כן, אפשר להשתמש בשכבה השקופה גם כ top היא עובדת טוב לזה. (כל עוד הוא טרי והיא יוצאת דקה).
M muesli New member 29/7/10 #8 כן, אפשר להשתמש בשכבה השקופה גם כ top היא עובדת טוב לזה. (כל עוד הוא טרי והיא יוצאת דקה).
צ צונית New member 29/7/10 #9 מבחינתי זה בסיס לכל דבר שני השלבים הם בסיס ללק עבורי ותמיד שלבי מריחת הלק שלי הם: נייל טק רידג' פילר נייל טק II (השקוף) לק (שכבה1, 2, 3, לפי הצורך) מייבש
מבחינתי זה בסיס לכל דבר שני השלבים הם בסיס ללק עבורי ותמיד שלבי מריחת הלק שלי הם: נייל טק רידג' פילר נייל טק II (השקוף) לק (שכבה1, 2, 3, לפי הצורך) מייבש
ס סקרמנטה New member 30/7/10 #12 אממ... אצלי הם דווקא האהבה החדשה אני מאוד אוהבת את המברשת הארוכה והרחבה שלהם, את הדלילות שמאפשרת תמרון, ואת התוצאה החלקה. הייתי מציעה לך לא לקנות יותר מאותה חנות. עושה רושם שכנראה מדובר בלקים ישנים. שבת שלום ומבורך
אממ... אצלי הם דווקא האהבה החדשה אני מאוד אוהבת את המברשת הארוכה והרחבה שלהם, את הדלילות שמאפשרת תמרון, ואת התוצאה החלקה. הייתי מציעה לך לא לקנות יותר מאותה חנות. עושה רושם שכנראה מדובר בלקים ישנים. שבת שלום ומבורך
I iefrat New member 30/7/10 #13 אחלה, עדיין ה 88 מהמם אז אותו שמרתי לא אהבתי אותם ולא אקנה אותם שוב, אבל אם הצליח לך ממש כיף, כי הגוונים מאוד יפים והם זולים.
אחלה, עדיין ה 88 מהמם אז אותו שמרתי לא אהבתי אותם ולא אקנה אותם שוב, אבל אם הצליח לך ממש כיף, כי הגוונים מאוד יפים והם זולים.