המדריכים שלך!

המדריכים שלך!

כאן יהיה שאלון אמריקאי על איך המדריך שלך מתפעל. או האם המדריך שלך נחמד? 1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? א)איך לעלות ואיך לשבת נכון על הסוס. ב) לקפוץ ג) לכוון ימינה ושמאלה, לעצור ולהתחיל ללכת. ד)טאורטי על הסוס. 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? א)לגרור את הסוס בפה בניסורים. ב) לגרור את הסוס אחרוה ג) למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר ד) לשחרר מושכות ולהגיד וואו. 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? א) אחרי שנתיים ב) אחרי 3 חודשים ג) אחרי חצי שנה ד) אחרי שלוש ומעללה שנים 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? א) בשיעור השני שלי! ב) אחרי חצי שנה בערך ג) אחרי 3 שיעורים ד) אחרי 3 חודשים ומעללה. 5) מה האופי של מהמדריך שלך? א) קר וקשה ב) חביב, צוחק עם הילדים והכל ג) צוחק רק עם אנשים שהוא אוהב ד) יושב בפינה ורק מדריך

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם?
ד)תאורטית על הסוס. 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר?
ג) לקחת מושכות ולתת ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר. 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות?
ג) אחרי חצי שנה 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר?
אחרי שלושה חודשים 5) מה האופי של מהמדריך שלך?
אפ'חת מההגדרות לא ממש מתאימה, אבל הוא נחמד מאד, קשוח שצריך
, דורש דיי הרבה מהתלמידים שלו.

טוי בוי

New member
את השאלות על ההתחלה אני לא זוכרת!

אני רק יגיד שרנה נחמדה היא יודעת לפרגן אבל גם היא מתעצבנת שמשהו לא הולך טוב....

mkuzi

New member
מה?????

את יכולה להסתכל למעלה ולראות את הודעת המקור כלומר ההודעה שעליה את עונה...... או שלא הבנתי מה כתבת.....

טוי בוי

New member
לא זה אני רוכבת 6

שנים והיו לי 1001000001000 מדריכים בערך אז מה אני זוכרת מהשיעור הראשון?!

mkuzi

New member
כולם??../images/Emo6.gif

כולם מדריכים אין מדריכות?!
התחלתי לרדת על אנשים פה בקצב מטורף אז אל תקחי ללב... אני אנסה להפסיק את "הירידות" האלה...

mkuzi

New member
עד כאן!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"ביוטיהיפה" תרדי ממני!!!!!!!!!!! מה שכתבתי שמה היה בצחוק ואת:"אני יודע שאני אידיוט" או משהו כזה כתבתי בלי להסתכל אפילו איפה אני כותב רק ידעתי שאני כותב למישהו שהשיב אלי!!!!! אם מישהו נפגע אני מצטער מעומק לבי!!! ואני לא חושב שאני אידיוט מה שכתבתי שמה היה כדי להצחיק אבל מסתבר שאין לי או למישהו אחר חוש הומור!!!!!! אז תרדו ממני!!!!! אני לא אכתוב עוד בדיחות בנוסח דומה או ארד על אף אחד יותר אם ככה אתם מקבלים את זה!!!!!
שלא בברכה mkuzi!!!

הקטע הוא.. שאף אחד לא נפגע ממך..

והבדחיות האלו לא שהן פוגעות.. אתה פשוט לא מצחיק... והן "בדיחות" מפגרות... וגם הקטע של כל הסימני שאלה והקריאה.. תשתחרר קצת.. אף אחד לא רודף אחריך... זה לא דברים שאני מתכוונת לרדת עליך או משהו.. זה פשוט עצה..

mkuzi

New member
כמה פעמים אני צריך לכתוב את זה???

אני יודע אני יודע שהבדיחות מפגרות בגלל זה שמתי או יותר נכון כתבתי אותן שמה. וגם לא כתבתי יותר משתי בדיחות לעניות דעתי ואם זכרוני אינו בוגד בי. וצמצמתי את "הקטע של הסימני קריאה ושאלה" אני פשוט רוצה להבהיר את עצמי מה שאני לא ממש מצליח לעשות (ראו את ההודעות הקודמות.....) אני כן משוחרר (ראו את ה"בדיחות" המפגרות שכתבתי....) אני יודע שאף אחד לא רודף אחרי. וקיבלתי את ההודעה הקודמת כעצה לא כ"ירדה" (למי שלא הבין... אהמ אהמ...) וכאן רבותי וגברותי נכבדים ונכבדות אני מסיים את הודעתי הנ"ל בזאת:

animals lover

New member
המדריך שלי../images/Emo107.gif

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? איך לגשת נכון לסוס, איך לטפל בו איך לעלות ולרדת מהסוס ואיך לדרבן סוס ללכת קדימה, לעצור ולפנות הצידה. 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? להגיד וואווווווו ולמשוך במושכות. 3)מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? אצלינו בחווה לא יוצאים לתחרויות.... 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? אני לא זוכרת בדיוק....כי היו לי הרבה הפסקות ברכיבה.... אבל אחרי ההפסקה האחרונה-שהייתה יותר משנה-כבר בשיעור השני עשיתי קנטר!!! 5) מה האופי של מהמדריך שלך? חביב, צוחק עם הילדים והכל!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? ד. תיאורטי על הסוס 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? ג) למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר, ולעשות מעגלים 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? מתי שאני מוכנה/ רוצה להתחרות 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? לוזוכרת 5) מה האופי של מהמדריך שלך? ב) חביב, צוחק עם הילדים והכל

TauraMan

New member
המדריך שלי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? א)איך לעלות ואיך לשבת נכון על הסוס. ב) לקפוץ ג) לכוון ימינה ושמאלה, לעצור ולהתחיל ללכת. ד)טאורטי על הסוס. ה)לכבד את הסוס, להביון אותו וללמוד איך לא להפריע לו 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? א)לגרור את הסוס בפה בניסורים. ב) לגרור את הסוס אחרוה ג) למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר ד) לשחרר מושכות ולהגיד וואו. ה)"סוס לא צריך להגיע למצב כזה, סוס עובד כמו שצריך רק אם עוזבים אותו מההתחלה"|סדשג| 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? א) אחרי שנתיים ב) אחרי 3 חודשים ג) אחרי חצי שנה ד) אחרי שלוש ומעללה שנים ה)התחלתי לרכב אצל המדריך הזה אחרי שכבר התחלתי להתחרות 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? א) בשיעור השני שלי! ב) אחרי חצי שנה בערך ג) אחרי 3 שיעורים ד) אחרי 3 חודשים ומעללה. ה) כמו 3 5) מה האופי של מהמדריך שלך? א) קר וקשה ב) חביב, צוחק עם הילדים והכל ג) צוחק רק עם אנשים שהוא אוהב ד) יושב בפינה ורק מדריך ה)רציני מאוד בנושא סוסים אבל עושה המון בדיחות, יכול להתעצבן...

TauraMan

New member
אוףףף../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? א)איך לעלות ואיך לשבת נכון על הסוס. ב) לקפוץ ג) לכוון ימינה ושמאלה, לעצור ולהתחיל ללכת. ד)טאורטי על הסוס. ה)לכבד את הסוס, להבין אותו וללמוד איך לא להפריע לו 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? א)לגרור את הסוס בפה בניסורים. ב) לגרור את הסוס אחרוה ג) למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר ד) לשחרר מושכות ולהגיד וואו. ה)"סוס לא צריך להגיע למצב כזה, סוס עובד כמו שצריך רק אם עוזבים אותו מההתחלה" 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? א) אחרי שנתיים ב) אחרי 3 חודשים ג) אחרי חצי שנה ד) אחרי שלוש ומעללה שנים ה)התחלתי לרכב אצל המדריך הזה אחרי שכבר התחלתי להתחרות 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? א) בשיעור השני שלי! ב) אחרי חצי שנה בערך ג) אחרי 3 שיעורים ד) אחרי 3 חודשים ומעללה. ה) כמו 3 5) מה האופי של מהמדריך שלך? א) קר וקשה ב) חביב, צוחק עם הילדים והכל ג) צוחק רק עם אנשים שהוא אוהב ד) יושב בפינה ורק מדריך ה)רציני מאוד בנושא סוסים אבל עושה המון בדיחות, יכול להתעצבן...

../images/Emo1.gif

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? ג) לכוון ימינה ושמאלה, לעצור ולהתחיל ללכת. 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? ג) למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? עוד לא התחרתי ממש... 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? ד) אחרי 3 חודשים ומעללה. 5) מה האופי של מהמדריך שלך? חמוד וקצת קשוח...

אני...

אוקיי אני התחלתי ללמוד עם רותי כשכבר ידעתי לעלות ולרכב בסיסי אז השאלה הראשונה אני יענה על איך שאני יודעת שהיא עושה בד"כ. 1)-א 2)-ב אבל רק אם מה שאני עשיתי היה בסדר והסוס פשוט לא היה בסדר שהוא לא עצר. 3) מתי שיש תחרות שנראית לה מתאימה לנו... 4) תלוי ברמת הקבוצה. 5) ב- בדרך כלל רותי ממש נחמדה וזה.. לפעמים יש לה יציאות מגעילות אבל בדרך כלל היא סבבה..

צדק8

New member
האא...

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם?
א)איך לעלות ואיך לשבת נכון על הסוס. ב) לקפוץ ג) לכוון ימינה ושמאלה, לעצור ולהתחיל ללכת. ד)תאורטי על הסוס.
2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר?
א)לגרור את הסוס בפה בניסורים. ב) לגרור את הסוס אחרוה ג) למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר
ד) לשחרר מושכות ולהגיד וואו. 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות?
א) אחרי שנתיים ב) אחרי 3 חודשים ג) אחרי חצי שנה
ד) אחרי שלוש ומעללה שנים 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר?
א) בשיעור השני שלי! ב) אחרי חצי שנה בערך ג) אחרי 3 שיעורים
נראה לי... ד) אחרי 3 חודשים ומעללה. 5) מה האופי של מהמדריך שלך? א) קר וקשה ב) חביב, צוחק עם הילדים והכל ג) צוחק רק עם אנשים שהוא אוהב ד) יושב בפינה ורק מדריך שום דבר לא התאים פה. הוא קשה לפעמים, צוחק לפעמים, חביב ולפעמים יושב וסתם מדריך. בעיקרון- הוא די קפדן(אבל אישתו יותר
) אבל לרוב לא צועק והוא גם ממש נחמד ושזה מתאים הוא גם צוחק עם אנשים.

למעלה