הם בני תופרות!!!!!!

Maladict

New member
הם בני תופרות!!!!!!

www.kitaro.co.il תכנסו לקטלוג ותחפשו טרי או מוות. הם רוצים 350 שקל לפסלון של מוות!!!!! או 440 שקל לפסלון של מוות במטבח (ממורט)!!! ו200 שקל לפסלון של מ"ע!!!!! בני תופרות!!!!!

The Mad Hatter

New member
אגג..

עד כמה שפסלון קטן של מוות יכול להתאים לחדר שלי, זה די מעצבן אותי-כל עניין הפסלונים והמרצ'נדייזינג וכל עשרות הספרים שעוסקים בנושאים מסביב לעולם הדיסק. כלומר, יש כמה ספרים שימושיים או משעשעים, אבל זה עדיין גורם לי להרגיש לא-בנוח. אבל טרי פראצ'ט הוא לא בדיוק הסופר הכי ידוע בעולם, ובטח שהוא לא הארי פוטר או משהו והוא לא הסכים שיעשו סרט על "מורט" אם הם מתכוונים להוציא את מוות, אז אני אסלח לו לבינתיים בנקודה הזו. אבל מישהו באמת יקנה פסלון ב350 שקל? ואומרים שיש מיתון...

jammit

New member
משהו מאוד מטריד אותי...

מהו פשר החתימה שלך?! הקטע של הקופסא ממש קורע אותי כל פעם מחדש {טוב, סף ההתפקעות מצחוק שלי נמוך מאוד}...

The Mad Hatter

New member
P:

זה מהספר "איש הקציר" מסדרת עולם הדיסק (כמובן), כשמוות ,( אם זכרוני אינו מטעה אותי), הולך לקנות שוקולד ויש על האריזה ציור של חתול.

jammit

New member
../images/Emo6.gifגיחי גיחי

אני אתחיל תקרוא קודם על מוות, הוא נראה לי הכי טוב שם...מה הספר הראשון שעוסק בו? תרועת ה...מוות?

jammit

New member
תקרוא=לקרוא*

אני לא עד כדי כך מוגבלת...באמת!

The Mad Hatter

New member
"תרועת מוות"

למרות שאם את יכולה, הייתי ממליצה לקרא באנגלית-הספר במקור נקרא Mort.

ויימס

New member
לא!!! לא!!! תקראי קודם צבע הכשף!

ואז אור מופלא ואז equal rites ואז תוכלי לקרוא מורט!!!

jammit

New member
אהמ

ויכוח שלם {כולה 2-3 הודעות} בגללי! אהה... הספרים שויימס דיברה עליהם קשורים למורט או שהם סתם טובים?

dino_din

New member
הם סתם טובים :)

אבל לא קשורים למורט, היא פשוט רשמה את הספרים לפי הסדר... יש אנשים משונים כאלו שחושבים שסדר זה דבר טוב!!!! בכל מקרה, למקרה שעדיין יש ספקות - MORT ! דינו. >MORT<

jammit

New member
זה מדכא

כן, כן, אמנם עוד מעט יש לי מומולדת אבל יש גבול למה שיקנו לי! בין כל משחקי המחשב, הדיסקים והדברים לגיטרה, אני צריכה להוסיף ספרים?! תקשיבו, אולי זה זר לכם, אבל כשהייתי קטנה אמא הייתה מקריאה לי את הספר "נילי תקני לי" כל לילה לפני השינה... בסופו של דבר, למדתי משהו... מישהו רוצה לתרום לילדה האומללה שההורים שלה אומרים לה לעזוב את הספרים במקום להתחנן שתקרא קצת?

זה לא משנה את העובדה ש

צריך לקרוא את ספרי הסדרה לפי הסדר. זה גם הוגן יותר כלפי טרי, הוא עבד כל כך קשה והחליט לכתוב אותם דווקא בסדר הזה... לא ברור לי מהי, אבל אני משוכנע שיש לזה משמעות... ויותר חשוב - לעתים העלילה באמת מתקדמת, אט-אט, לצד הסדר המקורי של הספרים. זה קורה בדברים גדולים: "צבע הכשף" ו"אור מופלא", למשל, הם סיפור אחד שנפרש על פני שני ספרים. וזה מתבטא גם בדברים קטנים: הסברים על עולם הדיסק, למשל. בעוד שב"צבע הכשף" יש לך הסבר ממצה על טיבו של האור בעולם הדיסק, ב"אור מופלא" מביאים הסבר קצר יותר, בגדר תזכורת, וב"תרועת מוות" כבר לא מביאים כלל הסבר, אלא בדיחה שנובעת ממנו (מונרכיה... למי שזוכר), והיא הרבה יותר מובנת עם רקע מעשי מהספרים הקודמים... אגב, הנה סיבה נוספת, אפילו במקרה הספציפי שבו עסקינן: מי יוכל להגיד לי איזו דמות מ"תרועת מוות" הופיעה להופעת אורח קצרה באחד משלושת הספרים הקודמים (מלבד מוות, כמובן)? זהירות, מיני-ספוילר

בינגו ../images/Emo41.gif

*ספוילר* כשסתמרוח מגיע לביתו של מוות, ורואה את זוגפרח מלמד את מוות, רעב, מלחמה ומגיפה משחק שולחן, הוא משוחח במשך כשנ יעמודים עם איזבל. היא אמנם לא מזדהה בשמה, אך היא בתו של מוות והיא.. שם. זה מספיק רמזים. איזו דמות מ"פולחני כשף" מוזכרת (אם כי אינה מופיעה) ב"תרועת מוות"? זו עוד סיבה לקרוא את הספרים לפי הסדר, כדי להספיק להכיר אותה ולהינות מעוד בדיחה.

נכון

המכשף חיתוכטוב לוגם ממושכות מבקבוק החומר המיוחד שלה, שמומלץ לקחת ממנו לא יותר מכפית אחת לפני השינה.

למעלה