זה מצוין אבל אם לא שומרים זה כבר פחות טוב
ה הנריהנרי New member 15/10/13 #19 כסוכרתי, להיות עם 6 זה יותר טוב ממצויין .. השאלה היא, כמה היפויים יש לך ומה עוצמתם? ככול שמגיעים לרמה נמוכה יותר של A1C, כך יש יותר היפויים.
כסוכרתי, להיות עם 6 זה יותר טוב ממצויין .. השאלה היא, כמה היפויים יש לך ומה עוצמתם? ככול שמגיעים לרמה נמוכה יותר של A1C, כך יש יותר היפויים.
U uk23 New member 15/10/13 #20 טפו טפו טפו אין לי היפואים. הכי נמוך שלי בחודש האחרון היה 67 וב"ה לא קרה כלום. לקחתי משהו קטן ומתוק והכל הסתדר
טפו טפו טפו אין לי היפואים. הכי נמוך שלי בחודש האחרון היה 67 וב"ה לא קרה כלום. לקחתי משהו קטן ומתוק והכל הסתדר
ה הנריהנרי New member 16/10/13 #26 ב-67 לא צריך לקחת כלום, פשוט לזרום... איך את מתאזנת? תרופות, אינסולין?
U uk23 New member 16/10/13 #27 *אתה. לוקח משהו בקטנה. יודע איך להתנהל במקרים כאלה אינסולין. 4 פעמים ביום.
ס סוכריה חמצמצה Active member 19/10/13 #29 אין לי היפואים כי אני (עדיין) לא לוקחת תרופות רוצה כמה שיותר זמן להסתמך על תזונה בלבד. כדי לדחות את שלב התרופות ככל הניתן. אבל לא על חשבון סיבוכים כמובן.
אין לי היפואים כי אני (עדיין) לא לוקחת תרופות רוצה כמה שיותר זמן להסתמך על תזונה בלבד. כדי לדחות את שלב התרופות ככל הניתן. אבל לא על חשבון סיבוכים כמובן.