מצחיק אותי כל פעם מחדש
"עניין של הרגל ו זה טעים לי" הוא ענה לי. סבבה, בכיף.

KOBIBARDDD0

New member
מצב די מצחיק עם כמה ילדים !

למי שזוכר אני עובד ברמת רחל באולם אירועים . אז הגיעו באחד האירועים איזה 5 ילדים בני 9 שרצו לשתות קוקטל כמו אמא שלהם והם ביקשו פטל אדום צהוב ישר הבנתי שהם רוצים "סאן פרנסיסקו" אז הם קיבלו אחרי 2 שניות חחח תפוזים וגראנדין למטה. אחרי 20 דקות מגיעה אמא עצבנית שרואה את הילד שלה עם קוקטל ביד וצועקת על כל מי שבבר הילד שלי מסטול עכשיו בגללכם והילד שיתף איתה פעולה עם תנועות די מצחיקות של שיכור . זה היה הדבר הכי מצחיק שליי בחיים ולמי שלא יודע גראנדין זה סירופ ואין בו אלכוהול

למעלה