חשבתי גם ככה על "-Impossible planet" ../images/Emo58.gif
אני כל הזמן "שומעת" שאו שדונה או רוז ימותו, אבל בגלל שאמרו שדונה תיהיה בפסיישלים ורוז חתמה על השתתפות בעונה חמישית - זאת אומרת, לפי "הכללים" שלהם שם, שלא ידוע באמת אם היא תיהיה בואיזה תפקיד, של מלווה או רק דמות אורחת, יכול להיות בכלל לא. כי זה רק חוזה שהיא מסכימה, יכול להיות שהעלילה שיצרו לא תכלול אותה, הם עושים את זה כי יש להם הרבה זמן לחשוב על הרעיונות, כמו שכתבתי באחת מההודעות פה, שקראתע במאמר שכתבתי את העונה 2-5 ביחד בחצי שנה, זה כל כך לא נשמע הגיוני, במיוחד כי משנים א"כ מלא דברים וגם כי הכותב הראשי בעונה החמישית הוא מופאט ולא דייוויס. וזה שאמרו פה "שכל מה שהיה ימחק" זה לא נכון, לפי מה ששמעתי על רעיונות קווי העלילה אשר נדלפים לתקשורת, הולך להיות הרבה קשר, אני לא רוצה לחשוף אותם כי אני לא רוצה להשלות אף אחד,, מספיק זה נשמע מבאס מצד אחד ומשמח מצד שני. אני אחפש במועדפים את הלינק של הפורום, למרות שאנחנו קבוצה קטנה ומעדיפים לשמור על אנונימיות, אני אשאל אותם, זה פורום בריטי, לא רשמי או משהו כזה, פשוט יש שם אנשים מבוגרים מהתעשיה שם, שלא חושפים תצמם, שבטח מקבלים עצות מהיחצנים שלהם לפרסם את כל זה, כי זה שומר על המתח ולצופים יהיה למה לחכות. לגבי הארכיאולוגית, התאוריה שלי היא, שהיא היתה אחת מהמלוות שלו, שבשבילה, בגלל איזה איום של איזה חייזר, הוא היה מוכן להיות ג'ון סמית' אנושי, והזדקן, המברג הזה שונה, בגלל שהדוקטור השתנה. הם הביאו בכוונה אותה לסדרה בשלב זה, בכדי לא רק ליצור משהו מעניין, אלא בכדי שיהיה להם גיבוי, חח אם המוחות שלהם יתיישבו, אז הם יזכרו בדבר הזה, וישלבו לעלילה, אני חושבת שזה יהיה ממש מרומז בעונה הבאה, בכל מיני פרקים, במיוחד כי הדוקאור יתחלף בסוף העונה ה5. ובטח בשישית, זה יוסבר עוד יותר טוב.... נחכה ונראה... אני אברר בנוגע לפורום, ואני אחזור אלייך בפרטי.