המאפיה של סמסונג בארץ

spheonx

New member
אםםםםםםםם :)

הדגשת שלמי שרכש 3310 דרך אורנג´ כדאי לעקוב אחר הפרסומים מה עם מי שלא רכש דרך אורנג´? מה צריך לעשות כדי שיישדרגו לי את התוכנה במכשיר? הפלאפון לא שורד יותר מ5 דקות דלוק ואני עדיין די רחוק מסיום השנה של האחריות (כפי שהובטח בחוברת שקיבלתי ברכישה)

oleg_kh

New member
תגובה

תפנה ליורוקום ותברר אם אתה יכול לשדרג את התוכנה, כי אצלי לא ניתן לשדרג כי יש סוג מסוים של sim lock. תבדוק ואולי ישדרגו לך..

Cellwiz

New member
אי מכירת ה 3310/30 בארץ עד כה

לא ממש קשורה לבדיקות מחמירת של המכשיר (לעניות דעתי כמובן) אלא לשיקולים כלכליים. כל ספק סלולר בארץ מחליט מתי להכניס מכשירים עפ"י שיקולים כלכליים. מכיוון שבארץ ישנן 4 חברות סלולר (חוץ מהפלשתינאית) אשר עובדות ב 5 שיטות הפעלה שונות אזי כל חברה שולטת בתעבורת המכשירים. דהיינו, אם היו עובדים בשיטה זהה אז ברגע שחברה אחת היתה מכניסה מכשיר חדש, הדבר היה יוצר לחץ אצל השניה להכניס את אותו מכשיר גם אצלה. הדבר היחיד שקרוב מבחינת מכשירים דומים ברשתות שונות הינו סדרת ה 5100 של נוקיה אשר משווקת בשתי רשתות שונות למרות ששמעתי שיש סמסונג גם בסלקום ואז המינין עולה לשני דגמים. אני לא משווה את הסמסונג של פלאפון לזה של אורנג´ כי אין ממש דימיון. היבואן הבלעדי (לפחות באופן רשמי ?!) של נוקיה, חב´ יורוקום אינה מעונינת לשווק מכשירים באופן עצמאי ללא שיתוף פעולה מצד חברת פרטנר למרות שלא כל כך מזמן הם שיווקו דגם אשר לא נמכר באורנג´ ! דברים עשויים להשתנות בזמן הקרוב מכיוון שסלקום תכנס לעבוד ב gsm ואז תתחיל תחרות מכשירים בינה לבין אורנג´. העתיד נשמע מצוין ומלא בכוכבים !!

ashomer

New member
נרשמתי

נרשמתי וקראתי את הכתבה! אי אפשר לתאר את זה טוב יותר - רק בישראל!

Y__ME

New member
הסבר משכנע !../images/Emo119.gif

סני\סמסונג על רגל אחת.... סמסונג היו הראשונים שיכלו להציע לפלאפון טלפון בעברית ב CDMA , לאחר מכן תפסו תחת בהנהלה הישנה והרקובה של פלאפון. הם הראשונים להציע sms בגלל גו נקסט שתקוע לפלאפון כמו קוץ בתחת. בסלקום הם עם מכשיר ראשון ובכלל לא רע בפרטנר הם שם בגלל הסכם עולמי עם כל הכתומים בעולם " אורנג´ " וקבלו את המכשירים במחיר פצצה אז סמסונג יהיו בארץ שחקן רצני אבל אין להם כל סכוי מול נוקיה נוקיה רק תשתפר השנה לגבי שן כחולה , לא קיים ב 8310 ולא ב 5510 זו לא הסיבה...

ashomer

New member
כן טעיתי

בלבלתי כתבה שקראתי על נוקיה ועל אריקסון. טעות שלי אבל עדיין הBlue Tooth הוא בעיה בארץ ראו כתבה שמצא אחד המשתמשים.

tomlevin

New member
אני לא יודע מה איתכם

אבל אותי זה ממש מעצבן שלמכשיר כמו סמסונג 514 מגדירים כ"מכשיר שכולם רוצים" וה-3330 אפילו לא שווה התייחסות, מה זה כאן???? למה הפרסומת היחידה שה-3310 מופיע בה הוא איזה מבצע לפיפא 2002 (וגם זה יחד עם 3210 ו 5110), יורוקום לא מזיזים את התחת שלהם, אם תסתכלו באתר שלהם (http://www.nokia.co.il) תגלו שה-3310 עדין רשום "בבקרוב" נמאס כבר אני עדין לא רואה שום חברה שמשתווה, אפילו בקצת לנוקיה ופתאום נוקיה הפכה לחברה שולית לעומת סמסונג. אני אפילו לא יתייחס לכמות הזמן שלקח להביא את שני המכשירים האלו ומסתבר שזה לא בשביל לגרום צפייה אלה פשוט דחפו אותם במקום האחרון.

את המכשירים האלה הכניסו

רק בגלל סמסונג באמת ראו שסמסונג משטלת גם על אורנג´ אז יורוקום פעלה, אני בספק אם הם היו משחררים את ה3300 אם הסמסונגים בכלל לא היו מגיעים לאורנג´.

ashomer

New member
ואולי?

ואולי הסמסונג 514 פשוט הרבה יותר טוב מה3310. המראה הזה שכמעט ולא צשתנה מנוק לנוק כבר מוכר לכולם עד כדי כך שאפשר לזהות נוקיה מקילומטרים... ואולי עכשיו התחיל עידן חדש בארץ שבו אנשים ייקלטו שמכונית מאירופה עדיפה על יפנית, שסלולרי טוב הוא לא בהכרח נוקיה ברשת סלקום.

d@r121

New member
אתה מדבר פה על חזון אחרית הימים

תכף יהיה פה שלום הר הבית יהיה של כולם לא תהיה אבטלה הישראלי יהיה מחונך יותר אבל עד שכל זה יתגשם אנשים ימשיכו לקנות נוקיות למינהם ורק ע"י פרסום אגרסיבי מאוד מאוד אולי סמסונג איכשהוא תחדור לשוק אבל זה נראה חסר סיכוי ד
ר סלול(א)רי(-בחסות סמסונג)

tomlevin

New member
כן בטח....

נוקיה פושטת את הרגל, סאני אלק´ ישראל הפילה את חברת נוקיה לטובת עתיד חדש עם סלולאריים של סמסונג!!!!!!

ashomer

New member
לא כל כך מהר

צא מנוקדת הנחה שהחברה המובילה בארץ (סליחה - הנפוצה) היא סלקום והם מוכרים 5100 ואנשים קונים... חוץ מזה להפיל את נוקיה זה כמו להפיל את מייקרוסופט...

אדניי

New member
עזבו אותכם לרגע נוקיה

שייבאו את הSK החדשים, הם פי אלף על כל נוקיה וסמסונג ביחד, ביופי ובשיכלול

ashomer

New member
אתה לא מבין

זה לא כזה פשוט - בארץ השם עושה את ההבדל וSK זה לא שם זה 2 אותיות...

אדניי

New member
קומבינה:

שיעשו כמו נוקיה וילכו לפי המספר, 1400, 3310, 3600, 5120 עכשיו אין שום הבדל בשם...

למעלה