המאבק בטיהור הנאציזם במזרח אירופה

גרשון לב

אם אתה רוצה, תבוא להפגנה מול המשרד של קונסול כבוד של אסטוניה, הפרטים בתחילת ההודעה! תודה.

שלום נשר

זה כבר לא בשבילי, תודה. הקונסול הוא כנראה יהודי וישראלי טוב. אני מקווה שהנכם מזמינים עתונאים וצלמים, שיפיצו את דבר ההפגנה. וכמובן, - סיסמאות מתאימות. רציתי פעם לארגן הפגנה בבית הספר שבו למדו ילדי. התערב אחד ההורים ואמר לי: אני במאי במקצועי. אלמד אותכם כיצד לבצע הפגנה שתהיה מרשימה. זה הרקע להערה שלי.

לגרשון לב

תודה על התמיכה. העיתונאי\ ת אחד לפחות יהיה, עיתונאית אחת כבר רעיינה אותי בטלפון. עיתון אחד בטוח יכתוב על כך, אם לא יקרה איזה פאנצ'ר. אחרי ההפגה אכתוב מאיזה עיתון. אכתוב גם פרטים על ההפגנה.

לנשר שלום

נסה לעניין עתונאי חוץ. זהו אולי הצינור הטוב ביותר לנושא. ולעתים הם מחפשים חדשות כאלה ואינם עושים לך כלל טובה. זו פרנסתם.

ההפגנה

היום בשעה 17.00 ברחוב הדסה 6 בתל-אביב נערכה הפגנה- משמרת מחאה מול משרד של קונסול כבוד האסטוני. בהפגנה נכחו 12-13 איש, הגיע עתונאי שצילם אותנו ובקרוב הידיעות על ההפגנה יכתבו בעיתון. כאשר העיתון ייצא לאור אני אכתוב איזה. בין המפגינים היו שני לוחמים בנאצים. היו גם אנשים צעירים. הקונסול כבוד של אסטוניה ירד אלינו, הוא אזרח ישראלי. אנחנו מסרנו לו את העצומה הקוראת לממשלת אסטוניה להפסיק לשבח את הנאצים ולהפסיק לרדוף את מי שנלחם בנאצים ואת המתנגדים של המשטר. הקונסול צילם אותנו והוא הבטיח להעביר את העצומה ואת התמונות לשלטונות אסטוניה. אחד המפגינים היה חבר המרכז התרבותי הרוסי בישראל והוא יפרסם את המידע על ההפגנה באתר האינטרנט שלו. כך ידעו על ההפגנה גם בחו"ל. מבחינתינו ההפגנה הצליחה!

למעלה