המופע בגרמניה ? מה קרה שם ? והסט..

noynav

New member
חחח תכלס

הלוואי שהם היו עושים את dig ואת ntky אצלנו. אבל נו, אני עדיין שמחה שהם עשו את pardon me, לא ראיתי הרבה סיבובי הופעות שהם עשו בו את השיר הזה. צריך בכלל להגיד תודה שהם השתינו לכיוון שלנו ובאו לארץ, ועכשיו יש סיכוי יותר גדול שהם יחזרו :)

orw93

New member
אני לא מתה על circles../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

ואת NTKY הייתי שמחה לקבל אבל הוא גם לא מהאהובים עליי. ועל DIG אני בוכה כל יום

Rock Bottom

New member
אני די משווה את Circles

ל-Warning, ואני אפילו חושב שמה שאנחנו קיבלנו יותר טוב (מלבד התוספת של NTKY שהתחלף עם Pardon Me ועוד איזה Dig קטן כזה..). לא צריכים סתם להיות ממורמרים.

MayaTheBee

New member
פשוט תחליפו את השם של הפורום

לפורום פלייליסט של אינקיובס סלש פורום מירמור שירים

o pie

New member
הממ

עדיף שידברו פה על התחת השווה של ברנדון? :-| אולי אני לא ממורמר אבל מעניין לדעת עם אילו שירים הם הופיעו במדינות אחרות.

MayaTheBee

New member
אם מוסיפים תמונה של התחת

אז כן. סתם, לא. (בעצם כן )תכנס לפורומים אחרים של להקות, אין שם מילה אחת לגבי פלייליסטים של הופעות אבל יש מספיק על מה לדבר מבחינה מוזיקלית, בפורום הזה פשוט תפסו טרמפ על ההופעה ועכשיו כל שירשור קשור לזה. נו, בסדר, הייתה הופעה, ברנדון בויד לבש גופיה וראו לו את הפטמות, הם שרו שירים, בואו נעבור הלאה ובאמת נדבר על המוזיקה ולא נתמרמר על איזה שירים לא היו אצלנו.

o pie

New member
נו אז יאללה

תכתבי הודעה על המוזיקה של הלהקה. תעלי נושאים אחרים.

AeroFan

New member
מה שמצחיק זה

שאת כולך ממורמרת.... כל הודעה שלך פה זה "למה אתם ככה ולמה ככה".... באמת שאני לא מבין את הקטע שלך, אבל שיהיה לך בכיף...........

itzikch

New member
סט ליסט מצ'כיה פארג 18.3.07

Quicksand | Kiss To Send To Off | Wish You Were Here | Have You Ever | Anna Molly | Paper Shoes | Blood On the Ground | Redefine (Acoustic, Remix) | Drive(Acoustic) | Earth To Bella | Under My Umbrella | Light Grenades | Love Hurts | Sick Sad Little World | Are You in? | Nice To Know You || Megalomaniac

למעלה