המאמר הכי מעניין של לאנס ארמסטרונג

elad fa

New member
ועכשיו עוד תמונה.......

מעט יותא מעודכנת, אך עדיין לא.
למה :
שהכתב ערך את התמונות - הנ"ל פורסם התפוצצות פרשת לאנס
וגם חלק ממי שרשום כאן כמנצחים...השתמשו בסמים....
(התחלתי לסמן ב XX...אבל יש לי גם עבודה, מצטער)
מוזמנים להכנס לגוגל ולבדוק למי להוסיף XX....לאן תגיעו ?
מי נתפס ?
ומי לא נתפס ?

elad fa

New member
ולסיום....

נראה כי הכי חשוב - הכלל לא מעיד על הפרט ולהפך.
הייתי מעוניין להרחיב בעניין ("לא אומרים שבחיו של אדם בפניו")
לרגע לא טענתי, בעבר, או בהווה, בצורה עקיפה/ישירה ללקיחת סמים של רוכבים ישראלים מקצוענים (מקצוענים על באמת...)
זהו, אני מקווה שזה היה מספיק קצר, וברור.

ItsikH

Member
תשובה
קידום *פעילות* רכיבה היא אינטרס של הפורום, ואפילו המעבדה שאינה בדיוק רכיבה של ממש מיועדת למטרה הזו, של שיפור היכולת לביצוע רכיבות אמיתיות ולא ממוחשבות היטב, וכבר ראיתי חניכי אלעד עם שיפור ברור ביצועים במקום הרלוונטי באמת - בכביש.
ולכן אפילו חנויות אופנים ממש - עסקים לכל ענין ודבר - מקבלות הזדמנות להודיע [בתאום מראש] הודעות אינפורמטיביות שאינן קידום מכירות, ודאי שעסקים שעניינם ארגון ארועי רכיבה ממש מקבלים פה במה חופשית לקידומם - קידום הארועים, לא ה עסקים כמובן.
ולגבי כותבים, פורום עיסוקו הוא כתיבה, ולכן כותבים שתורמים לפורום רשאים גם באותו זמן לקדם כתיבה משלהם, המדד הוא התרומה לפורום.
ולגבי אנשי מקצוע, כמו מכונאים, בוני גלגלים וכו', מאלו - המקצועיים - יש מחסור לא פחות מאשר ברוכבים מקצועיים, וראוי לעזור לכל איש מקצוע כזה כאן בפורום. באוסטרליה בה אתה נמצא יש לאנשי מקצוע כאלו חיים קלים, כי עבודתם מוערכת.

nachshon4

New member
זה ויכוח ישן

אני לא טוען שאלעד פה לא קשור לענף האופניים, או שהוא לא תורם למתאמנים שלו. לכן ההסבר על האכויות שלו מיותר.
מה שאני טוען הוא שראוי שהפורום יהיה חף מכל פרסומת שווקית שמקדמת את עסקיהם של המשתמשים. נקי לגמרי, גם מפרסומות שבדרך עקיפה תורמות לעניין האופניים.
אם לא כן, הרי שזה מדרון חלקלק.

למעלה