המומה מהרחקת תירוש למקום25-נפעל!!

mean girl 16

New member
עזוב שטויות../images/Emo192.gif

בלי להעליב, כן? גם אני מאמינה שמגיע לה מקום יותר גבוה, אך ההחלטה היא לא בידי ולא בידך, עם כל הכבוד.

לא משנה המקום משנה התפקיד שתקבל

אני לא מבינה למה נחוץ לך עכשיו לעשות גלים מטופשים ולנסות להטביע את הסירה. מוזר. כאילו לא מספיק מלחמה מבחוץמשץי מפלגות העבוד וליכוד שמפחדות מקדימה וכמעט מנהלות מלחמה משותפת,צריך גם מלחמה מבפנים?

בעיני המתבונן=תירוש= מיקוד משמעותי

לפני יום רביעי- יום ההכרזה ומסיבת קדימה,בה נהיה כולנו שם,אנו חייבים למקד את השיל הפוליטי התוך מפלגתי במיקומה של מי שחשובה גם לנו, תירוש היא דמות משמעותית ,היודעת למקד את עשייתהבמרחב תחומים חברתיים ערכיים שנותנים משמעות אחרת לחיינו כל - כן חשוב למצב את מעמדה הפנים מפלגתי , כדי שיה לה היכולת לעבוד עבורינו

ארץ נהדרת

איזה כיף :). מקום 25 ברשימת קדימה זה: 1. יותר ריאלי ממקום 15 בליכוד 2. יותר ראוי להיות בכנסת מכל העשרייה הראשונה בליכוד 3.יותר מוכר ממקום שלישי בליכוד- ובאמת שמישהו יסביר לי מי זה לעזאזל כחלון? יישר כח קדימה העם איתכם.

הדיבוק X

New member
על זה אתה מיסתמך ?? תוכניות בידור

בערוץ 2 ?? רק במדינתנו החביבה, אישה כזאת יכולה להיכנס לפוליטיקה .

לידיעתך...

התוכנית נקראת ככה כי ישנו מטבע לשון זהה. שמי שהוביל אותו זה נתניהו בבחירות 96 בהמלצת פיקלשטיין. אז קצת הכרה של העובדות לא תזיק לך.

הדיבוק X

New member
מכיר את רונית תירוש...

ראיתי את העבודה " הטובה " שהיא עשתה כמנכלית מישרד החינוך וגם ליפני זה כמנהלת בעירוני ט . אין לי משהו טוב לומר עליה.

למעלה