certified.woke
Well-known member
הג'ינג'י איבד את המפתחות של הסִילוׂ הגרעיני...אני מקווה שהתקיפה תהיה ממש בקרוב
הג'ינג'י איבד את המפתחות של הסִילוׂ הגרעיני...אני מקווה שהתקיפה תהיה ממש בקרוב
#$#%#הג'ינג'י איבד את המפתחות של הסִילוׂ הגרעיני...
אני מקווה שאתבדה אבל לדעתי קושרים את ידינו.אני מקווה שהתקיפה תהיה ממש בקרוב
הסמרטוט החצי דמנטי מהבית הלבן אמר גם שהוא לא רוצה שניכנס לרפיח. וביבי לא הקשיב לו.אני מקווה שאתבדה אבל לדעתי קושרים את ידינו.
יש איזשהו הבדל קטן בין רפיח למתקני הנפט והרעין של איראן, אני מניח.הסמרטוט החצי דמנטי מהבית הלבן אמר גם שהוא לא רוצה שניכנס לרפיח. וביבי לא הקשיב לו.
הבדל של כמה טונות של פצצות שיפילו שם.יש איזשהו הבדל קטן בין רפיח למתקני הנפט והרעין של איראן, אני מניח.
גם הבדל בתגובה של הצד השני, החמאס יכול לירות טילים רק מעזה עד תל אביב לאיראן יש טילים להציף את כל הארץ וגם יש לה חיל אוויר משלה.הבדל של כמה טונות של פצצות שיפילו שם.
ה"סמרטוט החצי דמנטי" ריצה את הבייס, תומך הפלסטינים, במפלגה שלו ובכך עשה את חובתו, בתקופת הבחירות.הסמרטוט החצי דמנטי מהבית הלבן אמר גם שהוא לא רוצה שניכנס לרפיח. וביבי לא הקשיב לו.
לא רוצה לקלקל לנו את החגעדיין לא תקפו
הראש אחראי אם תהיה תקיפה ואיך היא תהיה. החיילים והטייסים רק ממלאים את הפקודות.התגובה של ביבי?
אלה הטייסים שהנבל אמר שהמדינה יכולה להסתדר בלי כמה טייסות?
אלה הטייסים שהכלב הסרוח שלח לעזאזל?
אלה שהמסריחים שלא לבשו מדים אף לא לדקה השמיצו וטינפו עליהם?
לא
הגיבורים שלנו יתנו את התגובה
וביבי רועד מפחד ששרה או בן גביר לא ימעכו לו חזק מידי את העיגולים הקטנים שלו.
הראש הזה יודע לנחס הצלחות של אחרים ולהתנער מהכשלונות של עצמו ואלה כל כך רבים...הראש אחראי אם תהיה תקיפה ואיך היא תהיה. החיילים והטייסים רק ממלאים את הפקודות.
ואגב , אם כבר העלת את הנושא הזה ..
צפה בקובץ המצורף 117743
השמאל תמך בסרבנות והכניס את הפוליטיקה לצבא.
אם אמרתם שהראש אחראי, אז אין אחרים. אם כל מה שהיה רע קשור אליו, אז ככה גם כל מה שטוב.הראש הזה יודע לנחס הצלחות של אחרים ולהתנער מהכשלונות של עצמו ואלה כל כך רבים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.