המדר השבועי - רשומות עלומות

עופר D

New member
המדר השבועי - רשומות עלומות

שוב עבר שבוע, ואפילו שהרשומה בעניין משבוע שעבר עדיין בדף הראשי, הבטחתי לנסות מדור שבועי. אז שוב, מוזמנים לפשפש אחורה אצלכם או אצל ידידיכם, לדלות מתהומות הנשייה רשומות זנוחות, כאלה שמזמן לא ראו תגובה טריה לנחמה ורפואה, ולקשר לנו אותה לכאן. עדיף עם כמה מילות רקע: באיזה הקשר נכתבה, מדוע אתם אוהבים אותה, מה היא מזכירה לכם וכיו"ב. אז שיהיה בכיף, לפחות כמו פעם קודמת

עופר D

New member
המלצה על ספר - החיים כנהר

ספר נהדר של ניצה אייל, שממנו התמוגגתי בראשית ימי בבלוג. לכן זכה לחשיפה לא מספקת לדעתי, וחבל. יש בו תובנות רבות על שלבי החיים השונים, שכיף להיווכח כאן בבלוגיה כמה היגיון וחכמה יש בו. אז כולכם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1248858

seymore butts

New member
חלומה של כל אם יהודיה

היום לפני 45 שנה נולד גדול הקולנוענים של דורנו (לטעמי), אדם גלזר, ממציא המונח "נערות הטוסיק", שהתפרסם יותר בכינויו סימור באטס. לרגל האירוע פירסמתי היום לפני שנה בדיוק רשומה המספרת עליו ועל הדרך הארוכה שעשה מאז היה נער יהודי בברוקלין ועד לאימפריה בה הוא מחזיק כיום, כשבדרך הוא מסתבך עם שלטונות קליפורניה שהגישו נגדו תביעה קנטרנית על שימוש חריג באגרופים בסרטיו, אל יוצא מהפרשה מחוזק. הרשומה מיועדת למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !!!

seymore butts

New member
לדעתי בהחלט כבוד לעם היהודי !

מדובר באדם שיצירותיו הסבו אושר לאנשים רבים ברחבי העולם, ואני מצפה שאם וכאשר סימור יבקר בארץ הוא יזכה לאותו הכבוד בו זוכים ידוענים אחרים מחו"ל, מכוכבי "דאלאס" שנפגשו בזמנו עם בגין ועד ג'רי סיינפלד שזכה לפגישה עם הנשיא וראש הממשלה.

seymore butts

New member
הייתי מנסח את זה אחרת

חצי מהעם צועד על בולבולו של החצי השני... אולי הוא גם יביא כמה מעטפות לאולמרט....

Kelevra

New member
לב של אהבות רבות

זוהי רשומה מלפני כמעט שנתיים, פחות או יותר מתחילת הדרך שלי בזוגיות פתוחה. היא מתארת את השינוי שחל בי בעקבות פתיחת הזוגיות ואת היצף הרגשות שחוויתי, אהבה במינון גבוה. זוהי רשומה שקרובה לי ללב בעיקר בגלל שהיא מנסה לתאר את מה שמילים לא יכולות להגיד. לב של אהבות רבות

אתה יודע שאני חושבת שאתה הכי מיוחד שיש, נכון?

אני מעריצה את השונות הזאת שלך, כמו גם את הנכונות לחשוף ללא כחל וסרק וכל זאת תוך כדי שימוש קסום במילים שלוקחות אותך הקורא למחול צבעוני כל כך שונה מהרגיל. אתה נדיר איש. כמה שאתה שונה ממני אני בכל פעם מחדש מוצאת עד כמה אתה דומה... מדהים ! אתה אחד היחידים שגרמו לי לפרום את הבלוג שלו לפנים ולפנים בקריאה מסיבית של כל הפוסטים שקדמו את היכרותי אתך. הכי שונה ויחד עם זה מצויין !

Kelevra

New member
../images/Emo9.gif הייתי מסמיק

אבל אני לא מספיק צנוע... אני משתדל לחשוף כמה שאפשר, כי ככה אני אוהב את זה, שקוף, בלי להסתיר כלום. וגם... כי אני באמת זן נדיר, יש מעט מאוד אנשים שחיים בסגנון החיים שלי, ובודדים שכותבים על זה. אם אני לא אכתוב, אף אחד אחר לא יכתוב. אנחנו מעטים, ואני כמעט היחיד שכותב על זה היום. חשוב לי להראות שלמרות שאנחנו כל כך שונים, אני עדיין בן אדם כמו כולם. זאת אומרת, פחות או יותר...

אל תסמיק, לא יפה לך אדום...

אז זהו, שאם יש משהו שאני אוהבת זה את השקוף והברור הזה. ואתה אכן זן נדיר אמיתי. מרשומה לרשומה אני מבינה עד כמה זה כך. תמשיך, תמשיך תמשיך.... ואתה כל כך לא כמו כולם. הכי לא כמו שבעולם...

למעלה