המדריכים שלך!

טוב קראו לה קטי...

לשבת על הסוס להגיד אווו היא נעצרה לבד... אחרי חצי שנה בפוני גיימס עם הפוני שלי (לא שאלתי אותה...) בשיעור הראשון קשה מאוד בעלת יד חזקה ידועה כמאלפת ויש לה 9 סוסים משלה אבל כל עוד היא לא בשיעור היא בסדר...

MusTanG GT

New member
שלי........

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? ב)לקפוץ 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? א)לגרור את הסוס בפה בניסורים ולהגיד וואו 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? ג)אחרי חצי שנה וקצת... 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? א)בשיעור השני שלי! עד כאן זה היה אילן שעכשיו בחוות הקיסר... 5)מה האופי של המדריך שלך? ב)חביב,צוחק עם הילדים והכל זה היה נועם זרד...

מי מי מי מי מי

1. ממש לא זוכרת כי אני התחלתי לרכב פעם ראשונה בגיל 3וחצי-4 בערך! 2.אצלינו קודם כל מלמדים את הסוס ללכת אחורה בזה שמעבירים משקל קדימה ידיים קדימה ובקול של צצצצצצצצצ (אבל פנימה!) יאנו ציקצוק אבל מסוג אחר חחח ואז עובדםי עם הסוס לאט לאט עצירה אחרי 10 שניות הליכה אחורה וככה הם לומדים לעצור ותשאלו את שי ורעות שמיסי דופקת חריקות בלי כוונה בכלל ןואני לא נוגעת במשכות! 3. .9 חודשים ככה! 4. אני מזה לא זוכרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 5. אבא ני מעורב עם חבר טוב! ובכלל משפחה! בלי להגזים בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה...../images/Emo176.gif

1)מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? א)איך לעלות ואיך לשבת נכון על הסוס. ב) לקפוץ ג) לכוון ימינה ושמאלה, לעצור ולהתחיל ללכת. ד)טאורטי על הסוס. ה) איך לעלות על הסוס, להכניס אותו ולהוציא אותו מהתא, וטרוט עם תרגילים בלונז'. 2)מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? א)לגרור את הסוס בפה בניסורים. ב) לגרור את הסוס אחרוה ג) למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר ד) לשחרר מושכות ולהגיד וואו. 3) מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? א) אחרי שנתיים ב) אחרי 3 חודשים ג) אחרי חצי שנה ד) אחרי שלוש ומעללה שנים ה) אחרי שנה בערך, התחרתי באיקסים 4)מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? א) בשיעור השני שלי! ב) אחרי חצי שנה בערך ג) אחרי 3 שיעורים ד) אחרי 3 חודשים ומעללה. ה) אחרי 10 שעורים בערך 5) מה האופי של מהמדריך שלך? א) קר וקשה ב) חביב, צוחק עם הילדים והכל ג) צוחק רק עם אנשים שהוא אוהב ד) יושב בפינה ורק מדריך ה.) נחמד, אוהב לצחוק עם החברה, אבל שהוא מאמן הוא קשה שצריך ונותן מחמאות רק שבאמת מגיע...

buttermilk

New member
תורי לענות!!!!

|1.מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם? א.איך לעלות ולשבת נכון על הסוס. ב.לקפוץ. ג.לכוון ימינה ושמאלה. ד.תאורטי על הסוס.
2.מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר? א.לגרור את הסוס בפה בניסורים. ב.לגרור את הסוס אחורה. ג.למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר.
ד.לשחרר מושכות ולהגיד וואו. 3.מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? א.אחרי שנתיים. ב.אחרי שלושה חודשים. ג.אחרי חצי שנה.
ד.אחרי שלוש ומעלה שנים. 4.מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר? א.בשיעור השני שלי! ב.אחרי חצי שנה בערך.
ג.אחרי שלושה שיעורים. ד.אחרי 3 חודשים ומעלה. 5.מה האופי של המדריך שלך? א.קר וקשה ב.חביב עם כל הילדים והכל.
ג.צוחק רק עם אנשים שהוא אוהב. ד.יושב בפינה ורק מדריך

תשובות :)

קודם כל למדריכה שלי קוראים מיכל והיא הבן אדם הכי מושלם בעולם (לא רק לגבי סוסים) 1.הדבר הראשון שמיכל לימדה אותי הוא א)איך לעלות ולשבת נכון על הסוס. 2.מיכל אמרה לי שאם הסוס לא עוצר אז ג)למשוך במושכות ולהגיד אוואוו 3.מיכל נתנה לי זה לא ממש נתנה היא שאלה אותי אם אני רוצה זה לא שהיא לא הרשתה לי עד אז א)אחרי שנתיים נראה לי אני לא בטוחה אולי אחרי שנה וחצי. 4.מיכל רצתה להעביר אותי כבר אחרי חצי שנה אבל לר רציתי ומשכתי את זה רק אחרי שנה וחצי היא ניסתה לשכנעה אותי כל הזמן 5.אף אחד מהדברים כאן לא מתאר אז אני אגיד היא מקשיבה לתלמידים שלה אבל רדי רמינית אבל היא יודעת לצחוק איתנו היא מותק

אופס

אני לא יודעת אם זה אצל כולם ככ אבל החצי שנההראשונה אולי כמה חודשים הכל היב בלונ"ג חוץ מהקאנטר

ובכן, שלי.

תחילה- ברצוני לציין שהמדריכה הראשונה שלי הייתה זוהר (וכן- כל אלו שבאו אחריה עד רוני היו זוהריות למיניהן).
1. מה הדבר מס' 1 שהמדריך לימד אתכם? ג, לכוון לעצור ולהתחיל ללכת, תוך כדי הלימוד היא שיפרה את הישיבה שלי.
2.מה המדריך אמר לכם לעשות כשהסוס לא עצר (כרגע עברתי לרוני)? -. לנשום עמוק להירגע, ללחוץ על המושכות ולדבר עם הסוס.
3. מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות? -. עדין לא התחרתי, זה משהו שתלוי בי, אני עדין לא מוכנה לתחרות ולכן- אני פשוט לא מתחרה.
4.מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקאנטר? -. זה בא בשלבים, בהתחלה הסוסה שעליה רכבתי (ונוס) הייתה נלחצת מכל מיני דברים במהלך מס' שיעורים וכך ביקשתי להתחיל קאנטר... אחרי שנה ככה.
מה האופי של המדריך שלך? -.
.... ואוו, קשה. אין לי ממש דעה מגובשת על המדריכה שלי... למען האמת אני מפחדת לגבש אחת. היא בסדר, נחמדה ככה.... מדריכה נהדר! בתור בן אדם היא נחמדה... חברותית.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

מה הדבר הראשון שהמדריך לימד אתכם?
תאורטי על הסוס.
מה המדריך אמר לכם לעשות אם הסוס לא עצר?
למשוך ולהגיד וואו עד שהסוס עוצר
מתי המדריך שלכם נתן לכם להתחרות?
אחרי חצי שנה
מתי המדריך שלכם העביר אתכם לקנטר?
אחרי 3 שיעורים
מה האופי של מהמדריך שלך?
חביב, צוחק עם הילדים והכל

למעלה