הם בני תופרות!!!!!!

ויימס

New member
שיט, אם הייתי רואה את זה הייתי

מספיקה לענות לפניו! ...איזה קטע מצחיק זה! בכלל מצחיק החיתוכטוב הזה. איך אהבתי אותו. "אני מכשף, אנחנו מבינים בדברים האלה." עד שבסוף קלי איימה להוציא אותו להורג בפעם הבאה שהוא יגיד את זה.

מ א ג ר ט

New member
רק דבר אחד יש לי לשאול

איך אני אדע כשאני מדרדרת? כלומר בכיתה ג' אשכרה היה מתקשר אלךי איזה ילד (בן!!!) ורצה שאני אבוא אליו בערך כל יום ואני אמרתי שאני קוראת (!) עכשיו זה בסדר, וקניתי דיסק במקום ספר (טוב, פשוט לא היה בשורות טובות בסטימצקי. בושה) אבל אני די אומרת ספרים בקשר למתנות יומולדת או דיסקים. וההורים שלי... יש הורים שמתחננים שהילד שלהם יחזור לפני שלוש מהמסיבה, ואותי מכריחים ללכת להצגה ראשונה... שפכתי את אשר היה בליבי. עכשיו אני רגועה...

הדרדרות? את נראית לי בדרך הנכונה

אמרתי את זה בלי שמץ של ציניות. אף על פי שאני עדיין לא מבין למה דיסק במקום ספר. אם לא היה "בשורות" בסטימצקי, יש רשתות אחרות וחנויות אחרות, וגם ספרים אחרים. יש עוד סופרים בעולם לצד טרי. כלומר, מתחת לטרי.

keynant

New member
לגבי סטימצקי...

אצלנו בסטימצקי בקריית שמונה, היו בערך שלושה ספרחם של טרי, ועוד מתורגם... קניתי שניים(באנגלית כמובן) ואחרי שהתמכרתי עשיתי את "ההזמנה"(19 ספרים)... פעם אחרונה שבאתי, היו שם בערך שבעה ספרים של עולם הדיסק, כל טרילוגיית הברומליאד, אנשי השטיח, בשורות טובות, ועוד חמיה תרגומים... מי אמר שלאיש אחד אין כח...

מ א ג ר ט

New member
זה לא בדיוק המצב

כי בעצם יש לי עוד מעט יומולדת ככה שאני אבקש את זה מתנה מדודה שלי. חוץ מזה בדקתי בשתי חנויות, וכאב לי הראש אז החלטתי ללכת הביתה ולחפס בפעם אחרת. אבל סטימצקי גנבים. קניתי בצומת ספרים (צבע הכשף עלה לי 36 שח) אבל אני לא נוסעת לשם כל יום...

כבר כתבתי על זה

כבר כתבתי בעבר (אין לי כוח לחפש את זה). בעוד שב"סטימצקי" המבחר דל והמחירים גבוהים, ב"צומת ספרים" אפשר למצוא את כל הספרים בכל חנות (לפחות מהניסיון שלי), והמחירים שלהם נעים בטווח 52-73 ש"ח, אבל יש הנחה של 30% על כל הוצאת כנרת. המחירים ממש מצחיקים. מובן שאני מתכוון לתרגומים. אני קורא רק בעברית.

keynant

New member
בסטימצקי אמנם יקר, לי לא יצא...

לקנות ביקר...מאחר והקניה האמורה הייתה קניה של יותר מאלף שקלים, עשו לי הנחה מטורפת, ויצא לי לקנות כל ספר בערך ב-40 שקלים, כשאחד מהם הוא אחד מה"גרפיק נובלס"(קומיקס) שעולה הרבה...

למעלה