המון תודה למרב ולאני של מרב

salpter

New member
קצת באיחור.. המון המון תודות

למירב והאני שלה על האירוח החם הארגון, ההתארגנות בבית והתלהבות של לואה וריקו שתזכו עוד לארח הרבה אירוחים כאלה שמחים ורבים עם ים של ילדים. תודה לכולם היה בהחלט מרגש ותומך. ממני דפנה. שוב אאחל שנה טובה מאד לכולם. (ממני לה´ )

בעקבות המפגש... ../images/Emo23.gif

שוב ושוב אני מוצאת את עצמי במהלך סוף השבוע חושבת עליכן... כל אחת ואחת מכן עולה לי בראש ומתיישבת שם לשעה-שעתיים, עד שבאה הבאה בתור ומחליפה אותה אצלי בראש. רציתי לומר לכן שאתן, כולכן, מאוד יקרות לי, ואני שמחה שעלה בחלקי להכיר אתכן.

טביקאט

New member
מליון תודות גם ממני! ../images/Emo24.gif

ההזדמנות להכיר את הפרצופים של האנשים שכל כך התחברתי אליהם בחודשים האחרונים היתה נפלאה! נהניתי מכל רגע! האוכל, החברה, המתנות, הסיפורים והחיות (לאו דווקא בסדר הזה...)היו נהדרים! יוצאת מחר לשמונה ימים בברצלונה (בהפתעה)- ומקווה לחזור להודעות משמחות! שוב תודה למרב ואבי, ושנה מצוינת לכולם! טבי

טביקט יקרה

אם ככה אולי נפגש במקרה בברצלונה. אני טסה לשם מחר בבוקר (טיסת אל-על 07:40) ומתכוונת להשאר שם ארבעה ימים (בדרכי לפרובנס). אז שיהיה טיול נהדר, שירה

עמית@

New member
שירה, נשמע כל כך כיף ../images/Emo48.gif

תנוחי, תבלי, ותחזרי בהריון (איך השחלה? עוד כואב?) עמית

עמיתוש

תודה על האיחולים. השחלה בסדר אבל כמו שעדכנתי למעלה דוקא הרירית עושה צרות
בכל אופן אני משתדלת להשאיר את הדאגות בישראל ולהדחיק את הנושא לפחות לשבועיים. שתהיה לך שנה טובה ופוריה, שירה

טביקאט

New member
../images/Emo10.gif אז זהו, שלא...

הדקה ה 90, כשמם כך הם- מבטלים בדקה ה90.... כבר כל כך התכוננתי וארזתי, ועברתי על כל ספרי האדריכלות, וארגנתי, והיום בבוקר הודיעו שלא- מפלצות שכמותם... אז תהני בברצלונה ובפרובאנס. אחשוב עליך בכל סיוטי החג הבאים עלינו לטובה...

טבי יקרה

חבל לי לשמוע. אבל היום שמתי לב שיש בעיתונים פירסומים על דילים זולים לברצלונה שיוצאים מחר. אולי שווה לנסות סוכנות אחרת? מקווה בשבילך שתצליחו למצוא אלטרנטיבה. }{ שירה

הי מקסים, ../images/Emo51.gif רבה

אלפי תודות למרב ואני של מרב. היה מקסים. אני מודה לכם בשמי ובשמו של המחייך שלי, שלצערו התחיל לעבוד הבוקר ולכן אין לו גישה לאינטרנט. מאד נהנו. וברצינות, מי יבוא אלינו למפגש? מבטיחים לכם על האש נהדר! שנה טובה, שרה והמחייך.

יפית@

New member
מצטערת על האיחור.... ../images/Emo20.gif

למרב והאני שלך! אז מה יש לומר שעוד לא אמרנו לכם שאתם מקסימים ומיוחדים כל כך, רב תודות על האירוח והרצון אם נביע לכם תודה וברכה היא ודאי לא תקיף את מלוא ההערכה. אבל דעו לכם כי כך אנו מרגישים בכנות. תודה רבה והרבה פוריות. אוהבת ושולחת נשיקות וחיבוקים

למעלה