המאמין אני גומל לך

SPACE BROS

New member
המאמין אני גומל לך

סרט העוסק במיתות מסתוריות של עדי אסון בניני התאומים. קשה לקרוא לזה מתנה. ראה בזה כלי להעשרת הידע שלך על הנושא. תשאר קצת בסביבה. חזקה עלינו שבסופו של דבר, כוחות האור מנצחים. לויקור, אולי אין תביעת ענק כנגד ממשלת ארה"ב מכיון שהיא דאגה להעלים אותם מהזירה ??? לממשלה זו היסטוריה ארוכה של חיסולים ברישיון. http://www.youtube.com/watch?v=bvay28lZiHU&feature=related

SPACE BROS

New member
תיקון - לוינקור

לויקור, אולי אין תביעת ענק כנגד ממשלת ארה"ב מכיון שהיא דאגה להעלים עדים מהזירה ???

hamamin

New member
תודה וחג שמח,

אין פה עדות ולא עדים ,רק פוטנציאלים לעדויות. שמונה שנים אחרי להרוג זה מוזר, איפה הם היו כל הזמן ולמה שלא להשאיר עדויות אם זה כל כך ענקי ? [במעטפה ולשלוח לחו"ל.] העדות היחידה שהיתה פה היא בסוף שהחוטפים אכן ערבושים כל שהם---- מה זה הופך ? כל טוב וחג שמח [תעזוב,אני לא קונה,משוחד לגמרי לגירסה הקונוונציונלית]

SPACE BROS

New member
אתה שוב פעם נכנס למלכוד עצמי

מניח הנחה ואם היא לא מתקיימת, מסיק את המסקנה הנוחה לך. אני אתן דוגמא: אם יש עבמים מדוע שלא ינחתו על מדשאת הבית הלבן ? עובדת החיים מלמדת שיושבי העבמים לא עושים זאת. "מסקנה": עבמים לא קיימים. (ניתנים להסבר ע"י פירוש לא נכון של תופעות ידועות- גז ביצות בלונים, מזג אויר וכו'). שמונה שנים נראה לך הרבה זמן. קח למשל בחשבון שדו"ח הוועדה שחקרה את האירוע, הוגש הרבה זמן אחרי האירוע. אני לא משפטן וקשה לי להעריך את משך הזמן שתהליכים משפטיים אורכים. ושוב אני לא משפטן אבל אני מעריך שלעדות חייה (תרתי משמע) יש משקל גדול יותר.

hamamin

New member
אפילו שאתה צודק [שאני משוחד,מודה]

שאני נעול על קונצפסיה,שמרני [חושב שיש משטר דמוקרטי בארה"ב ] לא "פתוח" פועל על פי רגש מוקדם---- רציתי הוכחה כל שהיא,צילום של מטען,חבלן שהודה,מניע כל שהוא מעבר להוצאת דיבה פוליטית [בוש פאשיסט וכאלה] השגת מטרות על ידי ההרס של הבינינים והרג האנשים,דיון בקונגרס וכו'. להגיד שזה כמו עבמים זה ממש לא נכון---- עבמים לא קיימים בתפיסה הממוצאת של ה"איש ברחוב" בין שהוא אינטלגנטי,מדען,מהנדס וכו' או סתם חמור. לא יתכן שהעם האמריקאי לא יוציא את התוכנית השטנית [שלפי דעתך התבצעה] לאור, רצח על ידי הממשל של אלפי אנשים---- 1.מי לחץ על הכפתור ערבים או אמריקאים ? 2.מה השיגו הבוגדים בעמם ? ------ אני מסכים שבני אדם נעולים באמונות [כמו רצח קנדי על ידי קומוניסט משוגע,ולא קונספרציה קטלנית] אני מסכים שבני אדם ניתנים לשליטה על ידי תבניות מטומטמות של "אמת" ----כמו "מתן תורה"---- תחית אלוהים "ישוע" אחרי מותו---- וכו' אני מסכים שבני אדם מעוותים את המציאות בגלל בג מסויים בתוכנת המח שאני קורא לו יצירתיות ואפשר גם לקרוא לו טימטום. אבל אין הוכחה רק הגיגים מות בתאונה או מחלה או רצח לא מוכיח שום כלום אנשים מתים ונירצחים כל הזמן. להרוג עד אחרי שמונה שנים זה חוסר אחריות של מנגנוני הקונספרציה העלומה----- אין תואם בין השמונה שנים וחשיבות העדות ולא דלפה שום עדות מלבד שמעתי בומבות. או הוא היה שם וצילם וראה [מה ראה ?] כניראה שנתקענו אלה אם יש לך הוכחה ואני ממש לא מתווכח לשם וויכוח.......

SPACE BROS

New member
השתדלתי

לא להצביע על גורם זה או אחר באחריות לביצוע המעשה הנפשע, אבל כנראה שלא הצלחתי. צריך להצמד רק לעובדות: 1. אנשי מקצוע שמבינים דבר או שניים, אומרים שקריסה אנכית של הבניינים לא אפשרית בנסיבות שהיו גלויות לעיין. 2. גורמי ממשל משקרים באומרם שמטוס פגע בבנין הפנטגון כאשר כל הדיוט גמור (שלא לדבר על מומחים בתחום) רואה שאין אפשרות שכזו. 3. בניני התאומים תוכננו לספוג פגיעת מטוס בסדר גודל דומה ולא להכנע. (התיכנון כוון להשגת קשיחות - Stiffness אחד מהגבוהים בעולם בבנין שלד פלדה). 4. מטוסי קרב בקרבת האירועים נפרסים לתרגול בבסיסים מרוחקים בדיוק בזמן האירועים. 5. שיפוצים (עם או בלי מרכאות) בפירי המעליות של בניני התאומים, שבועות לפני האירוע. ועוד ועוד אל תשאל מה או מי הייה יכול לצאת נשכר מביצוע המעשה (פה תכשל) אלא כמו במשימת בילוש סיזיפית לצרף את הפרטים אחד לאחד. ישנו רק פיתרון אחד שמתישב עם כל פרטי הפרטים ולא לסתור אפילו אחד מהם.

SPACE BROS

New member
יש עדים

ויש פרסונות קולניות (בוורלי אקרט) אשר לא נוח לגוף עלום כלשהוא, לשמוע. עוד פספוס שלי.

hamamin

New member
בא נלך,נעמיק, על בוורלי אקרט.

כאן זה איזכור עליה ועל מותה ועל אישיותה ופעולותיה. 1.היא נהרגה בימיו של אובמה שלא אחראי על 911 . 2.בכל מגעיה הרבים עם הממשל והמחוקקים והתיקשורת לא פעלה לחישוף ה"קונספרציה" 3.כמו ש"הארץ "כותב היא,היתה, בעלת רגש רב,אשה מקסימה,שלא היתה לשניה אחת פועלת לחיזוק שרותי המודיעין של מדינתה הבוגדנית ארה"ב. להפך היתה בלי כל צל של קמצוץ של ספק פועלת נגד מערכות השילטון אם היתה יודעת על קונספרציה כל שהיא. 4.אישיותה, מותה התאונתי,והכנות המאובחנת שלה הם סמל מוצק לאמון מוחלט במערכות השילטון האמריקאיות לאורך שמונה שנים. עכשיו תספר לי,בבקשה ממך, ובעיברית [שונא אנגלית,ולא בטוח בהבנתי מספיק] מה היא אמרה,בקיצור ,שגרם לרציחתה. [כל ההנחות\עובדות \עדויות הקודמות,שאיזכרת לפני הפוסט הזה אותי לא שיכנעו אלא, להפך] בבקשה.

SPACE BROS

New member
בוורלי אקרט

אין חשיבות מי הייה בנשיאות בזמן פועלה של בוורלי אקרט, אתה סוטה מהדיון. אישה זו הייתה אקטיביסטית אני מבין שהיא דחפה לחקירה של ארועי ה 11\9 ווזו הייתה ההתחלה. אני מודה שעיתוי התאונה לא מתאים ולא מריח קונספירצייה. אבל כמו שאמרתי יש להצמד לעובדות ללא פרשנות מיותרת. כמי שדחפה לכינון וועדה שחקרה את האירוע, אני מניח שיתכן והיא הייתה דוחפת בקולניות הולכת וגוברת (עם תמיכה תקשורתית) לצעדים נוספים לחשיפת האמת. Eckert was a Sept. 11 widow who turned her grief into powerful advocacy. She helped force a reluctant Bush White House to create the 9/11 commission to investigate the attacks, and then helped push Congress to pass sweeping reforms of America’s secret intelligence agencies. "She really redefined for America how to be an effective activist and a committed citizen, " said Tim Roemer, a member of the 9/11 commission and liaison to the victims’ families. "That’s an extraordinary achievement." http://www.abovetopsecret.com/forum/thread436754/pg12

SPACE BROS

New member
פוטנציאל ממשי ביותר

בוורלי אקרט מנהלת בתחום הביטוח. (ידעה דבר או שניים בעניני תביעות משפטיות, אני מניח.) לא האמינה להסברים הרשמיים. הייתה הכח המניע של ארגון/עמותה בשם קולות ה 9 בספטמבר 2001 שבו נעזרו משפחות קורבנות האסון להשגת מידע. דחתה הצעה רשמית לאיחוד כל התביעות כנגד אישים וישויות משפטיות (חברות, סוכנויות ממשלתיות וכו') לכדי תביעה יצוגית. בחודש דצמבר 2003 בעיתון יו אס טודיי הסבירה מדוע דחתה את ההצעה הנ"ל. USA Today: Friday, December 19, 2003 My Silence Cannot Be Bought by Beverly Eckert By suing, I've forfeited the "$1.8 million average award" for a death claim I could have collected under the fund. Nor do I have any illusions about winning money in my suit. What I do know is I owe it to my husband, whose death I believe could have been avoided, to see that all of those responsible are held accountable. If we don't get answers to what went wrong, there will be a next time. And instead of 3,000 dead, it will be 10,000. What will Congress do then? So I say to Congress, big business and everyone who conspired to divert attention from government and private-sector failures: My husband's life was priceless, and I will not let his death be meaningless. My silence cannot be bought. בוורלי הייתה מעורבת במידה שלא חקרתי לעומק גם תביעה כנגד הסעודים. Q. You are involved in a lawsuit against Saudi Arabian elite defendants. And the terrorists themselves. I certainly have not lost sight of who plotted to do this and why. אינני יודע מדוע בחרת בציטוט חיוור מהעיתונות הישראלית אשר זרקה לחצר האחורית של תודעת הקהל הישראלי, את כל אירועי אסון התאומים. עשה מאמץ (הצעה לכולם) לחקור במגוון מקורות ולא להסתמך על מידע שטחי. http://www.911truth.org/article.php?story=20090213154220896

hamamin

New member
נו,אין שום קשר לקונספרציה---

עיניני תשלומים ועיניני טרור מול הממשל--- היא בעד שיפור המערכות לכל הכיוונים שניראים לה לא מספיק תקינים מול הסעודים זה מול ערבים ולא אירגון אילומינטי היא היתה תובעת את האילומינטי אם היה לה חשש קל שבקלים שהוא או דומיו פעלו נגד בעלה. את זה אני ,בלי כל הצלחה, מנסה להראות לך--- מי שלוחץ יד לשלטון, מאמין בו. נקודה. [.]

SPACE BROS

New member
אכן

לא תאוריות קונספירצייה יצאו מפיה. אבל היא חשה וביטאה זאת כי זרועות הממשל/מודיעין כשלו בסיכול האסון למרות ידיעות מוקדמות. ולכך כוונו התביעות המשפטיות. צריך לשאול את עצמנו: אולי מישהוא לא חש בנוח מכך ? שלא תבין אותי לא נכון. אני אומר זאת לצורך מציאת שביל חקירה ולא כקביעה.

hamamin

New member
אנחנו על אותו שביל,לבסוף.

אין שום פרופורציה ואין שום אפשרות לביצוע ,במדינה דמוקרטית, להורות על רצח לשם הסתרה---- הרי זו חרב פיפיות שיושבים עליה מאסר עולם,לפחות. [חוץ ממקרים יוצאי דופן מאד וזה לא העניין כאן כי יש ביקורת גדולה מכיוונים מנוגדים והפכיים על מעשי הממשל\שלטון\ ביטחון האמריקאים ערב ניפוץ המיגדלים וכמויות האנשים והביקורת גדולים מכדי לנסות אפילו לחסל אותה.] מיכוון שאחרי השנים הראשונות של התהוות הקונספרציה הזו [9-11 ] עברתי על עיקרי הסיפורים--- ולא שוכנעתי אלא שיש כמה שאלות טובות על דיווחי הממשל אבל אין ולא יכולה היתה להתהוות קונספרציה בשותפות הממשל [אני לא לוקח בחשבון שהיו ויש מרגלים או סוכני טרור בזרועות הממשל,זה טיבעי שיש מיליארדים לנסיכויות ערב.] בדיוק הפוך בעניין העבמים---יש היתה ותהיה קונספרציה מתמשכת של הסתרה---- כי זה באמת עניין גדול למין ולמוח האנושי כל כך גדול שהמוח מטיבעו מסרב להאמין או להווכח בעובדות ועדויות[אלפי דיווחים וכל יום] מה שמקל על ההסתרה לאורך השנים על שותפות החוצנים בהסתרה אני רק משער שיש להם אפשרות לביצוע, לשימחתי אין לי קשר כל שהוא איתם וטוב שכך.

levincor

New member
כמה הבטים על עבמים וקונספירציות.

לפני כמה ימים כתב כאן מישהו על כך שכולנו נחשבים למוזרים וקצת קוקוים כיון שאנחנו מאמינים בעבמים ועוסקים או חוקרים או לומדים את התופעה שהיא סמויה ומעורפלת. נדמה לי שזה היה בן ספרטה שכתב זאת. הקטע הזה של איך החברה מסתכלת עלינו הוא לדעתי אחד הגורמים העיקריים לתדמית העגומה של הענף. אבל יותר מכל היא גורמת לאנשים לא לבטא את דעתם ולא לנסות להביא את התמונה האמיתית והמלאה לידיעת הציבור מחשש של לעג ונידוי. חמור מכך היא גורמת לחלק לא קטן של המאמינים להסתגר בעצמם ולפתח עוד ועד הסברים ותיאוריות שהופכות את הענין למוזר ובלתי קביל לחלוטין. לי אישית מעולם לא היתה בעיה כזאת. לאורך השנים התופעה הזאת שנתקלתי בה היתה זניחה וללא כל בעיות נטרלתי אותה מול כל מי שלגלגל או צחקק. יתכן בהחלט שהסיבה להצלחה האישית שלי היא המטען האישי שלי שאותו אני מביא במגעי עם אנשים. כך שכל מי שבמגע איתי עסקי או אישי לומד מהר מאד להתיחס לדברי ברצינות מתוך ראיה רחבה. מצד שני למדתי מהר מאד (מאז הייתי כבן 17 )כיצד יש להציג את הנושא לקהל הרחב תוך יצירת מינימום של התנגדויות ומכשולים. זה חלק מהותי ברעיון הצגת נושא תעלומת העבמים לאנשים. לא פעם ולא פעמים כאשר נמצאתי בסיטואציה שהנושא עלה ונשאלתי על דעתי , נמנעתי מלדבר או להסביר יותר מידי כיון שהסיטואציה פשוט לא התאימה. וצריך להיות מספיק חכם כדי להבחין בזאת. אחד הדברים הבסיסיים הוא לא לצאת בהצהרות על תעלומת העבמים ואמינותה,סודותיה וכל הקשריה, מההתחלה. נקיטת עמדה ברורה אני מציג רק אחרי שאני מכיר את האיש שמולי מספיק כדי לדעת גם כיצד לבלום אותו במידת הצורך. בכל מקרה הנקודה החשובה ביותר היא לתת תחילה לאנשים אחרים (כאלה שאינם מכירים את נושא העבמים) את ההרגשה וההבנה שהאדם מולם זה שכן מאמין או מקבל את קיום העבמים אינו שונה מהם בכלום. להפך הוא אדם רגיל כמו כולם ונורמטיבי לחלוטין. זה מגמד מיד את ההתנגדויות ופותח פתח לקבלת הענין בצד השני. כאשר איש שאינו מאמין רואה אותנו כאנשי חברה רגילים שעובדים ועוסקים בחיי היומיום כמוהם בדיוק, אז ה"איום" שאנו מקרינים עם נושא העבמים ה"מפחיד" או "ההזוי" נעלם די מהר. יותר מכך הרבה פעמים במגעי עם אנשים עלתה מיד אח"כ השאלה האמיתית...."איך אתה אדם נורמלי לגמרי מאמין בשטויות האלה". שאלה נהדרת כיון שהיא מיד נטרלה את בעית הקוקו וההזוי וצרפה אותי למעגל האנשים הנורמליים שאפשר לדבר איתם. וזה כל מה שצריך קצת לדבר איתם. כמובן שצריך גם לדעת כיצד לבנות את שיחת ההסבר ,אבל כל אחד לומד מנסיונו ועושה בהתאם. עם סוגי אנשים שונים אני גם מדבר אחרת, בסגנון אחר ועם כיוון הבנה שונה. כל זה מביא אותי לנקודת משבר לכל תחום העבמים. נקודה שהיא מוקש עצמי חסר תכלית וחלקנו התאהבנו בשיטה להניח את המוקשים לרגלנו ולדרוך עליהם. ואני מדבר על תחום הקונספירציות! כי כמו בכל ענף שהלא ידוע בו רב על הידוע (ובתחום העבמים זה כך) צריך להזהר טוב טוב לפני שמציגים או אומרים דברים ללא ביסוס. אחד הפתרונות או הנסיונות של חוקרי העבמים היא להציג פנים יותר מתוחכמות ולומר שיותר ויותר הענין נבדק מדעית ומתחיל לקבל כיון מדעי לפי כל קנה מידה מקובל. הרעיון מאחורי גישה זאת הוא ליצור הסכמה כללית בקרב האוכלוסיות השונות המלומדות והפשוטות שהענין רציני ובעל בסיס חזק . הענין נבדק מדעית וההוכחות היחידות שתוצגנה הינן כאלה שעברו סינון מדעי , מעבדתי או משהו כזה שהוא אמין ביותר! בתחום גישה הזאת עומדת עוד נקודה חשובה. כדי שהגישה תתפוס ותקבל אמינות יש מחויבות של החוקרים לקבל את התוצאות של הבדיקות גם אם אינן עולות בקנה אחד עם "דעתם עמדתם ואמונתם". כך שכשתופרך עדות כזאת או אחרת ,או שתוכח כלא אמינה היא תמחק ולא תעלה יותר באף מקום או איזכור.ואכן לחלק גדול מחוקרי העבמים בעולם נוצרה תדמית אמינה של כאלה המוכנים להעמיד את מסקנותיהם למבחן והן מוכחות. זאת נקודה מאד חשובה . חבל רק שאין מספיק אנשים כאלה בעולם, אבל יתכן שבמשך הזמן מספרם יעלה. אנשים וחוקרים מהסוג הזה יכולים לתת שינוי כיון באוירה הכללית שהיא של לגלוג או ביטול בהינף יד לכל התופעה. אבל....וזה אבל גדול כאשר אנו מעמיקים לתחום הקונספירציות נגלה מהר מאד שאותו מוטיב מחקרי נעלם ונשארת רק אותה אמונה או רצון פנימי של אנשים לכפות/להציג את דעתם להראות שהם יודעים משהו ותו לא. בתחום העבמים יש למסה של התופעות רציונל בסיסי. גם אם לא כל התופעות הלא מוסברות קשורות בעבמים ,הרי יש מספיק מקרים שהם תעלומה ממש ואם מקרה א' לא עומד במבדק תמיד יש מקרה ב' וג' וד' ועוד ועוד כמעט כל יום. כך שאי אפשר להתעלם מהמסה.וחוקרי העבמים כבר אמרנו מחויבים לרדת ממה שהוכח כלא אמין . בתחום הקונספירציות הענין שונה, מאחר ולא כל יום נולדות לנו מסה של קונספירציות .ואז נגלה שחושפי אותן קונספירציות ממשיכים לחתור ולטחון את הענין גם אחרי שהתברר כלא נכון. תמיד קמים עם שאלות מוזרות שאין עליהן מענה. תמיד הבסיס העקרי והמשענת הטובה ביותר זה חוסר היכולת להוכיח שלא היתה קונספירציה. חלק לא מבוטל של אותן אנשים שיך גם למחנה העבמיסטים וזה כבר מוקש רציני. כיון שכל חוקרי ומאמיני העבמים מזוהים די מהר גם כקונספירטיביים בנשמתם. דבר שמעמיד בספק את כל ענין העבמים עצמו! ההדבקות וההצמדות חסרת בתכלית לתיאורית הקונספירציה מקרינה שלילי ביותר על כל התחום. במיוחד בימינו כאשר אנחנו רואים את "המן המודרני" אחמדיניג'אד האירני עומד מעל במת האום וטוען לקונספירציה ע"י ארצות הברית במגדלי התיאומים. זה מוקרן מיד על כל הקונספירטורים וחלק גם על חוקרי העבמים. היציאה בהצהרות על קונספירציה ללא כל בסיס עובדתי. ההצמדות במשך שנים לתפיסות שלא הוכחו בכלום, הורסת כל חלקה טובה לפתיחות מחשבתית בקהל העולמי הרחב. עבמים מעלים מיד קונוטציה של קונספירציה וזה פסול מראש. העבודה של חוקרי העבמים ומאמיני הרעיון הופכת קשה יותר ויותר כיון השקונספירטורים לא מסוגלים להתאפק וחיביים לצאת בהצהרות. לשאול שאלות ולטעון לצדקתם ללא בסיס. הכי מוזר זה שכאשר קונספירטור כזה עושה את חי היומיום שלו (אוכל, עבודה ,קשרים אישיים,קניות,טיולים,לימודים) הוא עובד עובדתי לחלוטין. אבל אם נאמר לכזה אחד לחיות עפ"י אמונתו על בסיס שמועות או הנחות או סיפורים ולקנות או לרכוש מוצרים על בסיס זה הוא היה מסרב מיד! כל פעולותיו היומיומית מושתתות על בדיקה מקיפה של המוצר שהוא רוכש. את מקום לימודיו הוא יבחר אחרי בדיקה מעמיקה בטח לא על שמועות מיד שלישית. טיולים בכלל הוא לא יסע לחו"ל לפני שיקבל חוות דעת ממי שהיה שם ולפני שיקרא כמה מדריכים. גם אז יתיעץ עם עוד חברים והורים. כלומר הכל בדוק ומוחלט למקסימום האפשרי. אבל כאשר הוא מגיע לענין הקונספירציה הכל נשכח...ואז לשמועות ולסיפורים יש כוח מאגי. פתאום כל מערכת הבקרה האישית שלו נמוגה ,פתאום לרסיסי שמועה יש כוח מאגי. עבורם יש "קסם באוויר" לסיפור הקונספירציה. וכולנו אוהבים את הסיפורים על קוסמים וקסמים... והנה הנה יש להם מידע חשוב לעולם ..ורק הם יודעים ומבינים ורוצים לספר לכולנו, אם רק היינו מקשיבים.וכך בבת אחת יוצרים מפל סוער באמינות שלהם ,בהתיחסות אליהם,ברצינות בה אחרים והחברה בוחנים אותם. ספיס היקר...סנונית אחת אינה מבשרת על בוא האביב.אני מקוה שאתה מכיר את הפתגם. אם הייתי מחפש הייתי יכול למצוא עוד עשרות נתונים ואירועים ממגדלי התיאומים שיכולים להשתדרג לסיפור קונספירציה מופלא. זה קל מאד. קח כל אירוע קיצוני וחפש בו סטיות עם הסבר לקונספירציה ותמצא עשרות כאלה. לדוגמא סתם רעיון לצורך המשחק כמובן, אירועי המשט עם התורכים היו ביוזמת הממשלה, הארגון התורכי קבל כסף מ"מהימין הקיצוני בארץ" כדי לבצע את המשט עם ההתגרות. כי הממשלה נשלטת ע"י הימין הקיצוני . אותו ימין המחפש איך להביא אותנו למאבק עולמי על ארץ ישראל ולמריבה עם כל העולם. לא ענין אותם כמובן מזון או תרופות לעזה כי לכולם ברור שזה לא חסר שם באמת....מה דעתך? אפשר למצוא סימוכין? כאלה חיילים שיספרו ששמעו שיחות טלפון ? או קצינים שיודו מאחורי פרגוד ? אפשר לבנות כאן אחלה קונספירציה, לא? ודבר אחרון לגבי הנושא. לאורך זמן נוצרת הרגשה מוזרה ביותר. כך לפחות אצלי. לאותם גורמי קונספירציה יש מרכיב של תלות מוחלטת בקונספירציה כישות! אין להם כל רצון להנתק ממנה כאילו שהם יונקים ממנה איזה אנרגיה. כאילו מפחדים שבלעדיה אין כלום. לכן הם נצמדים לזה בכל כוחם וללא כל אפשרות לבחינה מחדש של רעיונם. הענין זה פוגע בהם יותר מכל . צא מזה .זה רק מושך אותך למטה ומונע ממך להמשיך ולהתקדם בחיים!

SPACE BROS

New member
לוינקור היקר

השקעת הרבה זמן להסביר את עמדתך. לי יקח אפילו יותר זמן לעכל (בלי אירונייה ח"ח) מה שכתבת. במחילה. תן לי זמן.

levincor

New member
תודה וחזרה בשבילך space כתבה מהיום ב-YNET

זה כבר מצחיק כי הכתבה על אל קעידה ש..מודים שהם תקפו בתיאומים. הם כועסים על "קופיקו" (אחמדיניג'אד כמובן) ועל כך שאירן היא שתוקפת את ארה"ב וטוענת לקונספירציה בפיגועי התיאומים. בשעה שהם הם תקפו. לדבריהם אירן נלחמת על לבבות הצעירים המוסלמים ומנסה להראות כקשוחה וחזקה תוך לנטילת הילת גבורה לא שלה מול האמריקאים. מצורפת הכתבה מהיום : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4128861,00.html חג שמח ספיס ושנה טובה.

למעלה