המונדיאל מתקרב והתאילנדים מהמרים

Benkok

New member
את בטח מדברת על SUKI

נראה לך שאני אמליץ למישהו ללכת לאכול ירקות ועוף מבושלים במים לצהריים??? תראי שוב את ההודעה שלי - מדובר בברווז שלהם ובדים-סאם בלבד...כשאנחנו מגיעים לשם דבר ראשון אנחנו מעיפים את הסיר הטיפשי הזה מהשולחן, כדי לפנות מקום לאוכל אמיתי...

קרלטון

New member
יש מקום

גם חביב גם טעים וגם זול שקוראים לו Coco Walk ליד תחנת BTS Ratchatewi - זה אכול ככל יכולתך בשיטת המוקאטה (לא זאת של ערפאת, זאת של החזיר והסי-פוד שצולים אותם על גחלים תוך כדי הארוחה - ארוחת של שעתיים לפחות). עלות לבנאדם 89 באט. מי שמשאיר בצלחת (ילד רע) משלם 129 האט...

קרלטון

New member
אחלה מקומות

אצלי בארוחת צהריים ממוצעת יש רק שתי ספרות...
קי ניאאו

Benkok

New member
חשוב לגוון...

אי אפשר כל יום לאכול גאי יאנג/קאו ניאאו... באיזה שהוא שלב מתחיל להימאס מפאד סי איו, קאו פאד וטום יאם... בוא נדבר עוד 3 שנים ונראה אם עדיין תמשיך לנדל כל צהריים...

קרלטון

New member
נודלס וחבריו יצאו לי מזמן מכל ה---

זה די אילוץ ולא ממש מבחירה, במרחק של 10 דקות הליכה מהבניין שלי אין הרבה מבחר - יש את רובינסון עם כמה מסעדות מערביות ספורות (היתה אחת טובה שהגישו בה משהו שמתקרב לפיתה עם עוף או שרימפס, סלטים צ'יפס ומנות טעימות אחרות אבל לצערי סגרו אותה לפני שבועיים לטובת סטארבאקס חדש), פיצריה אחת (כמה כבר אפשר לאכול פיצה או פסטה, זה גם לוקח שעה לחכות) ומקדונלס (רבאק - לא צריך לפרט) אז מה שנשאר שם זה 20 מסעדות תאילנדיות. רוב הארוחות הנורמליות שלי הן בערב או בסופי שבוע (זה נשמע ממש אומלל לא
)

קרלטון

New member
ואם מדברים על אוכל

שלחו לי מהארץ כמה חבילות של גרעינים כמו שצריך (מכיר את הסרט שאתה נכנס ל-7-11 ומחפש איזה חטיף נורמלי? משהו מלוח אבל לא שומני? ורואה את הגרעינים שלהם חסרי הטעם במקרה הטוב או מתוקים במקרה הרע?)

קרלטון

New member
מפורום טאואר לאסוק טאואר יש 3 ק"מ

בכל מקרה, מה אני אגיד לך.. כששילמו לי לעבוד הייתי לוקח גם הפסקת צהריים של שעתיים אם הייתי יכול.. פה חצי שעה וחזרה למשרד..

Benkok

New member
אל תרגיש רע עם זה...

אני היום הזמנתי אוכל בטלפון מהאוטו בדרך חזרה מפגישה כדי שזה יגיע איתי למשרד באותו זמן...ואח"כ העוזרת ניקתה את המיקלדת...

פספורט

New member
אז מה היה לנו כאן ?

מונדיאל , הימורים , הפועל ת"א , אבל מישהו כאן סובב את הענינים עד שהגענו לאוכל , מסעדות וכו' תמיד בסוף הוא יוביל לתחום המזון והשתייה. ועל זה נאמר יודעים איפה זה מתחיל אבל... יאללה , שיהיה לכולכם בתיאבון. המים עלי .

למעלה