צמיחה זה מילה מכובסת לאינפלציה.
צמיחה זה מילה מכובסת לאינפלציה.
אם היו שמים את המוח שלך בתרנגולת, היא הייתה רצה לשוחט.לא תהיה אינפלציה ולא תהיה דפלציה מה שכן יהיה הרבה יותר כסף לכולם והשקל יהיה המטבע החזק בעולם וכל המוצרים והשירותים בישראל יהיו הכי איכותיים והכי זולים מכל מדינה בעולם
לא, לקחת את זה רחוק מדי.צמיחה זה מילה מכובסת לאינפלציה.
בדר"כ צמיחה אומר שהגיע יותר כסף.לא, לקחת את זה רחוק מדי.
לא. צמיחה משמעה גידול בתוצר, צריך להתייחס לשינוי בכוח הקנייה של המטבע, תיתכן צמיחה ריאלית, כאשר הגידול בתוצר גדול מהקיטון בכוח הקנייה של המטבע. צמיחה ריאלית משמעותה שהגידול גבוה מן האינפלציה. אתה לעומת זאת כתבת שהגידול בתוצר הוא האינפלציה וזה לא נכון.בדר"כ צמיחה אומר שהגיע יותר כסף.
מאיפה הגיע?
בדר"כ מהארץ.
וזה קורה?כאשר הגידול בתוצר גדול מהקיטון בכוח הקנייה של המטבע
נכון, וזה גם טבעי שעיקר הצמיחה הריאלי נובע מגידול ביצוא.וזה קורה?
רק שמגיע כסף מחו"ל.
אבל זה זמני בדר"כ.נכון, וזה גם טבעי שעיקר הצמיחה הריאלי נובע מגידול ביצוא.
שאל את אוסטרליה, ארה"ב, בריטניה, ניו זילנד, ועוד.אבל זה זמני בדר"כ.
כי כמה מדינה מקבילה יכולה לייבא יותר מלייצא?
ואתה רואה שפחות ככל שעובר הזמן,שאל את אוסטרליה, ארה"ב, בריטניה, ניו זילנד, ועוד.
שולי.צריך ליישם את זה בחמש פעימות מדורגות כדי שלא לגרום זעזוע במשק
אתה לא מבין...עשיתי חשבון להדפיס טריליון שקל כל שנה כשהתמג השנתי הוא טריליון וחצי יוריד שני שליש מערך המטבע אבל זה רק חלק מהרפורמה כי יש גם ביטול מיסים מכסים אגרות עמלות וריביות בכל המשק גם בציבורי בפרטי בעסקי ובמדיני כמו כן יוחל שוק חופשי לחלוטין תוך הגנה על האזרח וזכויותיו המשרדי הממשלה יצומצמו למינימום ההכרחי והיה פיקוח ממשלתי על מוצרי יסוד כגון דיור ביגוד הנעלה מזון וביטוח בריאות משלים בנוסף שכר המינימום בסוף הפעילות יעמוד על 300 שח לשעה וחוץ מזה כל אזרח כולל ילדים יקבל 5000 שח בחודש מתוך הטריליון שהודפסו השילוב של כל המהלכים האלה יצור מצב שכל אזרחי ישראל יחיו ברווחה יהיה הרבה כסף בשוק השקל יהיה המטבע החזק בעולם והשירותים והמוצרים בישראל יהיו הכי איכותיים והכי זולים מכל העולם והתמג יהיה פי שלוש ממה שהוא היום כי עם האוכל בא התיאבון
זה זמני בסוף רוב הכסף יעבור לעשירים.אתה טוען שנוצר חוב אני עונה לך שהיצור יוגבר פי שלוש בעקבות שאר המהלכים ברפורמה ואל תשכח שיש לך הייטק שלבדו מגביר את הייצור בלי קשר לכמה אנשים יעבדו יותר
לא יהיה יותר טוב!אני מסכים שתמיד יהיו עשירים העניים אבל אם לעניים בתוכנית שלי יהיה יותר טוב מעכשיו אז עשיתי את שלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.