פנסילבניה היי היתי רוצה לדעת אם יש פה משהוא מפנסילבניה ואיך המקום ,אני אמורה להגיע לשם ב7 לנובמבר.
K ksmadar79 New member 9/10/05 #1 פנסילבניה היי היתי רוצה לדעת אם יש פה משהוא מפנסילבניה ואיך המקום ,אני אמורה להגיע לשם ב7 לנובמבר.
J JohnFaroe New member 14/10/05 #21 פלורידה? למרות שמהקיז למריאנה זה 15 שעות.. (הנקודה הכי דרומית לנקודה הכי רחוקה בתוך פלורידה - פלוס מינוס)
פלורידה? למרות שמהקיז למריאנה זה 15 שעות.. (הנקודה הכי דרומית לנקודה הכי רחוקה בתוך פלורידה - פלוס מינוס)
M missou New member 15/10/05 #27 יש פה מישהו ממיזורי קולומביה? אני סטודנט באוניברסיטת מזורי,(שנה ראשונה), אשמח לדעת אם יש עוד ישראלים באזור?
יש פה מישהו ממיזורי קולומביה? אני סטודנט באוניברסיטת מזורי,(שנה ראשונה), אשמח לדעת אם יש עוד ישראלים באזור?
מ מיס הילה New member 10/10/05 #8 את יודעת כמה פנסילבניה גדולה?? זה משהו בסדר גודל ענק! את יכולה להיות קצת יותר ספציפית? (פיטסבורג? פילדלפיה?) ואולי תספרי גם מה את מחפשת שם... ולמקרה שלא הוזהרת עד כה - קרררררר שם! מאוד...
את יודעת כמה פנסילבניה גדולה?? זה משהו בסדר גודל ענק! את יכולה להיות קצת יותר ספציפית? (פיטסבורג? פילדלפיה?) ואולי תספרי גם מה את מחפשת שם... ולמקרה שלא הוזהרת עד כה - קרררררר שם! מאוד...
K ksmadar79 New member 10/10/05 #10 היי הילה הי הילה , תודהעל ההתיחסות .אני הולכת לעבוד' שם בקניונים (פיטסבורג).
K ksmadar79 New member 10/10/05 #12 תודה הילה כנראה שאין לך מושג על מה אני מדברת ... בכל אופן תודה על הנסיון !
D Downy New member 10/10/05 #13 לא לכולן קוראים הילה פה.... ואולי תספרי באמת במה תעבדי בקניונים ואיך קיבלת אישור עבודה?
B billc New member 10/10/05 #15 היא הכניסה לך....../images/Emo3.gif אף פעם לא חשבנו על זה עבודה בקניונים עם אזרחות...