המדור לחיפוש "קרובים"....

מה אכפת לך מאישור העבודה שלה?

אני לא מבינה את זה! למה כולם נדחפים לאישורי העבודה והשהייה של אנשים אחרים?? פה זה לא פורום "עוברים לארה"ב בדרך החוקית בלבד"! פה זה פורום של סינגלים בחו"ל. יש שני קריטריונים להגדרה הזו: "סינגלים" ו"בחו"ל". כפי הנראה היא מתאימה לפורום הזה יותר ממך!

Downy

New member
כי אני בחורה מאוד איכפתית../images/Emo3.gif

כפי הנראה ארץ יזרעל הפכה אותך רצינית!

יווווו,

להלה..... כוווווווווווולם מתאימים לפורום הזה..... אפילו השכנה הלא יהודיה שלי מלמעלה
רווקות,נשואות,ישראליות,אמריקאיות,שוודיות,שוודיות,שוודיות, ובלונדיניות שהן לא שוודיות. מה שכן, פה לא צריך אישורי עבודה

פסדר, מתרגלים

אז הגעתי לארץ. יצאתי משדה התעופה לחניון, הוצאתי סיגריה ואז אמא שלי מזדעקת: "רגע, רגע... שזה יהיה מושלם!" ושולפת לי שתי שקיות שוקו! עמדתי שם, באמצע החניון. סיגריה ביד אחת, שוקו ביד השניה וחיוך של מליון דולר מרוח על הפרצוף. אחר כך כבר הגיעה המוכרת בסופר שצעקה עליי וההיא מהמוסך שבטעות עניתי לה באנגלית, אז היא חשבה שאני מפגרת... ואז באו החגים! איזה כיף לשבת עם כל המשפחה. לקשקש, לרכל, לצחוק, לריב והכל - במגע יד. האוכל הטעים של אמא, העוגות הנפלאות של טלי והדבש שספיר ודניאל הצליחו למרוח לי על כל החולצה הלבנה (ואז דניאל הבריק וגם ליקק אותה...) עוד מחפשת עבודה. יש לי כמה הצעות לא רעות (תקשיבו, לדוברי אנגלית יש לא מעט הצעות, אגב) השבוע הולכת לשלושה ראיונות עבודה. תחזיקו לי אצבעות. שנה טובה!

למעלה