המונדיאל מתקרב והתאילנדים מהמרים

פספורט

New member
המונדיאל מתקרב והתאילנדים מהמרים

לפי סקר שנערך בבנגקוק 3.7 מיליון תאילנדים יהמרו במהלך הטורניר בסכום מצטבר של 250 מיליון דולר . ההימורים בתאילנד אסורים ע"פ חוק.

Benkok

New member
מילא התאילנדים...

אתה לא מתאר לעצמך מה הולך בקהילת הבריטים/אירים/סקוטים בבנגקוק... ואני לא מדבר על כל מורי האנגלית התפרנים...אני מדבר על כל החבר'ה שהיו קשורים בזמנו לפרשיית הרצת המניות הגדולה - בוא נגיד שיש עם מה להמר...

eyal149

New member
תאילנד כדורגל והימורים

הרבה ויסקי סאם סונג עם קרח וסודה כדורגל והימורים אבל בתכלס הארופאים נשארו בבית או נסעו לגרמניה לרגל המשחקים ולא לתאילנד

פספורט

New member
נכון ..עונת התיירות ( ברזיל אלופה)

בשפל + המונדיאל רוקנו את תאילנד מהתיירים. היום הייתי במסעדת " אכול כפי יכולתך " לא היו תיירים , רק תאילנדים ומעט זרים מקומיים. בעלי עסקים הקשורים לתיירות מגרדים את התחת ומקטרים כל היום. טוב , נשארנו רק אתה Benkok ואני , (ועוד כמה מהמרים שהריצו מניות) מכאן נדווח לעולם מה קורה בתאילנד עד סיום המונדיאל . אגב , אין הפתעות ברזיל לוקחת את הגביע בהליכה.

Ryo

New member
אתה לא אוהד מכבי ת"א במקרה?

כדורגל וכדורסל.

Ryo

New member
אני מופתע!

גם אני אדום, ועוד איזה אדום..וגם לא במקרה. למה אני מופתע? :) המשפט שברזיל לוקחת את המונדיאל בהליכה הוא מכביסטי משהו :) אדום עולה!

Benkok

New member
הנה נושא למחקר...

אנחנו שלושה ישראלים, שלושתנו גרים במזרח, שלושתנו אוהדים את הפועל... האם יש כאן דפוס כלשהו???

Ryo

New member
היה לנו פעם גם את צ'ארלי!

הוא גם אדום בנשמה!

אMור

New member
מאז ששמעון גרשון חתם בבית"ר

הפכתי לצהוב - שחור
כן, ממש. זה רק היה משפט להמחשת תשובותיהם של ההונג קונגים הילידים, כששאלתי אותם אם הם אוהדים של מנצ'סטר כשהלכתי לראות אותם משחקים בהונג קונג בקיץ. "מאז שבקהאם עבר לריאל, אנחנו אוהדים של ריאל מדריד". וזו הייתה התשובה מהשטח לעובדה שריאל מדריד החזירה את סכום הקניה של בקהאם (בסביבות 25 מיליון) ב"סיבוב הופעות" של משחקי ראווה ביפן כיומיים בלבד לאחר שחתם בקבוצה... אסיאתים
אגב, השחקנים של מנצ'סטר פשוט הלכו על המגרש בהונג קונג, ללא כל בושה. כל ניסיונותיי לקבל קצת אמפטיה מההונג קונגים נכשלו חרוצות. "לא משנה איך היה המשחק. באנו לראות את מנצ'סטר וזה מה שחשוב"
ולא הבנתי מה הקשר ללהיות אוהד הפועל ולומר שברזיל לוקחת את המונדיאל בהליכה...זו פשוט עובדה, לא ככה? כך או כך, זו דעת הרוב. זיכרון קצר יש לכולם מהיורו האחרון.

noet

New member
אז מה שהכי מעניין אותי מכל השיחה

שלכם...... איפה זה ה"אכול כפי יכולתך" הזה?

Benkok

New member
סופסוף שאלה נורמלית...

בזמנו היינו אוכלים אצלכם למטה אבל נראה לי שהם העלו את המחיר (היה 299 לא.צהריים) חוצמזה, בהולידיי אין סילום יש בופה צהריים לא רע בכלל. בהולידיי אין החדש בפלונצ'יט יש גם אחד טוב ולא יקר (399 אם אני לא טועה) בכל מקרה, מול הבניין שלכם יש מסעדת פתוחה של מוסלמים (אוכל מאלזי) - ללא ספק ה"מוטון ביריאני" הכי טוב בעיר. אם בדים-סאם עסקינן - בלובי של הגראנג דיאמונד יש אחד (לא ממליץ ללכת על הבופה, עדיף להזמין מה שרוצים מהתפריט, יוצא יותר זול) כנ"ל במסעדה הסינית למעלה ב"ארנומה הוטל". אם את מחפשת משהו יוקרתי (ויקר) אז השנגרילה אצלי לוקח מקום ראשון, אחריו השרתון רויאל אורכיד וסוגר את השלישיה הבופה של האוריינטל. ברמת היוקרתי אבל לא ממש יקר יש את הבופה ערב של הלנדמרק - 900++ לראש אבל אם באים 4 אנשים ויותר אז מקבלים 50% הנחה. אני לצהריים מעדיף בכל רגע נתון ליפול על ברווז איכותי בMK, בשילוב עם הדים-סאם של הצהריים שלהם (והכרטיס VIP של ה10% הנחה שלי) - אין א.צהריים יותר טובה בעיר. א.בוקר - או-בון-פאן...אין צורך במילים נוספות.

noet

New member
:-ממש טוב לדעת......תודה

ננסה את כולם !! בקשר ל- MK אני פשוט לא יודעת איך לאכול את זה!!! תמיד בא לי להכנס לאכול שם ואז אני נזכרת בפדיחה שהייתה לי שם ומתחרטת, אכלנו שם ואנשים הסתכלו עלינו וצחקו!! כולל המלצרים!!!
תודה על ההמלצות

למעלה