המוסלמים רק נגד ציונים או נגד יהודים ?

ksimeroni

New member
זאת לא חוכמה

לספר בעולם הגדול שכל יהודי הוא בהכרח גם ציוני ואחר כך להתפלא למה האוייבים של הציונים פוגעים גם ביהודים הנורמלים ללא הבחנה.... זאת בדיוק הסיבה שבגללה יהודי המרחב הערבי מתעקשים לקרוא לעצמם "יהודים" ולא "ציונים", ואפילו חוזרים על משנתם הזו כמה וכמה פעמים, כדי שלא יהיו טעויות. זה לא סוד שהתוקפנות הפנאטית-מוסלמית כלפי היהודים התחילה ונמשכת בגלל הציונות. זה לא סוד שהציונים הם גזענים ומבחינתם כל מה שלא מערבי הוא נחות. זה לא סוד שאותם טרוריסטים רואים בנצרות איום על האיסלאם. זה לא סוד שהציונים חוברים בעיניים עצומות לארה"ב הנוצרית-מערבית. בצירוף של כל המשפטים האלו יחד מתקבל - מוסלמים קנאיים שמוצאים איום מערבי נוצרי על דתם ואורחות חייהם, תוך שיתוף פעולה של הדת המונותאיסטית השלישית (יהדות כביכול) עם הגוש הנוצרי מולם. מה הם חושבים שהם צריכים לעשות בנידון? את זה אנחנו כבר יודעים....

shm490

New member
הי ksimeroni

מה שלומך בימים אלו ? כן הבחור מאל קאידה רוצה לפגוע בכל היהודים כך דבריו ולא משנה אם הם ציונים או סתם יהודים ערבים ולא ציונים . כל ההתפתלויות לא יעזרו , יש מוסלמים שהם גזענים ונגד יהודים (אני לא אומר אנטישמים כי גם הערבים הם שמים ) .אין דבר תמיד המוסלמים יוציאו מישהו כזה שיכנה את היהודים כחזירים או עכברים ועאלה שצריך לשחוט אותם (ראי את הסרט ההולנדי ) . את בשלך ואני בשלי . שיהיה לך אכלה יום .

אושרי 7

New member
כמה בולשיט בהודעה אחת

התוקפנות הפנאטית-מוסלמית כלפי היהודים התחילה ונמשכת בגלל הציונות? תקרא קצת היסטוריה ותחזור אליי, השנאה המוסלמים כלפי יהודים ומערביים התחילה הרבה לפני הציונות, אין לה שום קשר לציונות, התמיכה הערבית בנאציזם הוא עניין ידוע לכשעצמו, מדובר בשתי אידיאולוגיות מאד דומות.

המוסלמים, חכם גדול כותב ההודעה

יותר ממליארד מוסלמים רוצים להשמיד את היהודים והציונים,חחחח, ההוא יושב במערה ושולח קלטות וכל העולם מפרסם אותן, ממש מחר מוחקים את היהודים מהעולם, שני הצדדים האיסלאם הקיצוני ושונאי האיסלאם הזכירו לי פתגם ערבי ישן, ما أضرط من الكِخ إلا الخرا. ומספר המוסלמים שנטבחו ע"י אלקאעידה ושאר האירגונים שדומים לו כפול כפליים ממספר היהודים או הלא מוסלמים, כמה קל להיות מטומטם.

shm490

New member
יותר ממיליארד מוסלמים אולי היו רוצים

אך מיעוט גם עושים . כך זה תמיד . זה שאל קעידא הוא ארגון רצחני שמחסל גם מוסלמים זה ידוע ,אך היו טענות שהמוסלמים לא פוגעים ביהודים רק בציונים וזה פשוט לא נכון הם פוגעים ביהודים כיהודים ולא רק כציונים והנה בא הטרוריסט הזה ומצהיר כבל עם שזה אכן כך .

איזה אהבל הזואהירי הזה, אפילו סותר את עצמו

"לא הרגנו חפים מפשע, אבל אם כן נהרגו חפים מפשע, אז זה בגלל..." פתטי איך הוא מנסה להצדיק את הפשעים שלו. מה שכן, קסימי את צודקת לגמרי- הציונות עושה כל שביכולתה להציג עצמה כמייצגת היהודים באשר הם בעולם, והם אלה שמשלמים את המחיר כשזואהירי או מוע'נייה מחליטים שהגיע הזמן לנקמה... זה מזכיר לי בזמנו שבבית הספר למדנו על ראשית הציונות שהיו הרבה יהודים שהסתייגו ממנה, בדיוק בגלל החשש שזה יפגע במעמדם של היהודים שלא ירצו להגר לפלשתינה, ידביקו בהם את התו של נאמנות כפולה, או ימנעו מהם זכויות שוות בטענה ש"מה אתם רוצים, כבר יש לכם מדינה"
מזכיר לך משהו?

respecta1

New member
המילים כן המשמעות והכוונה לא..

בפעם האחרונה שבדקתי בשום תפוצה יהודי לא התפוצץ באוטובוס ובשום תפוצה היהודים הם לא חלק מאותה מדינה לא אוהבים אותה ולא מכבדים אותה. וכמובן שנאמנים לה..

מה עם ג'ונתן פולארד?

ומה עם היהודים המצרים שהופעלו ע"י המוסד במולדתם כדי להטמין פצצות במקומות אזרחיים (פרשת לבון)? זה סתם דוגמאות קטנות שכרגע עלו לי בראש, אין לי איזה ארכיון לבדוק בו, ובוודאי ישנם דברים שאנחנו לא יודעים, כמו פרשת לבון שלא היינו יודעים עליה אם אחד המטענים לא היה מתפוצץ בתקלה לפני הזמן... האם זה מצדיק את שלילת הזכויות של יהודים מצרים או אמריקאים? ומה שיותר חשוב- המשפט האחרון "מה אתם רוצים, כבר יש לכם מדינה" לא קשור לנאמנות! אנטישמים לא השתמשו בו בגלל שיהודים "התפוצצו" וכו' (ובכלל למה אתה מחפש את האשמה הפוטנציאלית בקורבן?) הם השתמשו בו בגלל שהם עצמם גזענים, וזה היה טיעון שאפשר להשתמש בו כדי לנסות להפטר מנוכחות היהודים במדינתם. ומאיפה זה בא? בדיוק מאותם נימוקים לאומניים שאצלנו כל-כך אוהבים: "הם שם אנחנו כאן", "מדינת לאום אתנית" וכו'. הרי כשציפי לבני אומרת שהפלסטינים אזרחי ישראל לא צריכים להנות מזכויות של מיעוט לאומי בארץ כי כשתקום מדינה פלסטינית היא תממש עבורם את המאוויים, היא אומרת את זה בגלל משהו לא יפה שעשה ערבי אזרח ישראל כלשהו? כמובן שלא. גם אם כל הערבים בארץ היו מגלי והבה היא היתה אומרת את זה. כי מדינת ישראל לא מוגדרת "מדינת היהודים" על תקן עונש זמני, כל עוד האזרחים הערבים הם ילדים רעים. היא מדינת היהודים כי זה הרעיון הציוני.

respecta1

New member
זה מצדיק וזה נעשה..

כמובן לא של פולארד בארצות הברית, עקב העובדה שארצות הברית הם ידידות קרובות וכן זה לגיטימי בין מדינות שגם בין מדינות קרובות יהיה ריגול.. אני בטוח שארצות הברית מפעילה גם סוכנים בישראל - וזה לגיטימי.. ישראל וארצות הברית לא מדינות אויב ואם הם כן היו הייתי מבין אם היו אמריקאים שהיו גם נגד יהודי אמריקה (בהנחה שהם היו מזדהים עם ישראל) ישראל היא מדינת היהודים ותשאר לעד מדינת היהודים. שום עונש זמני היכולת שלך לעוות את מה שאני אומר מדהימה. ציפי לבני לא אמר שהם לא יקבלו זכויות (שוב פעם תעמולה אה סלטעון..), ציפי לבני אמרה כשתקום מדינת פלסטין הערבים הישראלים לא יוכלו לקיים עוד שאיפות לאומיות כי פלסטין מממשת אותם. מתי אנטישמים משתמשים במשפט " מה אתם רוצים כבר יש לכם מדינה".. ומה הקשר לכאן? ליהודים אין שאיפות לאומיות בשום מקום אחר חוץ מבישראל, ואם היה, המשפט הזה היה מוצדק ביותר אם היה נאמר..

היוצאים מהכלל הם שמאלנים יהודיים

הקומוניסטים היו תמיד נאמנים לא לארץ בה חיו, אלא לברית המועצות ולסטאלין שבשבילם הם ריגלו, חתרו ורצחו אם היה צורך. למשל במלה"ע ה-2, בימי הסכם סטאלין-היטלר, כששמאלנים יהודיים הסיתו נגד הגיוס לצבאות בעלות הברית ועזרו בכך למכונת המלחמה הנאצית (זאת בנוסף לחתרנות שלהם בשרות בריה"מ והקומאינטרן). גם היום השמאלנים היהודים במערב לא נאמנים לארצותיהם, אלא לטרור הבי"ל, לדיקטטורים ולרוצחים איסלאמיים וכד'. לדוגמא נועם חומסקי, תומך האיסלאמיזם הטרוריסטי וכ"א, כולל מכחישי שואה נאצים הנלחמים נגד העם היהודי. ויש גם את הליצנים מנטורי קרתא הנאמנים לטרור הערבי ולהיטלרינג'אד ונוסעים לטהרן כדי ללקק את מגפיו של הצורר האיסלאמי.

למעלה