מה אמרתי על אמנדה?!? מה אתה דפוק?! חח לא אמרתי עלייה כלום.. מרוב שאתה בלחץ אתה מדמיין
N niranat New member 21/7/05 #16 מה אמרתי על אמנדה?!? מה אתה דפוק?! חח לא אמרתי עלייה כלום.. מרוב שאתה בלחץ אתה מדמיין
• •••SeXy BoY••• New member 21/7/05 #18 חחח.. סורי! ../images/Emo87.gif הייתי בטוח שהתכוונת לאמנדה שאמרת על עוצמת העיניים! חחח.. עזבי אני יותר מדי רואה אמנדה אני יספר משהו ואל תצחקי עליי! חלמתי שאנחנו מתחתנים אתמול חחחח..
חחח.. סורי! ../images/Emo87.gif הייתי בטוח שהתכוונת לאמנדה שאמרת על עוצמת העיניים! חחח.. עזבי אני יותר מדי רואה אמנדה אני יספר משהו ואל תצחקי עליי! חלמתי שאנחנו מתחתנים אתמול חחחח..
D Dark Force New member 21/7/05 #21 עצוב..../images/Emo56.gif|פגרה| היא פאקינג דוגמנית.. וגם זה בקושי- אתה לא מכיר אותה לא כלום..
N niranat New member 21/7/05 #22 אני לא אצחק עלייך... ../images/Emo108.gif אבל תזכור את זה - ובעוד כמה שנים אתה תתפקע מצחוק על עצמך...
אני לא אצחק עלייך... ../images/Emo108.gif אבל תזכור את זה - ובעוד כמה שנים אתה תתפקע מצחוק על עצמך...
N niranat New member 22/7/05 #30 ../images/Emo6.gif חחח אהבתי את השאלה שלך נו וברור גם בחלומות כאלה הזויים על אנשים יפנים קטנים שעובדים בשדות תמיד הם איכשהו מדברים עברית.. כי אחרת איך נבין אותם?!!? דההה?!!?
../images/Emo6.gif חחח אהבתי את השאלה שלך נו וברור גם בחלומות כאלה הזויים על אנשים יפנים קטנים שעובדים בשדות תמיד הם איכשהו מדברים עברית.. כי אחרת איך נבין אותם?!!? דההה?!!?
O oOBAGIRAOo New member 22/7/05 #24 למה אתה חושב שכל דבר הוא על ה"אמנדוש" המכוערת שלך? אם שונאים מישו לא מתייחסים אליו אלף פעם בחצי דקה, אתה יודע.
למה אתה חושב שכל דבר הוא על ה"אמנדוש" המכוערת שלך? אם שונאים מישו לא מתייחסים אליו אלף פעם בחצי דקה, אתה יודע.
כ כוסוני 17 New member 23/7/05 #38 שליייי (קצת לא קשור ) פורום טוף מודל הבאה כי הציפס שאכלת בצהריים המנתח פלסטי יוצא לך עוד שבועה אותם מהיריכים
שליייי (קצת לא קשור ) פורום טוף מודל הבאה כי הציפס שאכלת בצהריים המנתח פלסטי יוצא לך עוד שבועה אותם מהיריכים