המאסטר

assafTV

New member
אם מפנטזים/מציעים קומפניון חדשה

וכיוון שמדובר במופאט אני מציע את סאלי ספארו מבלינק. היא יכולה לבוא עם החבר שלה ושהם יסעו יחד עם הדוקטור.

Tristana

New member
נשמע טוב בתאוריה...

...אבל הם בטח ירצו מישהי חדשה, ועם יותר credentials, כמו בילי פייפר או קת'רין טייט.... הנה, הביאו את פרימה אג'יימן המסכנה (והלא מוכרת במיוחד, נראה לי), ועכשיו כולם מאחלים למותה...

בוביץ

New member
אבל יש הבדל

את סאלי הצופים מכירים ודי אוהבים.... ובילי פייפר לא הייתה כזאת ידועה לפני דוקטור הו(לפחות לא בתור שחקנית)

Tristana

New member
אנשים מכירים ואוהבים גם את איידה סקוט...

...זה לא אומר שיש לה סיכוי. ומי דיבר על משחק? היא הייתה דמות תקשורתית, וזה מה שחשוב בימינו (רייטינג, מסתבר, זו לא מילה גסה).

בוביץ

New member
עדיין

הם יחפשו מישהי שתדע גם לשחק ושתהיה לה כימיה טובה עם הדוקטור... לא כמו מרתה גונס.. אז שיביאו את בריטני ספירס אם רק זה מה שחשוב...

Tristana

New member
זה לא *כל* מה שחשוב...

כמו שאמרת, כישרון משחק לא יזיק בכלל...

Yaki J

New member
בילי פייפר היתה מאד ידועה לפני הו וזכתה

לביקורות מעולות על סיפורי קנטרברי, בבריטניה היא מאד מאד מוכרת.

היא היתה זמרת - הוציאה 2 אלבומים ועוד סינגלים

נוספים, וגם יצא אוסף להיטים. בקרב הנוער בתחילת שנות ה2000 היא מאוד הצליחה באמת. היא כזאת חמודה, מי שמכיר אותי, יודע של מתאים לי למות על בלונדיניות חייכניות, אבל אני אוהבת אותה, יש לה חן מיוחד, ואני אוהבת את המילים שהיא מוציאה מהפה בראיונות.

rose who

New member
ברור שאני אשמח

אני לא סובלת את מרתה פשוט לא סובלת אותה

JesusOmatan

New member
../images/Emo58.gif

הטבעת לא זהה. בפרק האחרון בעונה השילשית מראים טבעת ירוקה עם חריטות, ופרק האחרון דונה לובשת טבעת שקופה ורוז לא לובשת טבעת (עד כמה שהצלחתי לראות). בטוח יזכירו את זה מתישהו, אם לא בפרק הבא אז בהמשך כי זה די קריטי

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif ההסבר הרשמי לטבעת של המאסטר

היא שדיוויס רוצה להשאיר פתח לכותב עתידי של הסדרה במידה וירצה לעשות עם זה משהו. אנחנו כמובן רשאים להיות סקפטים ולחשוד בדיוויס שהוא ישלוף את זה בפרק הבא.

30 Rock

New member
אבל איך?

אם הטארדיס (שאגב, משום מה הרבה יותר מאובזרת מזאת שבסדרה) בלעה אותו?

אפשר לשאול מה נחשב ספוילר בקרב פעילי הפורום?

הבנתי שוענה ה4 זה כן, אבל חוץ מזה, גם עונה 3? שאדע פשוט אם לסמן...

LeRanch

New member
yes stars 2 (שודרו 3 עונות)

ב-BBC שודרו רק שתי העונות הראשונות.

למעלה