איפה הם התאכסנו?
ר רעות שרוטה New member 28/8/05 #31 אה.. אני הייתי בוסיליאנה. אני פשוט מחפשת מישהו אחד שהתאכסן באנטיאה (יוסי)
ר רעות שרוטה New member 28/8/05 #32 אה.. אני הייתי בוסיליאנה. אני פשוט מחפשת מישהו אחד שהתאכסן באנטיאה (יוסי)
O Orel111 New member 28/8/05 #35 אני זה השלישי מותק... כנסי אליי לאיי סי.. אני נסעתי עם רוני ודורון...
י יוני הדרעק New member 26/8/05 #12 רעות מואסיליאנה? זה את מהתימניאדה?!?! מה הענינים?! לדעתי אבל פאבלוס הוא הגבר בשבילך=) סתם,בהצלחה במציאת הגבר שלך!מגיע לך הטוב ביותר! וצרי איתי קשר אני רוצה תמונת של התימניאדה!
רעות מואסיליאנה? זה את מהתימניאדה?!?! מה הענינים?! לדעתי אבל פאבלוס הוא הגבר בשבילך=) סתם,בהצלחה במציאת הגבר שלך!מגיע לך הטוב ביותר! וצרי איתי קשר אני רוצה תמונת של התימניאדה!
ר רעות שרוטה New member 26/8/05 #13 חחחחח מה שמע ילדדדדדדדדדדדדד?? איזה מטומטם מצידי לא לבקש ממנו ת'מספר בסוף הא?? תן מספר ערסיקיו, אני אשלח לך ת'תמונות! יאללה פאבלוס אימפריה חח
חחחחח מה שמע ילדדדדדדדדדדדדד?? איזה מטומטם מצידי לא לבקש ממנו ת'מספר בסוף הא?? תן מספר ערסיקיו, אני אשלח לך ת'תמונות! יאללה פאבלוס אימפריה חח
י יוני הדרעק New member 28/8/05 #29 רעות קבלי את הערסיקיו שלי אצלנו קוראים לזה איציק אבל ערסיקיו זה גם טוב 222713667 אבל תחברי,אל תכניסי אותי לאשליות נו כבר השגת את המספר של ההוא?
רעות קבלי את הערסיקיו שלי אצלנו קוראים לזה איציק אבל ערסיקיו זה גם טוב 222713667 אבל תחברי,אל תכניסי אותי לאשליות נו כבר השגת את המספר של ההוא?
ל לינור17 New member 27/8/05 #19 היית בוסיליאנה? עם פאבלוס הסקסי?!?!? אני בשוקקקק אני מתחרטת שלא הצטלמתי איתו.. או פאבלוסססססססססס
ב במבה בהפרעה New member 27/8/05 #16 המבוקשים../images/Emo150.gif ראיתם קבוצה של אנשים בנאפה ורוצים לשמור איתם על קשר? הכרתם בחור\ה ורוצים לחפש את האבידה? זה השרשור שלכם
המבוקשים../images/Emo150.gif ראיתם קבוצה של אנשים בנאפה ורוצים לשמור איתם על קשר? הכרתם בחור\ה ורוצים לחפש את האבידה? זה השרשור שלכם
ש שושו בשושו New member 27/8/05 #26 מי היה השבוע בנאפה????? אנשים יש פה מישו שהיה השבוע בנאפה??? ויש לו תמונות ממסיבות ומהים וזה?
N niki1601 New member 29/8/05 #41 כל מי שחזר היום בצהריים מאיה נאפה.. תשמרו על קשר.. כל מי שהיה ב טסוקוס הוטל