המופע בגרמניה ? מה קרה שם ? והסט..

itzikch

New member
המופע בגרמניה ? מה קרה שם ? והסט..

כולם מדברים בגרמנית באתר של אינקובוס בסט ליסט על משהו שקרה בהתחלה מישהו יכול לפרט ? הסטליסט : Quicksand | A Kiss To Send Of Us | Wish You Were Here | Have You Ever | Anna Molly | Paper Shoes | When It Comes | Here In My Room | Redefine (Remix) | Drive | Earth To Bella (Part 1) | Under My Umbrella | Light Grenades | Love Hurts | Sick Sad Little World | Dig || Rogues | Pistola | Megalomanic וואווווווווו הם שרו את ROGUES הולי שיט

Rock Bottom

New member
טוב, אז זה.. ההה-סטליסט הכי מושלם

EVERRRRR. גם Dig וגם Love Hurts, ולא אחד במקום השני, שניהם ביחד! גם When it Comes! גם Rogues! וגם Here in My Room~!!~#$@^!!%^&#@%&^$!@! אההההה זה לא פייררר. גרמנים סאקס.

orit a3at

New member
ho my fucking god אני לא מאמינה שהם

שרו בפאקינג גרמניה את here in my room באסססססססה

o pie

New member
נסה לתרגם באתר הזה

http://www.freetranslation.com/ תעשה german to english ותיידע אותנו מה קרה =]

noynav

New member
תשובה ל-מה קרה בסט?

אז כן, בקשתי מידיד שלי, שיודע גרמנית לתרגם לי מה קרה שם.. אז הנה מה שהוא כתב: "כתוב שאחד מהגשרי תאורה לא היה מאובטח כמו שצריך והיה סכנה שהוא ייפול אז בזמן של האינטרו אמרו להם לפנות תבמה וזה ואז בא תכנאי שתיקן את זה ואחרי חצי שעה הם התחילו תהופעה." מסתבר שעל זה כל הסיפור.. וזנות, היה להם סטליסט כזה טוב ^__^

itzikch

New member
יש להם מזל !!

שלא עלו לבמה !!!, איזה אסון זה היה קורה אם באמצע המופע זה היה נופל !!!

noynav

New member
לא נראה לי..

הסטליסט לא מוכן מראש? כאילו לא מכינים אותו לפני ההופעה?

AeroFan

New member
../images/Emo207.gif קבלו איזה תמונה טובה

אינקובוס בדובאי

PinkFloydit

New member
אוי זה גדול, ג-ד-ו-ל!!!

תראו את קילמור על הנרגילה ואת בן עם רובה? מאיפה השגת את התמונה הזאתי?

AeroFan

New member
יש אותה

באתר הרישמי שלהם בסט ליסט של דובאי ב-10 למרץ.

Anomally

New member
חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאק זה אדיר חחחחחחחחחחחח השייח ברנדון אל בוידי. אלליייייי קולולולולו בכמה גמלים אפשר לקנות אותו? (; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב.די טל.די.

AeroFan

New member
עוד נצל"ש, סט ליסט אמסטרדם, 16 למרץ

Heineken Music Hall Quicksand A Kiss To Send Of Us Wish You Were Here Have You Ever Anna Molly Paper Shoes Circles Redefine (Remix) Drive (acoustic) Earth To Bella (Part 1) Under My Umbrella Light Grenades Love Hurts Sick Sad Little World Dig Encore: Nice to Know You Pistola Megalomanic פעם שלישית בלבד ש-Circles נכנס בסיבוב הזה... הם צריכים לבצע אותו הרבה יותר! מה שכן, סט מצויין, עדיין סט יותר טוב ממה שהיה פה...

orw93

New member
מה זה רמיקס?../images/Emo205.gif

איך אפשר לבצע בסיבוב הופעות רמיקס של שיר? חוץ מcircles,dig,ntky אני לא רואה שינוי משלנו, רק שהם לא קיבלו את pardon me. ואנחנו כן

AeroFan

New member
זה כמו אקוסטי

בדיוק כמו שהיה בהופעה פה... אבל אני חייב להגיב למשפט "חוץ מcircles,dig,ntky אני לא רואה שינוי משלנו"... רק שלושתם לדעתי הופכים את הסט מ-טוב לענקי!

למעלה