המדינה מדפיסה כל שנה טריליון שקל 600 מחלקת לאזרחים כל חודש 5000 לכל אזרח כולל ילדים והשאר להוצאות הממשלה

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
צמיחה זה מילה מכובסת לאינפלציה.

לא תהיה אינפלציה ולא תהיה דפלציה מה שכן יהיה הרבה יותר כסף לכולם והשקל יהיה המטבע החזק בעולם וכל המוצרים והשירותים בישראל יהיו הכי איכותיים והכי זולים מכל מדינה בעולם

SupermanZW

Well-known member
לא תהיה אינפלציה ולא תהיה דפלציה מה שכן יהיה הרבה יותר כסף לכולם והשקל יהיה המטבע החזק בעולם וכל המוצרים והשירותים בישראל יהיו הכי איכותיים והכי זולים מכל מדינה בעולם
אם היו שמים את המוח שלך בתרנגולת, היא הייתה רצה לשוחט.

SupermanZW

Well-known member
בדר"כ צמיחה אומר שהגיע יותר כסף.

מאיפה הגיע?

בדר"כ מהארץ.
לא. צמיחה משמעה גידול בתוצר, צריך להתייחס לשינוי בכוח הקנייה של המטבע, תיתכן צמיחה ריאלית, כאשר הגידול בתוצר גדול מהקיטון בכוח הקנייה של המטבע. צמיחה ריאלית משמעותה שהגידול גבוה מן האינפלציה. אתה לעומת זאת כתבת שהגידול בתוצר הוא האינפלציה וזה לא נכון.

צריך ליישם את זה בחמש פעימות מדורגות כדי שלא לגרום זעזוע במשק
שולי.

מה שאתה לא מבין שהבעיה העיקרית זה החוב.

זה הקנוניה שאנשים יטבעו בחובות ורק העשירים ישרדו.

למשל אנשים עם משכנתא רוב המשכורת הולכת למשכנתא.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
עשיתי חשבון להדפיס טריליון שקל כל שנה כשהתמג השנתי הוא טריליון וחצי יוריד שני שליש מערך המטבע אבל זה רק חלק מהרפורמה כי יש גם ביטול מיסים מכסים אגרות עמלות וריביות בכל המשק גם בציבורי בפרטי בעסקי ובמדיני כמו כן יוחל שוק חופשי לחלוטין תוך הגנה על האזרח וזכויותיו המשרדי הממשלה יצומצמו למינימום ההכרחי והיה פיקוח ממשלתי על מוצרי יסוד כגון דיור ביגוד הנעלה מזון וביטוח בריאות משלים בנוסף שכר המינימום בסוף הפעילות יעמוד על 300 שח לשעה וחוץ מזה כל אזרח כולל ילדים יקבל 5000 שח בחודש מתוך הטריליון שהודפסו השילוב של כל המהלכים האלה יצור מצב שכל אזרחי ישראל יחיו ברווחה יהיה הרבה כסף בשוק השקל יהיה המטבע החזק בעולם והשירותים והמוצרים בישראל יהיו הכי איכותיים והכי זולים מכל העולם והתמג יהיה פי שלוש ממה שהוא היום כי עם האוכל בא התיאבון

עשיתי חשבון להדפיס טריליון שקל כל שנה כשהתמג השנתי הוא טריליון וחצי יוריד שני שליש מערך המטבע אבל זה רק חלק מהרפורמה כי יש גם ביטול מיסים מכסים אגרות עמלות וריביות בכל המשק גם בציבורי בפרטי בעסקי ובמדיני כמו כן יוחל שוק חופשי לחלוטין תוך הגנה על האזרח וזכויותיו המשרדי הממשלה יצומצמו למינימום ההכרחי והיה פיקוח ממשלתי על מוצרי יסוד כגון דיור ביגוד הנעלה מזון וביטוח בריאות משלים בנוסף שכר המינימום בסוף הפעילות יעמוד על 300 שח לשעה וחוץ מזה כל אזרח כולל ילדים יקבל 5000 שח בחודש מתוך הטריליון שהודפסו השילוב של כל המהלכים האלה יצור מצב שכל אזרחי ישראל יחיו ברווחה יהיה הרבה כסף בשוק השקל יהיה המטבע החזק בעולם והשירותים והמוצרים בישראל יהיו הכי איכותיים והכי זולים מכל העולם והתמג יהיה פי שלוש ממה שהוא היום כי עם האוכל בא התיאבון
אתה לא מבין...

אם היית יודע אנגלית היית רואה סרטונים ביוטיוב והיית מבין,

כמו כן לא בא לך אפילו אפילו להשקיע בקומיקס בעברית...

כולם אומרים לך שהעצות שלך לא טובות,תבין.

לא רק אני.

אחרי שתקרא את הקומיקס אני אסביר לך למה מה שכתבת עכשיו לא יעבוד.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אתה טוען שנוצר חוב אני עונה לך שהיצור יוגבר פי שלוש בעקבות שאר המהלכים ברפורמה ואל תשכח שיש לך הייטק שלבדו מגביר את הייצור בלי קשר לכמה אנשים יעבדו יותר

אתה טוען שנוצר חוב אני עונה לך שהיצור יוגבר פי שלוש בעקבות שאר המהלכים ברפורמה ואל תשכח שיש לך הייטק שלבדו מגביר את הייצור בלי קשר לכמה אנשים יעבדו יותר
זה זמני בסוף רוב הכסף יעבור לעשירים.

תקרא את הקומיקס ונמשיך משם.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אני מסכים שתמיד יהיו עשירים העניים אבל אם לעניים בתוכנית שלי יהיה יותר טוב מעכשיו אז עשיתי את שלי

למעלה