המאסטר

30 Rock

New member
המאסטר ../images/Emo58.gif

סיימתי לראות עכשיו את הסרט מ-96' (שאגב, היה מאכזב לטעמי...כנראה שהתרגלתי לדוקטור ה-9 וה-10) ואני ממש לא מבין איך המאסטר חזר לסוף העונה ה-3...

Lior Knight

New member
בסוף השלישית

המאסטר מספר לדוקטור שהטיים לורדס החייו אותו בשביל מלחמת הזמן והוא ברח להם לסוף היקום.

רייvבלה

New member
אגב מאסטר ../images/Emo58.gif

אתם זוכרים שבסוף העונה השלישית בפרק האחרון אחרי שהדוקטור שורף את הגופה של המאסטר, יש איזה קטע שרואים איזו יד של אשה שמרימה את הטבעת של המאסטר מהאדמה אחרי שהדוקטור הולך מהמקום. אתם חושבים שאולי יש לזה קשר לפרק הבא? אולי רוז לקחה את הטבעת וזה מה שיעצור את ההתחדשות של הדוקטור?

אני זוכרת את זה../images/Emo58.gif

מהרגע שראיתי את זה, חשבתי על זה הרבה. ויש תאוריה, השערות מה שזה לא יהיה, שהטבעת הזאת, עונדת דונה, במשך העונה הרביעית בכל מיני פרקים, וגם אני שמתי לב לזה. אני לא יכולה להוכיח שזו אותה הטבעת, אבל היא מאוד דומה. ויש גם טריילר כזה מעוצב יפה, שהיא עושה "פוף" עם היחד על הפה, ואפשר לראות את הטבעת על האצבע שלה. יש השערות שדונה משמשת כמין כלי, תת הכרתי, עבור תחיית המאסטר. לגבי "ההתחדשות" של הדוקטור בפרק האחרון, רוב ההשערות שמצאתי בעניין, הן שהיד תשמש לתהליך, והוא לא באמת יתחדש. אבל יקרה משהו ללבבות שלו. דבר נוסף, דאלק שדובר את האמת, אמר שאחד מחבריו (של הדוקאור) ימות. דיוויס לפני חודש אמר בראיון: "אף אחד לא ימות בסוף העונה הזאת, תלוי למי אתם מתכוונים "אף אחד"...." אני לא בדיוק בטוחה למה הוא התכוון, אבל בגלל כל ההשערות שיש, שדונה היא לא באמת בנאדם שקיים, אלא סוג של כלי שהמאמינה/מאמין של המאסטר יצר (אולי זו היא עצמה שהקריבה את עצמה), עולם משלו, לדונה. אני לא יודעת עד כמה זה הגיוני בהקשר לגבולות הסדרה, אבל לפי מה שכבר הבנתי, אין הרבה גבולות, אז בעקבות כל מה שנאמר אני מסיקה שדונה תמות, אבל שוב. נאמר שהיא תיהיה בשני ספיישלים. אז אי אפשר לדעת. וחוץ מזה, כמה כבר עלילה ידחפו בפרק האחרון? אני אתפוצץ. אבל חייבים להסביר לי איך רוז מגיע ככה ונעלמת, איך משגרים אותה "משם" ואיך היא ידעה על כל זה לפני כולם? מה קורה עם ג'קי ופיטר? איך הם חיים? טוב נו... אחכה ואראה...עד שאחכה, הראש לי ישתגע מרוב ספקולציות. מה שאמרתי לפני כמה זמן על זה שדונה תיהיה בעונה החמישית, הוטעתי. אני מצטערת שהטעתי גם אותכם, אבל היא אכן חתומה לספיישלים.

30 Rock

New member
גם אני בתיאוריה הזאת ../images/Emo58.gif

דאלק קאן אמר שהמלווה הנאמנה ביותר תמות ומבין 4 האופציות (שרה ג'יין, רוז, מרתה ודונה), לדעתי דונה הכי "מסתדרת"... את שרה ג'יין לא יהרגו כי אז הם יצטרכו לבטל את הספין-אוף שלה. את רוז לא יהרגו כי היא מאד אהודה, כי השמועות אומרות שהיא חתומה להופעה בעונה הבאה וכי כבר "איימו" להרוג אותה ובסוף החליטו להעביר אותה מימד...זה קצת לא פייר להרוג אותה שוב, לא? (מצד שני, עכשיו שאני חושב על זה, אולי זה הקרב שהשטן דיבר עליו ב-Impossible planet...המממ....) את מרתה לא יהרגו (למרות שנראה שכמה מחברי הפורום הזה דוקא ישמחו אם כן) כי הם משתמשים בה גם בטורצ'ווד ועכשיו אחרי שהם איבדו 2 מחברי הצוות זאת הזדמנות טובה להכניס אותה לכמה פרקים (אם לא באופן קבוע) לטורצ'ווד. ולכן דונה נשארת כאופציה היחידה. לדעתי לא יהרגו אותה במובן הרגיל (כמו שרוז אמרה שהיא מתה ובסוף היא עברה מימד, אבל נחשבה כמתה במימד שלנו) או שהיא תמות ואז יתברר מה כ"כ מיוחד בה והיא תחזור לחיים. בקשר לדוקטור, השמועות אומרות שהוא יהיה בספיישל הבא, ואנחנו יודעים שריבר (ככה קראו לארכיאולוגית מהספרייה?) מכירה אותו כאדם מבוגר (אבל עדיין הדוקטור ה-10) כך שלא נראה לי שהוא יהפוך לדוקטור ה-11...אולי הוא רק ייתחדש, כמו שהוא הצמיח יד בפעם שעברה (אחרי הכל, היריה של הדאלק פגעה רק בחלק מהגוף שלו). נחכה לשבת ונראה... אגב, בלי קשר לפרק הזה, מישהי הזכירה פה שהיא קוראת בפורום דוקטור הו בריטי. את יכולה לתת לינק? (תודה)

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אחרי שראיתי שוב את הפרק דאלק קאן אומר בדיוק כשהדוקטור ודונה מצליחים לראות את כל העולמות הדאלק אומר שהדארק לורד מגיע...לא טיים לורד אלא דארק לורד רמז כלפי דונה? לגבי ריבר סונג זה יכול להיות דוקטור אחר היא אומרת שהיא רק מזהה את העיניים שלו יכול להיות דוקטור אחר עם אותו מבט... בהתחשב שטורצווד העונה הבאה כולה 5 פרקים לא בטוח שמרתה תצטרף אליו... ורוז הסכימה לחזור להופעות לעונה הבאה באמת? זה לדעתי כבר מיותר(אלא אם כן היא תהיה הקומפניון שלו ותופיע בכל העונה)

../images/Emo58.gifגם אני חושבת שזה מיותר...

אם היא לא תיהיה המלווה בעונה ה5, זה אומר ששוב אבכה? לא רוצה. או שהיא שם והיא מאושרת עם הדוקטור, כמלווה שלו, או שלא, ושתחייה חיים "שלווים" במקום אחר. מספיק היה לי רע מלראות זוג אחר בסדרה אחרת, איך שעיוותו את העלילה איתם ומה עשו לדמויות, לא רוצה שזה יקרה גם כאן.

חשבתי גם ככה על "-Impossible planet" ../images/Emo58.gif

אני כל הזמן "שומעת" שאו שדונה או רוז ימותו, אבל בגלל שאמרו שדונה תיהיה בפסיישלים ורוז חתמה על השתתפות בעונה חמישית - זאת אומרת, לפי "הכללים" שלהם שם, שלא ידוע באמת אם היא תיהיה בואיזה תפקיד, של מלווה או רק דמות אורחת, יכול להיות בכלל לא. כי זה רק חוזה שהיא מסכימה, יכול להיות שהעלילה שיצרו לא תכלול אותה, הם עושים את זה כי יש להם הרבה זמן לחשוב על הרעיונות, כמו שכתבתי באחת מההודעות פה, שקראתע במאמר שכתבתי את העונה 2-5 ביחד בחצי שנה, זה כל כך לא נשמע הגיוני, במיוחד כי משנים א"כ מלא דברים וגם כי הכותב הראשי בעונה החמישית הוא מופאט ולא דייוויס. וזה שאמרו פה "שכל מה שהיה ימחק" זה לא נכון, לפי מה ששמעתי על רעיונות קווי העלילה אשר נדלפים לתקשורת, הולך להיות הרבה קשר, אני לא רוצה לחשוף אותם כי אני לא רוצה להשלות אף אחד,, מספיק זה נשמע מבאס מצד אחד ומשמח מצד שני. אני אחפש במועדפים את הלינק של הפורום, למרות שאנחנו קבוצה קטנה ומעדיפים לשמור על אנונימיות, אני אשאל אותם, זה פורום בריטי, לא רשמי או משהו כזה, פשוט יש שם אנשים מבוגרים מהתעשיה שם, שלא חושפים תצמם, שבטח מקבלים עצות מהיחצנים שלהם לפרסם את כל זה, כי זה שומר על המתח ולצופים יהיה למה לחכות. לגבי הארכיאולוגית, התאוריה שלי היא, שהיא היתה אחת מהמלוות שלו, שבשבילה, בגלל איזה איום של איזה חייזר, הוא היה מוכן להיות ג'ון סמית' אנושי, והזדקן, המברג הזה שונה, בגלל שהדוקטור השתנה. הם הביאו בכוונה אותה לסדרה בשלב זה, בכדי לא רק ליצור משהו מעניין, אלא בכדי שיהיה להם גיבוי, חח אם המוחות שלהם יתיישבו, אז הם יזכרו בדבר הזה, וישלבו לעלילה, אני חושבת שזה יהיה ממש מרומז בעונה הבאה, בכל מיני פרקים, במיוחד כי הדוקאור יתחלף בסוף העונה ה5. ובטח בשישית, זה יוסבר עוד יותר טוב.... נחכה ונראה... אני אברר בנוגע לפורום, ואני אחזור אלייך בפרטי.

30 Rock

New member
במחשבה שניה ../images/Emo58.gif

ההשתתפות של רוז יכולה להיות בפלשבקים (כמו ב-lost) כך שבעצם אפשר להרוג אותה (למרות שזה יהיה מאד מצער). בקשר לארכיאולוגית, אני לא חושב שהוא הפך לאנושי, אחרי הכל גם טיים לורד מזדקנים...שלא לדבר על זה שאם הוא היה אנושי היא לא היתה קוראת לו לעזרה עם ה-psychic paper בקשר לפורום - אם אפשר, סבבה, אם לא, אז לא...ותודה

FFman

New member
ואל תשכחו את המלכה ויקטוריה שהיא זיהתה

אותו בבירור וזה אומר שהוא אמור להגיע לשם עוד, זה אומר שהוא לא משתנה!!!

FFman

New member
בפרק "הקוד של שייקספיר"

אז בסופו הדוקטור ומרת'ה יושבים ונכנסת המלכה ויקטוריה(זקנה כזאת) וצועקת על הדוקטור ואומרת לשומרים שלה לתפוס אותו. ואז כשמרת'ה שואלת את הדוקטור למה היא כועסת, הוא אמר שהוא -עוד לא יודע-. (=נסיעה בזמן). זה אומר שהוא אמור לפגוש אותה כשהוא עדיין הדוקטור ה10, זה אומר שהוא לא יתחלף בפרק הבא.

אה, הבנתי, זה באמת נכון, תודה על ההסבר../images/Emo13.gif

העונה השלישית עברה לי דיי מהר, וחוץ מהפרקים 308-309 ו3 האחרונים, כל השאר ראיתי רק פעם אחת בלבד. זו העונה היחידה שהכי פחות נהניתי ממנה, ולא דווקא בגלל מרת'ה, היא מעניין לראות כיצד הדוקאור מתייחס כלפיה, אבל משהו שם בעלילות לא היה מושך או מרשים כמו בעונה השניה למשל. העונה הרביעית אני אוהבת רק בגלל הפיינלס ו410.

למעלה