הלקים של TOP BEAUTY חוו"ד

iefrat

New member
הלקים של TOP BEAUTY חוו"ד

איזו אכזבה, קניתי 4 ורק אתמול יצא לי לדגום אותם הם לא איתי אז לא זוכרת מספרים: כללי: מברשת גרועה, רחבה, לא גמישה החומר מתפזר ונמרח. לא מתייבש שעות, יש בועות וגרגרים. אפרסק- נוזלי דליל ונמרח לא אחיד (הגוון מדהים!!!!)נדרשו 3 שכבות. ויתרתי ועברתי ל: כסוף מלא- סמיך , פיזור לא אחיד, גרגרים, לא מייבש ונמרח על בגדים. גוון לא יפה נדרשו 2 שכבות, ויתרתי ועברתי ל: ורוד בייבי - הגווןע בבקבוק מקסים ויש לו נקודות נצנצים, במריחה: סמיך, נמרח עם בועות וגרגרים במילה אחת מגעיל!!! יש גם ס'ווצים שבושה להעלות אותם... אשמח לעוד דעות...

Ultra marine

New member
לא דגמתי אותם,

אבל האמת, שאני לא זוכרת אפילו לא חוות דעת חיובית על הלקים שלהם! מבחינת מבחר הגוונים לפי מה שאני מבינה הם מאוד מבורכים אבל מבחינת איכות הלק, המברשת וכו' שמעתי רק דברים רעים. אפילו תהיתי למה בנות כאן ממשיכות לרכוש אותן. זול או לא זול, זאת לא תמורה עבור ה 5 ש"ח האלה.. מעדיפה לשלם יותר (לאו דווקא הרבה יותר) ולקבל מוצר ראוי.

iefrat

New member
היה עדיף אחד של אורלי ב 20 ש"ח

מאשר הכיף של עוד אחד ועוד אחד - 4 ב20 באיכות מאכזבת. הם לא ראויים ללבישה או לרכישה. אני מתכוונת לזרוק אותם (מלבד את האפרסק) ולשנות את התפיסה: עדיף איכות ולא כמות!!! (אבל עדיין לא אשלם 50-60 ש"ח על לק, אלא אם כן הוא של שאנל) תודה

Ultra marine

New member
עזבי אורלי,

אפילו בכחול לבן את יכולה לקנות ב 10 ש"ח כמו ג'ייד וקרליין (כמובן שלא במחיר המלא והתמוה שלהם..) לדעתי הלקים של קרליין מעולים. הלקים של ג'ייד לדעתי קצת פחות טובים אבל עדיין לדעתי בהחלט שווים את ה 10 ש"ח שהם עולים! אז נכון שתמיד אפשר לשלם יותר על לקים וחברות היוקרה לוקחות על השם יותר מאשר על איכות המוצר (לא שדגמתי אסתי לאודר, שאנל וכו' אבל המחיר באמת לא סביר בעיני ולא יתכן שהם "עד כדי כך איכותיים") אבל אפשר באותה מידה לקנות לק איכותי במחיר סביר. ואגב, כשמזמינים דרך האינטרנט רוב הלקים יוצאים סביב ה 20-30 ש"ח.. גם אם היום לצערנו OPI ואסי יוצאים יותר..

Ultra marine

New member
ועלה "רק" פי 10 ../images/Emo67.gif

האמת שמעולם לא נמשכתי דברים של שאנל. משום מה נתפס אצלי כמותג למבוגרות.. אולי אני טועה..

Ultra marine

New member
I'd say!

well of course we don't count presents, we just smile and say thank you :) sorry bout the English something really strange going on around here and, well, i'm too lazy to restart...

רחלי ג

New member
כתוב על הבקבוק:MADE IN FRANCE

תעיפי מבט מאחור. אם זה נוצר בצרפת,אז זה לא ישראלי....לא?

Ultra marine

New member
דבר ראשון זה לא מה שאומר..

כי יתכן והוא מיוצר בצרפת.. אבל אני די חושבת שזה מוצר ישראלי..

נופ ר

New member
ג'ייד זה ממש לא ישראלי

להזכירכן, ג'ייד זאת חברת איפור בראש ובראשונה... והיא מגיעה מחו"ל... אין מצב שזה ישראלי

לי דווקא אין תלונות על הטופ ביוטי..

יש לי כמה וכמה לקים שלהם. ממש עכשיו אני לובשת אחד סגול. הגוון שלו מדהים,הוא נמרח סבבה,נעזרתי במייבש כדי לייבש אותו,ואין עליו בועות. וככה זה גם עם כל שאר הלקים שלהם. בהחלט שווים את ה6 שקלים שאני משקיעה בהם.. אולי זה תלוי בציפורן.

iefrat

New member
כנראה שהצליח לך...

יש לי הרושם שאולי מכרו לי לקים ישנים? המברשת איומה, הלק נוזלי. יש לי ציפורניים טובות וארוכות, אפרסק 88 (גוון יפיפה) 5 שכבות למראה מלא, תקלטי חמש!!!!!!

רחלי ג

New member
TOP BEAUTY בסדר בגדר הפשוט, מחזיק

יום וחצי-יומיים מקסימום . בלי TOP מעליו.אם את לא שוטפת כלים. האמת,לא קטסטרוף... אני כבר יותר מחצי שנה לא משתמשת בהם. בסטנד בביאליק בר"ג למשל נראה שכמה מהלקים אכן יבשושים כאלה שהחומר בהם נסוג למטה.אולי זה אומר ישן,אין לי מושג.

טלישקה

New member
../images/Emo207.gif נייל טק

אם רוצים לשים לק בנוסף לנייל טק, עדיין מורחים את 2 השכבות של הנייל טק ומעל לק? איך אתן משתמשות בו?

sHiR TaDmOr

New member
אני יכולה להגיד לך שפעם אחת שמתי לק מעל הנייל

טק, והלק התקלף לי בחתיכה אחת, פשוט ככה...אז אני לא ממליצה

למעלה