גדי מותר לך להתעצבן, זה בסדר מצידי, אבל...
אני לא חושב שזה בריא, או תורם לשיפוט.
בכל מקרה אתה יכול לאמץ איזו דעה שתרצה, דווקא כיף שחושבים אחרת ממני.
בכל התגובות שקראתי על ההתרחשות אתמול מעידות על בלבול של חלק מהרוכבים ומנהלי הקבוצות.
מארגני המרוץ טעונים כי חוץ מהודעה בטוויטר (שהורדה ועודכנה כמעט מיד) לא נמסר על רכיבה מנהלתית במורד מהסטלביו.
יותר מכך, מנהל המרוץ אמר כי המנהלים של הקבוצות יודעים שהם מסתמכים רק על הרדיו של המרוץ ולא על הודעות אחרות.
אני מאמין לרוכבים שטוענים כי התעכבו על הסטלביו (ללבישת ביגוד חם ומתוך מחשבה שצריך להמתין), אבל זו הייתה טעות שלהם, של המנהלים שלהם ובמילא איני מאמין כי זה מה שמוריד מערך הביצוע המדהים של קוינטנה.
יש לנו עוד שני סיומי פסגות + מרוץ אישי נגד השעון בעלייה.
מי שטוען כי הפסיד זמן רק בגלל אותו בלבול ושהמרוץ הושפע עד כדי הכרעה בגלל זה יוכל להוכיח טענתו מחר, ביום שישי ושבשבת.
ועדיין, למרות כל הטענות של המפסידים אתמול, לי זה נשמע זהה לגמרי לתירוצים וטענות מכל הפסד של כל ספורטאי, או קבוצה בכל ענף ספורט אחר.
יש ספורטאים ומנהלים התולים ביצוע בטעויות שיפוט, יש ספורטאים ומנהלים היודעים כי טענות כאלו לא ישנו את המתרחש ותמיד יש להם את הפעם הבאה לחזור ולנצח.
אם תרצה דוגמאות, ישראליות כמו מארצות, מאופניים ושאר ענפי ספורט אשמח להביא.
בשורה התחתונה וסיכומו של עניין - יש עוד שלושה קטעים שנראים כאלו שיצרו את התוצאות הסופיות של הדירוג המצטבר, אולי נראה אפילו משהו היום.
מי שרוצה להתעסק באתמול יפסיד עוד יותר מחר.
בקשר לפנצ'רים, רד מזה, אם לא הבנת ולא מכיר חבל על הזמן של שנינו, כמו גם של קוראי ההודעות.