המופע של קוינטנה, יום הגרזנים, תקראו לזה...

gadis13

New member
יאיר היקר

מקווה שאתה מקבל השגותיי ברוח טובה - אני פשוט סוער (מה לעשות, זה בנפשי...).
לא מבין את הטיעון - זה שלא היו פנצ'רים אומר מה? שרכבו לאט (מתחשבים ביתרונו הזעום של קווינטאנה - ככון, רק עד לטיפוס האחרון, רק אז כולם הגבירו מהירות והוא פשוט ניצח...)

גדי מותר לך להתעצבן, זה בסדר מצידי, אבל...

אני לא חושב שזה בריא, או תורם לשיפוט.

בכל מקרה אתה יכול לאמץ איזו דעה שתרצה, דווקא כיף שחושבים אחרת ממני.

בכל התגובות שקראתי על ההתרחשות אתמול מעידות על בלבול של חלק מהרוכבים ומנהלי הקבוצות.

מארגני המרוץ טעונים כי חוץ מהודעה בטוויטר (שהורדה ועודכנה כמעט מיד) לא נמסר על רכיבה מנהלתית במורד מהסטלביו.
יותר מכך, מנהל המרוץ אמר כי המנהלים של הקבוצות יודעים שהם מסתמכים רק על הרדיו של המרוץ ולא על הודעות אחרות.

אני מאמין לרוכבים שטוענים כי התעכבו על הסטלביו (ללבישת ביגוד חם ומתוך מחשבה שצריך להמתין), אבל זו הייתה טעות שלהם, של המנהלים שלהם ובמילא איני מאמין כי זה מה שמוריד מערך הביצוע המדהים של קוינטנה.

יש לנו עוד שני סיומי פסגות + מרוץ אישי נגד השעון בעלייה.
מי שטוען כי הפסיד זמן רק בגלל אותו בלבול ושהמרוץ הושפע עד כדי הכרעה בגלל זה יוכל להוכיח טענתו מחר, ביום שישי ושבשבת.

ועדיין, למרות כל הטענות של המפסידים אתמול, לי זה נשמע זהה לגמרי לתירוצים וטענות מכל הפסד של כל ספורטאי, או קבוצה בכל ענף ספורט אחר.

יש ספורטאים ומנהלים התולים ביצוע בטעויות שיפוט, יש ספורטאים ומנהלים היודעים כי טענות כאלו לא ישנו את המתרחש ותמיד יש להם את הפעם הבאה לחזור ולנצח.
אם תרצה דוגמאות, ישראליות כמו מארצות, מאופניים ושאר ענפי ספורט אשמח להביא.

בשורה התחתונה וסיכומו של עניין - יש עוד שלושה קטעים שנראים כאלו שיצרו את התוצאות הסופיות של הדירוג המצטבר, אולי נראה אפילו משהו היום.
מי שרוצה להתעסק באתמול יפסיד עוד יותר מחר.

בקשר לפנצ'רים, רד מזה, אם לא הבנת ולא מכיר חבל על הזמן של שנינו, כמו גם של קוראי ההודעות.

rubber duck

New member
מופע האיימים של קינטנה

או שאולי בעצם חוסר היכולת של האחרים

הקטע עצמו היה מעניין
רורלאן שוב מיצב את עצמו כעוד צרפתי שמסוגל להתקרב לגביע אבל לא לשתות את השמפניה

אפשר עוד קצת דרמות ?

שרון

YotamKa

New member
ולמי שחשב ש-3 דקות יתרון לאוונס אחרי נגש

יספיקו לו עד לסיום - הנה הוא הפסיד 5 דקות לקינטנה בעלייה אחת (לא הגראפה, לא הזונקולן).

עוד לא נגמר

RideRed

New member
מה שהיה היה, הכל עוד פתוח - השיפוט לא יכריע

מה זה חשוב אם היה ניטרול של כל הירידה או רק של 6 הסרפנטינות הראשנות בירידה.
חלק מהפרשנים פה סגרו את הג'ירו כבר בשבוע שעבר אולם כרגע נראה שאפילו מקום של אוונס על הפודיום או בטופ 5 יהיה דמיוני.
בואו נשמח שכבר אין גיבורי על ולכן סופ"ש הקרוב יהיה קשה, כואב והעליות כמו כל שנה בג'ירו יוגשו על מצע קר ,רטוב ולעיתים (באיטליה קפוצ'ינו זה רק בבוקר) עם קצפת לבנה
אם לאורן יש רגליים - הוא יחזור לתמונה.
אם קווינטנה עבר את הגבול אתמול - הוא ישלם בריבית כבר ביום חמישי.
הפודיום רחוק מלהסגר והרבה קבוצות, זקנים ,צעירים רוצים להיות עליו
זהו נהייתי צמא - נלך לבחור איזה ברולו להרגע

yshor

New member
נכון. כבר שנים הג'ירו הוא מרוץ אופנים מעניין

שלא מוכרע בעלייה אחת.

נראה לי שחוזי "הגירו נסגר בשבוע הראשון" היו תחת השפעת מופע "ברווזים מאחורי פרום" בטור דה פראנס.

יאללה באלגן!

YotamKa

New member
הבנתי המילים האחרונות:

non passeranno la bandierina rossa

שזה - לא לעבור את הדגל האדום. אבל לא הצלחתי להבין מה אומרים קודם, אולי מדברים על אותן 6 סרפנטינות, אולי אומרים 'אל תקשיבו למי שאומר לכם לא לעבור את הדגל האדום'.

בקיצור, מחכים לדובר איטלקית אמיתי. יכולנו לנצל את האפיפיור למשהו מועיל אם היה נשאר.

YotamKa

New member
בינתיים מצאתי תרגום של ההודעה הקולית

“Attention: A communication to directeur sportives. The management of the organisation have planned to put ahead of the head of the riders, depending on the situation, of course, after the top, to place in front of various groups an organisation moto with a red flag. All to avoid having attacks on the descent and after this to ensure that the riders remain in their positions and to prevent taking big risks and, for all, to remain in this position until the security agents lower the red flag.”

התרגום הוא מכאן ואני מקווה שזה של אותו קובץ, כי הקובץ לא עולה כרגע: http://visibleprocrastinations.wordpress.com/2014/05/28/stelviogate/

וכן, כבר קוראים לזה סטלביו-גייט.

באמת מבלבל, בטח לספורטאי במאמץ קיצוני

עוד יותר בתנאים הקיצונים ששררו.

אבל, והוא גדול מאוד, היו דגלים אדומים?
האם חלק מהרוכבים נאלצו להאט בגלל דגלים אדומים?
ואם התשובה היא כן, אז אילו רוכבים עוכבו בגלל דגלים אדומים?

כל הסיפור באמת לא מובן ובדרך כלל, איפה שיש התרחשות כה לא מובנת, עם גרסאות כה סותרות,יש לפחות שקרן אחד.

forester404

New member
בכתבה בסייקלינגניוז הדירקטור של

המירוץ מצוטט כאומר שהאופנועים הניפו דגלים אדומים, אבל המירוץ לא נוטרל, אלא הדגלים הונפו רק למטרות בטיחות, לסמן את המסלול והפינות בערפל.

אני ראיתי את כל המרוץ בטלביזיה, אז...

כנראה שראיתי הרבה פחות מכל התמונה, אבל לא ראיתי דגלים.

בגלל זה העליתי את השאלה - אם מישהו ראה דגלים.

על פי ההודעה שפרסם YotamKa נאמר בפרוש לא לעבור את הדגלים האדומים, אז אם היו רוכבים שלא נשמעו להוראות ברור שיצטרכו להגיב בענישה הולמת.

YotamKa

New member
לאחר האזנה לאיטלקית בגבעת התחמושת

ההוראות היו ברורות:

אין לעבור את הדגלים האדומים בגלל הסכנה. אסור לרוכבים ליזום התקפות. כל זאת עד שהדגלים מורדים. אין בהקלטה (הזו לפחות) משהו בנוגע לשש סרפנטינות או שבע אחיות.

נא לזכור שמדובר בסך הכל במירוץ אופניים, ולא החשוב שבהם. נא לזכור שסביב גבעת התחמושת קרו טעויות חמורות יותר, ולמרות זאת ירושלים לבשה חג.

למעלה