המדר השבועי - רשומות עלומות

ny22

New member
מנהל
אני זוכר שקראתי את הפוסט הזה

כהוא הופיע בעמוד הראשי. האמת, בהתחלה חשבתי שאכן קיימת כזאת ציירת וחיפשתי אותה בגוגל
. רק אז ראיתי בסוף הרשומה שאין באמת ציירת כזאת... תודה רבה על התזכורת, כיף להזכר בפוסטים כאלו!

GILADOS

New member
אמונה באלהים מול אמונה בעזרת אלהים רשומה שלי מלפני כשנתיים על אמונה לשמה (האדם למען האלהים) לעומת אמונה שלא לשמה (אלהים למען האדם), כתבתי שם גם על החוויה האישית שלי בנושא זה בתהליך החזרה בתשובה שלי. קישור לרשומה - כאן

ואני בוחרת את הרשומה: "אישוני שלי"

סתם כי ראיתי לפני כשתי דקות איך הראל, התינוק הקטן שלנו מחייך אליו ונזכרתי למה בעצם בחרתי בו (בבעלי)... כאן *** זה בעצם מכתב אישי "ששלחתי" אליו ביום הנישואין ה-17 שלנו, לפני כמה חודשים. המכתב הזה בעצם אומר הכל, מי הוא ומה אני חשה כלפיו (כלפי האישוני הזה שלי)... כיף לי להיזכר בזה שוב.

סיפור יפה עצוב

בחיפושיי אחר סיפור להגיש לתחרות מלגות בלימודים מצאתי את זה, הוא אמנם קצר מידי לתחרות אבל אני מאוד אוהבת את האווירה הקסומה שלו. הייתי מסוגלת לכתוב אותו שוב עכשיו, הוא משקף אותי מאוד. תהנו - חוף הים

braininyair

New member
קליק פליק

מדוע טוויטר נהיה פופולארי ? ואיך זה קשור לפרסומות המעצבנות באינטרנט ? דרך אגב, איזה מישהו מציף את הבלוג שלי וטוען שקוראים לי הלמו הוא מקלל ומציף בעילום שם יש לומר.. מה עושים ?

למעלה