הלקסיקון יוצא לדרך

urizv

New member
יש לי. יש לי. יש לי.

אבא גאה - מייסד פורום הורות הומולסבית. (ערבה תחכי עד ל"ע")

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif סיכום האות א´

אאוט - גומחה קטנה בלב נחלת בנימין, מקום מחבואם של הומואים קשישים בגופיות לבנות, המחפשים לעצמם מיני קוקיצות (ראה ערך) קטנות שבאות לזמר את צלילי האירוויזיון (ראה ערך) EyeSeeYou אאוטינג - מתייחס בד"כ ל"הוצאה מהארון" כפויה, כלומר - אדם אחד חושף את מיניות השני בפומבי, בד"כ ללא אישור ובניגוד לרצונו של הנחשף. אני אני ולא אחר אבא גאה - מייסד פורום הורות הומולסבית. urizv אבריבאדי - מכון הכושר האולטימטיבי לכל מי שהפוזה ההומוסקסואלית והפוזה בכלל, נמצאת אצלו בראש סדר העדיפויות, עוד לפני הכושר עצמו. המועדון נמצא ב כיכר דיזינגוף, מרחק הליכה משאר מוסדות הקהילה EyeSeeYou אגודה - השם המקוצר לאגודת הומואים הלסביות הבי והטראנס, אחד מארגוני הגאים הגדולים ביותר, ובהחלט המיוחצ"ן ביותר. נמצא בנחלת בנימין, תל אביב, ויש סניפים מאילת ועד קרית שמונה. MARMELAD אהבה - מושג מעורפל שחברי הקהילה מחפשים ללא לאות. בד"כ יש בלבולים בינו לבין המושג "משיכה מינית" (ראה ערך) MARMELAD אוחץ´ - מערבית. עוד אחד שהוא למעשה "אחת מחברותייך" הטובות לקהילה. שימוש נפוץ - "אוחץ´ מה איתתתתתךךךךך?" EyeSeeYou אילת - עיר החטאים הישראלית. משמשת מקום מגורים להמוני גייז שעובדים במלונות השונים. לאחרונה נפתח שם סניף של האגודה (ראה ערך) אבל בעקרון אין בה חיי גייז מפותחים מדי. מצעד הגאווה הראשון שנערך בה השנה הוכתר בהצלחה. MARMELAD אימוץ - מדינת ישראל טרם הכירה באימוץ על ידי בני זוג בני אותו מין (ראה ערך הורות הומולסבית) אלאדין אינטרנשיונל, דנה - נו באמת, לזה צריך הגדרה? הטראנסג´נדר המפורסמת ביותר בארץ וזוכת האירוויזון שהביא אותה לפופולריות גם באירופה. אלאדין אירוויזיון - מופע האימים שהחל כתחרות זמר אירופית והפך לתצוגת אופנה פוליטית. פעם שימש כמקפצה של זמרים צעירים ואנונימיים לצמרת, היום כנס ההומואים השנתי ומופע הבידור הגדול ביותר של הקהילה. (ע"ע אינטרנשיונל, דנה) חיים חפר אלכסנדר הגדול - ההומו המצליח בכל הזמנים. נפטר בדמי ימיו, בן 33, ולא מאיידס (ייתכן שהורעל). my self אלמודובר, פדרו - במאי ספרדי עם סרטים חושניים מדהימים. ברוב סרטיו אפשר למצוא דמויות מכל הגוונים המגדריים, והמון דמויות של נשים חזקות. MARMELAD + my self אפשטיין, בריאן - האמרגן של הביטלס שהתאבד עקב אהבה נכזבת לג´ון לנון אלאדין אק - הקיצור הצ´טי לאקטיבי (ראה ערך) MARMELAD אקטיבי - הצד החודר במין האנאלי. משמש גם כהכרזה על אופי מסויים במודעות היכרויות, כשהכוונה היא בד"כ להכריז על מראה סטרייטי וגברי. MARMELAD + אני אני ולא אחר אשה - הומו אלגנטי, הומו המחובר לצד הנשי שלו באופן טוטאלי אך לא רוצה להפוך לאישה של ממש. "אני לא אוחצ´ה, אני אישה". ערבהאיןקץ + MARMELAD _______________________________________ שתי הערות: הגדרות שלא מסבירות את המושג לא ייכנסו כי הן לא ממש עוזרות... ו..... התחלנו את האות ב´!

my self

New member
בנג´מין בריטן

מלחין בריטי, מגדולי המלחינים במאה ה- 20 ונחשב גם לגדול המלחינים הבריטים מאז הנרי פרסל בן המאה ה- 17. הומוסקסואל ופציפיסט. ההרמוניות שלו רעננות ונהדרות. ברקוויאם המלחמה שלו שילב טקסטים דתיים עם שיריו של המשורר הבריטי (ההומוסקסואל גם הוא) ווילפרד אוון (Owen), שנהרג במלחמת העולם הראשונה בהיותו בן 25.

הגדרות מהצד האחר

בואי, דיוויד - כוכב הרוק הראשון שהצהיר על דו-מיניותו ואף הפך את זהותו המינית המטושטשת למקדם מכירות היסטרי. גרם לכעס בקרב רבים בקהילה בתחילת שנות ה- 80 כש"חזר" להיות סטרייט. השפיע רבות על הגדרת המיניות של אלאדין (ע"ע) ברגותי, מרוואן - מראשי ברית המיעוטים המקופחים הכוללת את הפלשתינאים וההומולסביים. בשהותו בכלא הישראלי העמיק את את הקשר עם הצד הנשי שלו, דבר שגרם לתלונה מצד עורך הדין שלו. בתחת, מזדיין - קללה נפוצה כלפי הומואים (ע"ע אנאלי) בתחת, אוכל - קללה נפוצה כלפי הומואים (ע"ע רימינג)

בוצ´ית -

אחת כמוני וכמו שמנתולה : נהגת משאית מסוקסת זרועות, שותה בירות כמו מים וויסקי בלי קרח כמו בירות... שוקלת מאה קילו של שרירים ושיער...

soulbird

New member
הממ זה מזכיר לי

פעם אחת הייתי בברכה ושחיתי פרפר להנעתי . באה בחורה ועצרה אותי ואמרה לי שלא כדאי לי לשחות פרפר כי אני אפתח כתפיים שריריות. מייד הפסקתי דווקה חבל כי די נהנתי

סליחה אבל

וויסקי בלנדד - אפשר עם או בלי קרח וויסקי סינגל מאלט - אף פעם לא עם קרח! (אפשר להוסיף טיפת מים מינרליים) ללא קשר לסוג המשאית, כמובן

אבא גאה

New member
הוא מתמחה באלכוהול בלבד ../images/Emo3.gif

אמרת סיגר בילבלת אותו
ולי יש הרגשה שאפילו את לא ממש מבינה בסיגרים....נכון? ובכלל סיגרים זה הדבר הכי דוחה שאי פעם הרחתי, עשן כל כך סמיך שקשה לנשום.

יוקם לקסיקון אלטרנטיבי !!!

"הגדרות שלא מסבירות את המושג" - זה עניין של קונטקסט תרבותי, לא??? לי , בתור לסבית זקנה ומיובשת, "אבריבאדי - מכון הכושר האולטימטיבי לכל מי שהפוזה ההומוסקסואלית והפוזה בכלל, " - רצף של רמזים מסתוריים ש-אינם מתחברים לכלל הגיון...

MARMELAD

New member
תנוחי!!!

את מבינה בדיוק למה הכוונה. ועכשיו מוטלת עליך החובה למצוא לפחות (!) 3 מושגים לאות ב´. היכוני.

אבא גאה

New member
תקומי! אני עם ערבהאיןקץ....

צריך להכניס גם הגדרות מצחיקות יותר ! מה אתה? אבן שושנה?

עשיתם לי סחרחורת !!!

למה גברים תמיד מדברים לנשים בלשון פקודה??? למה בכל התשובות שקיבלתי מהח"כים, היחידה (התשובה) שפונה אליי במילת כיבוד היא זו שעונה ל "מר ערבה איןקץ"??? אין "גברת" בפרוטוקול הכנסת?

יסמין@

New member
אמנם עדיין לא הגיעה האות ה´ אבל לא

מצליחה להתאפק: הומופוב=הומו לטנטי שאכול בשנאה עצמית אגב, כל מי שמעז להפריח בנוכחותי משפטים הומופוביים אני מייד מודיעה לו שהוא כנראה הומו לטנטי ושכדאי לו כבר לצאת מהארון, ואז לא יצטרך לשנוא את ההומואיות של אחרים. ואני לפעמים גם מוסיפה שאולי בכל זאת לא כדאי לו לצאת מהארון, משום שקרוב לוודאי שאדם כמוהו לא ימצא לו בן זוג

MARMELAD

New member
מר ערבה אין קץ שלום

להלן סיכום האות ב´, נא להעביר לחברי הפורום, בנוסף אנא מסור להם שהתחלנו בחיפוש אחר הגדרות לאות ג. ד"ש חם לרוני החביבה ___________ קובץ מצורף: סיכום ב´ בואי, דיוויד - כוכב הרוק הראשון שהצהיר על דו-מיניותו ואף הפך את זהותו המינית המטושטשת למקדם מכירות היסטרי. גרם לכעס בקרב רבים בקהילה בתחילת שנות ה- 80 כש"חזר" להיות סטרייט. השפיע רבות על הגדרת המיניות של אלאדין אלאדין בוי - כינוי ללסבית שנראית כמו נער, בד"כ מדובר על בחורות רזות, שטוחות חזה וקצוצות שיער, בעלות פנים חלקות. MARMELAD בוץ´ - ביטוי שהתחיל ככינוי גנאי ללסבית גברית, אומץ על ידי קהילת הלסביות והפך להיות כינוי לגיטימי. MARMELAD בורסה, מועדון ה - המקום מספר אחד בארץ הופעות חמות של לסביות מסעירות (כולל חדירות ושמן!) אלאדין בחירות לאגודה - אירוע תקשורתי ויח"צני שמעניין רק את המתמודדים ועוד כמה פריקים סביבם, בסיומו נבחר האיש שירשה לעצמו לחשוב ולדבר בשם כולנו. (ראה ערך פנקס, איתי וגם שיזף, מנחם) EyeSeeYou בחירות לכנסת - אירוע תקשורתי ויח"צני שמעניין בעצם כולם, ואף גורם לכולם (חברי הכנסת) להתעניין באוכלוסיית הגייז. בדרך כלל ארבע שנים מאוחר יותר גם הח"כים וגם הגייז שוכחים שהובטחו הבטחות שלא קויימו והאירוע חוזר על עצמו EyeSeeYou ביגוד - מחלה כפייתית וללא מרפא של גיי מצוי. לרוב היא מתחילה בגיל מוקדם ומראה איתה סממנים "אוחצ´יים" בולטים, במקרים אחרים היא מתחילה בגיל מאוחר יותר עת מרגיש ההומו הבוגר, כי הגיע הזמן בשדרוג (ע"ע אבריבאדי) EyeSeeYou בי גיי - קבוצת תמיכה ופעילויות חברתיות של סטודנטים הומו-לסביים באוניברסיטת ת"א אלאדין ביסקסואל - דו מיני, אדם או אישה שנמשכים לשני המינים (ראה ערך ביסקסואליות) redrose בי סקסואליות - משיכה לגברים ולנשים. יש הטוענים שכל אדם הוא ביסקסואל במידה זו או אחרת. אחרים טוענים כי בי סקסואליות היא בעצם התחמקות מלבחור בנטייה מינית. בי סקסואלים רבים מואשמים בהומוסקסואליות מודחקת MARMELAD ביץ´ - מודל החיקוי האולטימטיבי של כל אוחצ´ה ממוצעת. דוגמאות: אלקסיס, סמדר מ"לחיי האהבה", עידית מ"רמת אביב ג´". לירוי25 (ה)בית הפתוח - המרכז ההומו-לסבי הירושלמי, המארגן של מצעד הגאווה הראשון בבירה. Yonatan L בנג´מין בריטן - מלחין בריטי, מגדולי המלחינים במאה ה- 20 ונחשב גם לגדול המלחינים הבריטים מאז הנרי פרסל בן המאה ה- 17. הומוסקסואל ופציפיסט. ההרמוניות שלו רעננות ונהדרות. ברקוויאם המלחמה שלו שילב טקסטים דתיים עם שיריו של המשורר הבריטי (ההומוסקסואל גם הוא) ווילפרד אוון (Owen), שנהרג במלחמת העולם הראשונה בהיותו בן 25. בר-בקינג (Bare-Backing) - ´אופנה´ חדשה בקהילתנו, לקיים יחסי מין בלי קונדום, מין רולטה אנלית שכזו (לא מתוך בורות כמו שהיה תמיד, אלא בשביל הדווקא). Yonatan L ברית מילה - האפשרות שלך לזהות זין יהודי. יהיה מי שיגיד שזה רק הופך את הסקס לטוב ובטוח יותר, יהיו אחרים שיחלקו על כך. מה שבטוח, אם לא שנאו אותך מספיק כי אתה הומו, בזכות הברית ישנאו אותך גם על היותך יהודי. EyeSeeYou בתחת, אוכל - קללה נפוצה כלפי הומואים (ע"ע רימינג) אלאדין בתחת, מזדיין - קללה נפוצה כלפי הומואים (ע"ע אנאלי) אלאדין בתי קפה - אחד הפעילויות המרכזיות של ההומואים והלסביות. הרצון לצאת ולבלות כל יום הדוחק בחברי הקהילה עומד אל מול הרצון לשמור גזרה חטובה, וכך נפסלת לה האפשרות לצאת למסעדות רציניות. יצור הכלאיים הנקרא בתי קפה מאפשר לגייז לשבת שעות לפטפט ולצוד בעיניים, על כוס קפה העולה 16 שקל. דוגמאות - קפקא, תרצה17, קפה תם,קפה נורדאו ז"ל, קפה תיאו ז"ל, מתוקה שימוש במילה - "לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה ולתכנן את העתיד שלנו" (עברי לידר- "בתי קפה") EyeSeeYou ______________________________________________________________ אם יש לכם עוד הגדרות לאותיות שכבר עשינו..... פשוט שרשרו אותם לאות האחרונה שיצאה. הם יצורפו בסוף הפרוייקט (בעז"ה)

למעלה