המאמין אני גומל לך

אני די מבין למה לוינקור מכוון...

זה מזכיר לי סיפור על אריך דניקן, על ציורים "לכאורה" שהוא גילה. שצויירו לדעתו על ידי אי אילו חייזרים במערות מסויימות.. אני לא זוכר כל כך את הסיפור, אבל התברר בסופו של דבר מבדיקה מקיפה של טובי הארכיאולוגים.. שהכל בלוף, שהוא עצמו אחראי לציורים הללו, הוא גם הודה בסופו של דבר, אמר שהרצון שלו להוכיח לעולם שהוא צודק בתאוריות שלו כל כך חזק.. שהוא ניסה בדרך קיצונית להוכיח את צדקתו. עכשיו לגבי ה11/9, לך תדע אם אלו שדאגו "להעלים" את העדים לכאורה.. הם לא קונספירטורים בעצמם? אני מקווה שהבנתי נכון וזה בעצם מה שלוינקור חותר אליו. אולי אלו שהעלימו באי אילו תאונות מכוונות, "התאבדויות" של אותם עדים לכאורה שוב.. הכל תוצאה של ארגון כזה או אחר של קונספירטורים שרצה להוכיח בדרך מאוד רדיקלית את טענותיו... והוא עצמו חיסל את אותם אנשים בזה אחר זה, כדי להראות לעולם כמה ארה"ב היא שטן. הדעות חלוקות, לקונספירציות אין סוף.. זה גם מה שיפה, חוץ מזה.. אם חושבים על זה... הרי החייזרים מהוללים כיצורים סופר חכמים, מניפולטורים מדהימים, יצורים אפעס ללא חסרונות. אז למה הם העלימו את אותם אנשים בזה אחר זה בצורה כזו? בצורה כזו בולטת לעין? אני לא פוסל את האפשרות שארה"ב אחרית לנ"ל. CIA, FBI.. אנאערף, you name it. אבל מאידך אי אפשר לפסול גם אפשרויות נוספות. חג שמח.

למעלה