המבוקשים

pacsman

New member
נאפה הביתה

כל האנשים שהיו ב21 בנאפה ובמיוחד אללה שהיו במרקיה ורוצים לשמור על קשר לכאן סעו לנאפה מקוםפ מדהיםםםםםםםםםםםםם ומי שרוצה לדעת פרטים על מרקיה אז אחלה מלון דירות תלכו אליו

מחפשת בחור שהכרתי באיה-נאפה

אתמול חזרתי משבוע מטורף באיה נאפה!!! (18.8-25.8) שמתי עין על מישהו וברוב טיפשותי לא התחלתי איתו ואני מרגישה פיספוס עכשיו.. תמיד אמרתי לעצמי עוד 5 דקותצ אני אבקש ת'מספר פלאפון שלו, עד שהוא כבר נעלם.. אם מישהו מכיר אותו, פליז שיתן לי מספר פלאפון שלו או את הערסיקיו.. משהוווווווווו! כדי שאני אוכל ליצור איתו קשר. קןראים לו יוסי והוא מראשון לציון! (יש לו עגיל בגבה מהמם!!) הוא שהה במלון אנטאה (אם ככה אומרים את זה) זה ליד המקדונלדס. הוא בא עם חברים, אבל הכרתי רק 2 מהם. אחד בשם חן, מאור יהודה ואחד בשם גד שאין לי מושג מאיפה הוא. טנקס לעוזרים!!

osishmilo

New member
מישהו היה במגדיליני ב18 עד 24?

זה דחוף וחשוב! אז מי שהיה דברו איתי!

osishmilo

New member
יאללה אנשים תגיבוווווווווווווווו

זה ממש חשובלי לדעתתתתתת נו אל תיהיו כאלההה זה עסק רציני!!!

osishmilo

New member
אני מחפשת חברה ירושלמים

שהיו בתאריכים האלה במלון הזה!! אמרו שהוא היה מפוצץ ישראלים בלבד בטוח יש מישהו שמכיר אנשים שהיו ושיודע וכו יאללהה

sharin22

New member
אני הייתי באנטאה בתאריכים שלך..

תתארי אותו...אולי אני יזהה כי הכרתי שם את רוב המלון

אמממ

אולי כי איתך היו חכמות ודאגו לשאול מה המספר פלאפון שלך... לא כמוניייייייייייייי

על האש

New member
../images/Emo10.gif

אפ'חת לא שאלה מה המספר,ואפילו לא ביקשו
. אבל מי שמכיר את חן,ותמר, מקרית אונו שהיו באנטיאה בתאריכים 6.8-13.08 שימסרו להן ד"ש למרות שתמר סרבה לתת לי טלפון,אפילו שרקדה איתי באייס במשך שעתיים שלמות.

מהההה

איזו מוזרה היא חחח סתם משחקת אותה קשה להשגה!! רקדה איתך שעתיים ואז כלום? טווווב!! שירןןןןןןןןן, תביאי לי ת'מספר ערסיקיו שלך!! את בינתיים התקווה שלי כרגע למציאת הגבר שליייי

Orel111

New member
אחי אני הייתי באנטאה גם

מה7 עד 14...איך קוראים לך? מאיפה?

על האש

New member
אני לא הייתי באנטאה

פשוט הכרתי אותן באייס,והיא אמרה לי שהן מתאכסנות שם. אני הייתי באניאס.

Alisiya

New member
היי תגידי...

ניסיתי ליצור איתך קשר באייסיקיו.. לא כ"כ הלך.. אבל ראיתי את הפרטים שלך... הכרת את רוני ודורון והשלישי (שאני לא זוכרת את שמו...)?

Alisiya

New member
היי תגידי...

ניסיתי ליצור איתך קשר באייסיקיו.. לא כ"כ הלך.. אבל ראיתי את הפרטים שלך... הכרת את רוני ודורון והשלישי (שאני לא זוכרת את שמו...)?

למעלה