המאבטחת פרק 9 לצפייה ישירה!

• פותח הנושא נהוראי ליבוביץ
  • פורסם בתאריך
נ

נהוראי ליבוביץ

Guest

לצפייה בפרק 9 המלא של המאבטחת לחצו כאן!

המאבטחת פרק 9 לצפייה ישירה, המאבטחת פרק 9 להורדה, המאבטחת פרק 9 שידור חי, המאבטחת פרק 9 שידור ישיר, המאבטחת עונה 1 פרק 9 לצפייה ישירה או להורדה, המאבטחת עונה 1 פרק 9 שידור חי ישיר, מאבטחת פרק 9 לצפייה ישירה או להורדה – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: קומדיה חדשה בת שמונה פרקים של ערוץ ZOOM בכיכובה של תום יער. ‘גוזל’ היא האחות הקטנה והכושלת במשפחה של מאבטחים מוצלחים וקשוחים. חלומה הגדול של גוזל הוא להיות חלק מחברת האבטחה המשפחתית, אבל היא מצליחה להרוס כל משימה שהיא מקבלת. אביה האוהב והרחמן (טל פרידמן) מעניק לה הזדמנות אחרונה: כל מה שעליה לעשות הוא להוכיח שהיא מסוגלת לאבטח בבית הספר את קסם לוין (אוראל דרי, “ילדי בית העץ”), בנו של ראש העיר. קסם עצמו לא מבין למה הוא צריך מאבטחת צמודה הרבה לפני קוביד, הרבה לפני שהבן שלי נולד, עבדתי מהבית כעורך עצמאי של ספרי לימוד סוציולוגיה. רוב העבודה שלי נעשתה מהמחשב הנייד שלי. כוס על שולחן הקפה, טאבי כתומים מכורבלים בצורה מסוכנת ליד המקלדת, יום העבודה שלי קרה כשהשמש חצתה את הסלון. זה התאים לי. עד המגיפה כלומר. במקרה שלי, הסגר היה עוד דרך לומר, בואו נעבור כולנו למשרד של אמא אבל אני מקדים את עצמי. הייתי אמא טרייה גם עובדת על רומן חדש אז בפרברים. אישה מגדלת את ילדיה בקהילה סגורה, טובעת מתחת לבעל אדיב אך רשלני ברשלנות, יחד עם אמו שהתאלמנה לאחרונה. תירגע, זה היה בדיה. בעיקר. בהתחלה, ירח דבש נשוי והתרגשתי לאהוב מישהו אחר, שמתי את הכתיבה שלי בצד למרות שאיש לא ביקש ממני. אם הכתיבה היא המחסום העיקרי שמחזיק אותך בצד הזה של השפיות, אתה לא מוותר עליה בקלות. הרמתי את העט שוב. ונדרוש חטיפים קבועים! (“לה פמיליה”, “גדול עלינו”, “הקלמרים”), שגם משמש כתסריטאי ראשי. ביים שי בן עטר (“גדול עלינו”, “נבסו”, “חברות”).

למעלה