המדריכים האהובים עלינו

המדריכים האהובים עלינו

ערב טוב. הייתי רוצה לדעת מיהם המדריכים האהובים עליכם, אך לא להאריך בדברים לתמצת בשורה או שתיים, לדבר בזכות אותם מדריכים שאתם אוהבים לרקוד אצלהם. ואני מתחילה ואיך לא? גדי ביטון הוא בעיני המדריך/מרקיד מספר אחד, הוא מסור מאד לתפקידו, מפרגן, לא מתנשא, מארגן אירועים ומופעים וההרקדות אצלו מאד מושקעות.

מדריכים אהובים

יענקלה זיו, פנינה קליין, שניהם לא מתנשאים, מפרגנים ומשרים אוירה מצויינת בהרקדה.

avigal23

New member
תורי!

המדריכה האהובה עליי היא בתיה קרוננברג
למה? גם בשבילי היא מדריכה מספר 1. ממש אכפת לה מההרקדות,וגם כמובן אכפת לה מהרוקדים! {ואני חושבת שזה הכי חשוב
} מרקידה ממש טוב,מקשיבה,אכפתית,נחמדה,חמודה...מה עוד? חייכנית,בקשר להתנשאות,אני לא מוצאת אפילו שום סיבה שתתנשא,היא לא יוצרת ריקודים או מחברת{זה אותו הדבר,לא?}אותם,אז היא לא מתנשאת... אולי מתנשאת בגלל הצלחה? יש כאלה אבל בתיה ממש לא! טוב זוהי דעתי,בכל אופן...

עכשיו אני....

המדריך האהוב עליי הוא ירון אלפסי.... ומי שמכיר אותו ודאי יודע על מה אני מדברת....

אפרתי4

New member
גם אני

אני אף פעם לא רקדתי אצל ירון אלפסי אבל אני מאמינה שהוא טוב כמו בן דודו עפר אלפסי ועוד הדודים מוטי אלפסי ועוד... הם פשוט מעולים

ערב טוב גם לך נשוי נחמד 38

כעת אצלי בקר טוב או יותר נכון צהריים טובים, והנה אתה שומע ממני, בתקופה האחרונה לא כל כך הגבתי מטעמי "עייפות החומר" וכעת אני משלימה את החסר... נקווה שתסבלו אותי בהבנה. ובהזדמנות זאת אני מודה לכולכם על התגובות הנפלאות לגבי המדריכים האהובים עליכם ביותר, ראוי לשבח אותם מדי פעם!

לנשואה מהמרכז - אלפסי!

אני מסוקרנת מאד לגביו אף פעם לא יצא לי לראות אותו בפעולה, כנראה שיום אחד אגיע להדר יוסף לבדוק זאת!

2404311

New member
ביום רביעי ב 9 בערב

הוא בפעולה וגם בן דוד שלו עופר הם פשוט מקסימים תבואי אני גם שם כל שבוע לי-מור

פלורנס1

New member
מדריכים אהובים..

המדריכים שאצלם אוהבת אני לרקוד הם: ישראל שיקר, שמעון מרדכי ועופר אלפסי כל מרקיד מבין מי שהזכרתי מרקיד בסגנון שונה ובכל זאת אני מאוד נהנית אצלם.

2404311

New member
ישראל שיקר

באמת אחד המרקידים הטובים ביותר וגם הרפרטואר שלו יוצא מגדר הרגיל הוא שם המון שירים יפיפיים וגם יוצר טוב שירי ארץ ישראל השירים הכי יפים

גם אני עם בתיה!!!

לא קרה שביקשו ממנה ריקוד ולא היה לה. אני גם מאד אוהב את הטמפרמנט שלה- מדביקה באנרג´ייזר את כולם! במיוחד בהקדמה לריקודים, למרות ששמעתי תלונות על העינטוזים מכמה אנשים. אני באופן אישי מת עליהם
אין ספק שהיא מחוברת אישית לרוקדים!

לעדה הנפלאה.שבת שלום לך.לדעתי

כל המדריכים כיום הם מצויינים וכולם ברמה גבוהה מאד.תביאי לי שם של מדריך (ולא מרקיד שרק עומד ליד הקלטות שלו) שלא נראה לך שהוא מצטיין בתפקידו. אם המרקיד הוא רק בינוני ומעלה ןלא ממש מצטיין אז פשוט לא ישרוד אפילו שבוע.לגבי גדי ביטון,לדעתי הוא סתם מקלקל את ההרקדה כאשר הוא מלמד ריקוד חדש. וזה בגלל ההמוניות של מספר הרוקדים בחוגים שלו והצפיפות הנוראה.הרוקדים שחלקם קלט את הריקוד,כיוון שהם לא מיומנים מספיק בריקוד החדש דורסים אחד את השני.לדעתי זה טפשי ובזבוז זמן ללמד ריקוד בערב הרקדה.תפסת מרובה לא תפסת כלום.אם גדי רוצה ללמד שיעלה וילמד באולם הקטן למעלה.נכון אלה שרקדו במעגל הפנימי כמוך,אני מתאר לי אז כן למדו את הריקוד.כל השאר למדו בצורה משובשת, משמיעת קולו של גדי.

למעלה