הם בחרו בחמאס ולכן מגיע להם ענישה קולקטיבית.

mike00

New member
מה התחרפנת???

אלה הכי מפונקים שיש.... אתה תחזור הביתה תראה אותם שותים בירות,מפרקים מגשי פיצה ורואים משחקי הוקי קרח בטלוויזה.... ואם אתה מתכוון להביא אוגרות אז אני במקומך מחביא את הכרטיס אשראי....במיוחד לפני הסוף שבוע...חולות שופינג הדפוקות האלה.

THE WIZARD 55

New member
תקנה לי אחד במתנה../images/Emo6.gif

אתה יודע שאני לא נושמת בלי פוליטיקה..

mike00

New member
דיעה קצת שונה....

לדעתי אין קשר בין חשמל וייצור קסאמים.. הגיע הזמן להתנתק סופית ורשמית מרצועת עזה......הם שם ואנחנו כאן.... אולי יבוא היום שבו לא נרצה שהם יהיו "שם",נכון לעכשיו זה המצב.... אני לא אומר שישראל צאיכה לנתק את הגז,חשמל ומים לרצועה מהיום למחר ללא כל תיאום והתחשבות בצרכים הבסיסיים של האוכלוסיה האזרחית,מה שאני חושב הוא שהגיע הזמן שהשכנים הערבים שלנו שאגב היו הבעלים המקוריים של השטח לפני שנכבש הם אלה שיספקו את אותם שירותים..... צריך לקבוע לוח זמנים שבו ישראל מפסקיה את השירותים האלו תוך כדי הקצבת יעד הגיוני שבו יוכלו להספיק למצוא פתרונות במצרים וירדן לבעיה של האחים והאחיות שלהם... אין לישראל שום אינטרס או סיבה אחרת בכדי להמשיך ולספק את השירותים..... שלום ולהתראות לרצועת עזה.

מילחמה

New member
../images/Emo31.gif

חוץ ממים לנתק הכל במידי... אין שום סיבה שניתן להם חשמל ודלק שבעקיפין פוגעים בנו... שכל השכנים שלנו שכל כך דואגים להם יתחילו לדאוג להם באמת ולא רק במילים...

mike00

New member
למה חוץ ממים??אני לא מבין את ההגיון שלך....

מה ההבדל בין מים לחשמל?בלי שתיהם החיים יהיו בלתי אפשריים.... בלי חשמל אי אפשר לספק שירותי בריאות ברמה מספקת ואי אפשר לשמור על טריות של מזון.... אם אתה חושב שלקום מחר בבוקר ולנתק את השאלטר זה אפשרי אז אתה טועה ובגדול...אולי היינו רוצים לראות את זה קורה, אבל לא מהסיבות הנכונות.....אתה רוצה לראות את זה קורה רק בגלל שאתה כועס על הפיגועים,כועס על הרציחות,כועס על הקסאמים ועל הצהרות החמאס לחסל את ישראל.... נסה רגע לא לכעוס,נסה רגע להיות מציאותי.... ישראל כבשה את השטחים האלה,נכון שהיתה מלחמה,נכון שאנחנו הותקפנו...הכל נכון.. בסופו של דבר אנחנו החלטנו שאנחנו מעוניינים להשאר שם ולשלוט על השטח,אנחנו החלטנו לספק לתושבים שם את כל השירותים להם הם הזדקקו,אי אפשר לקום יום אחד ולהחליט לנתק את הכל בלי שום הודעה מוקדמת... למרות כמו שכבר רשמתי,היינו מאוד רוצים שזה יקרה... אם כך מדינת ישראל צריכה להחליט על לוח זמנים שבמסגרתו לדעתה מצרים וירדן יכולות לספק חלופה לשירותים שקיום אנחנו נאלצים לספק.....לפרסם את לוח הזמנים ומאותו הרגע להתחיל בספירה לאחור.... אולי בעתיד נוכל או נרצה לשוב ולשתף פעולה,נכון להיום אין שום רצון כזה ולכן שלום ולהתראות לרצועת עזה!!

respecta1

New member
זו מדינה נפרדת

שמעת פעם על מדינה שמספקת למדינת אויב שלה חשמל מיים ואוכל?.. שבעלות הברית שלהם יספקו.. אין לנו שמץ של התחייבות אליהם הם עושים תקיפות בישראל כל יום..והתגובה? תגובה חזקה לא לזלזל מביאים להם את הכמויות של המים אבל חמים !!

מילחמה

New member
אני לא מאמין שאני מחזק את מלך העולם אבל../images/Emo45.gif

ומייק... הרעיון שלך נישמע וניראה ורוד אבל זה לא ככה. לא ניראה שירדן או מצרים ישקיעו שם בתשתיות וכדומה... ואז כל הרעיון של לתת זמן פשוט יהיה שטותי כי עדיין תגיד איך נשאיר אותם בלי חשמל ומים זה לא הומנטרי וזה עלול לגרום שם למוות של אנשים... ובכן מה לעשות זה מה שהם בוחרים אם רוצים חשמל ומים שפשוט יעיפו את החמאס ואם לא בעיה שלהם... וניראה לי שבלי חשמל ומים למשך תקופה הם יבינו שהם לא היו צריכים לירוק לבאר שהם שותים מימנה.

mike00

New member
מי זה הם??

יש הנהגה ויש אזרחים,לאזרחים שם קצת קשה לתקן את הטעויות שלהם,לא עומדים מולם פוליטיקאים בעניבות אלא רוצחים עם נשק......לא כל כך קל להעיף את החמאס כמו שאתה רושם.. ואני גם לא רוצה שהם יבינו שלא היו צריכים לירוק לבאר שהם שותים ממנה.....אני פשוט רוצה להתנתק סופית.. אז זה עלול לקחת עוד חצי שנה עד להתנתקות מוחלטת אבל אחרי זה אנחנו כבר באמת לא נהיה חייבים דבר.. וירדן ומצרים כן ישקיעו,קודם כל כי הם מרוויחים מזה,ואין אחד שלא רוצה להרוויח.... דבר שני,אם ישראל מכריזה שבעוד חצי שנה היא מפסיקה סופית את כל השירותים ועד אז היא מצמצמת אותם בהדרגה ושהיא מוכנה לעזור לירדן ומצרים להחליף אותה בהספקתם,שהיא מבקשת ממצרים לפתוח את הגבול ולהתחיל לדאוג למעבר סחורות ואזרחים,יופעל לחץ על מצרים לספק את השירותים הללו.....בוא נראה אותם מסרבים לעזור... אם אחרי חצי שנה המצרים והירדנים לא ידאגו לזה זאת כבר לא תהיה הבעיה שלנו!!

mike00

New member
אתה חי בסרט....

זאת לא מדינה נפרדת....אם ישראל בחרה לשלוט בשטחים כל השנים האלו היא היתה זאת שמנעה מהם לפתח את התשתיות, היה לישראל נוח לקבל כסף עבור הספקת השירותים האלו לרצועה... אני מחפש צדק ולא רק "לזיין" אותם.....כי בשביל זה לא צריך להפסיק חשמל,אפשר בקלות להמשיך לשלוט שם עוד 50 שנה.. מחסומים,עוצר וכו'....תאמין לי שיהיה להם יותר קשה ככה......אבל מה?....גם לנו ימשיך להיות קשה.. אני רוצה להתנתק סופית.....שלא יבוא לי יום אחרי זה מישהו ויוכל להגיד לי שאני חייב משהו למישהו... אם עושים דברים בעזרת המחשבה בדרך כלל לא מצטערים עליהם אחר כך,חובה להתנתק עם הראש ולא עם הבטן..

respecta1

New member
קודם כל

איזה קשה לנו? עם כמה שאנחנו אוהבים להתלונן, אזרח ישראלי ממוצע לא סובל ולא טיפה בגלל הסכסוך..רק תושבי עוטף עזה ולא רחוק הזמן שימצאו לקטיושות מענה אתה מחפש צדק? הצדק אומר לא לספק תשתיות למדינת אויב שלך שהאג'נדה שלה זה להשמיד את עם ישראל, שמשליטה טרור רצחה עשרות אלפי יהודים ופלשתנאים וכו' וכו' אנחנו מנענו מהם לפתח תשתיות? באיזה סרט בדיוק? הם לא רצו וניסו ולא השקיעו אגורה אחת בשביל לעשות כזה דבר

mike00

New member
עשרות אלפים???

יש לך טעות רצינית במספר ההרוגים ....מדובר בכמה אלפים משתי הצדדים יחד.. בנוסף,ישראל בהחלט מנעה מהם לפתח תשתיות,אין לך בכלל מושג כמה כסף נכנס למדינה בגלל השימוש שלהם בתשתיות שלנו. לישראל היה אינטרס שעזה לא תהיה עצמאית עד שאריאל שרון החליט לעשות וויתור על שטח תמורת ניתוק סופי..

respecta1

New member
וואלה לא יודע את המספר המדויק

אבל מאמין שמעל 10 אלף כבר וזה לא כסף שנכנס לכיס כמה כסף גם יוצא עלויות ענקיות.. וכמה הפסקות חשמל היינו צריכים לסבול בגלל עומס יתר בקיץ שאם לא היו מספקים גם להם חשמל היה נחסך

למעלה