המחבל לשעבר מקדם את ההסברה הישראלית

אקרא, אתה לא תומך בראאד סלאח נגד הציונים?

הרי כל השרשור שלך הוא שיר הלל לסלאח ולתנועתו על פעלם לטובת אחיך המסכנים הסובלים תחת עול הכיבוש הציוני בפלסטין הכבושה מ-48. למה זורם הביוב בכפרים שלכם ברחובות, אקרא? בגלל הכיבוש הציוני?
או אולי בגלל שהנבחרים שלכם גונבים את הכספים שהם מקבלים מהיישות הציונית ומחלקים אותם למקורביהם בג'ובים אינסופיים שהם יוצרים עבורם ברשויות הערביות, במקום לגבות מיסים ולהניח קווי ביוב. אתה צודק בביקורת שלך על הממשלה ששולטת עלינו ושמפקירה את אזרחי המדינה להתקפות האוייב הערבו-איסלאמי הרצחני בדרום ובצפון. לא צריך את 'מלכות יהודה', אלא ללכת לבחירות כדי לבחור בממשלה דמוקרטית בהתאם ליחסי הכוחות בציבור הקיימים כיום. אבל גם הממשלה התבוסתנית והמושחתת הזאת דואגת לאזרחי המדינה בצורה שאף מדינה או תנועה ערבית לא עושה, כי יש כמה וכמה יסודות בבניין המדינה שלנו ושרותים חברתיים שגם אולמרט וחבריו המושחתים לא יכולים להרוס. הודות לשרותים האלה יש ביטוח רפואי ודמי אבטלה וקצבאות ילדים וזיקנה ואבטחת הכנסה לכו-לם, יהודים כערבים, כפי שאין בשום מקום במדינות שלכם. ויש גם זכויות אזרח וחופש ביטוי ותנועה וזכויות נשים והומואים שבעולם המפגר והימי-ביניימי שלכם לא חולמים עליהם. ונ.ב.: למיטב ידיעתי אמנם המקלטים לא משופצים ולא ערוכים למלחמה הבאה, אבל הנזקים שנגרמו לבתי הערבים מהתקפות נסיך הכתר שלכם נסראללה תוקנו כמו בבתי היהודים. זה מה שכדאי שתלמד אקרא כדי שלא תיהפך לקריקטורה מיניאטורית של ראאד סלאח: יש במדינה שלנו, שאתה לכאורה רוצה להיות חלק ממנה, כמו בכל מדינה דמוקרטית אורות וצללים. אתה רשאי כמובן לבקר את הצללים כמה שאתה רוצה כי אצלנו בניגוד למדינות שלכם יש חופש ביטוי, אבל אתה נדרש לראות גם את האורות. מה שאתם עושים ומה שממאיס אתכם על הציבור היהודי זה שאתם רק מתבכיינים ומקללים את המדינה הזאת ומציגים אותה כשטן. זה חוזר אליכם כבומרנג, ופה לא יעזרו לכם המשת"פים השמאלניים שלכם אצלנו שזהותם ידועה: כמו שאתם מתייחסים בעוינות מוחלטת למדינה ועושים לה דמוניזציה, כך הציבור היהודי מתחיל להתייחס אליהם. לא מעניינות אותו הטענות שלכם לקיפוח, גם כשהן לכאורה מוצדקות, כי הוא רואה בכם לא אזרחים-שותפים לאותה המדינה, אלא חלק מהאוייב. האוייב מקופח ומבקש שיתמכו בדרישותיו? הצחקת את הציבור היהודי, גם את אותו החלק שבתנאים נורמאליים היה תומך בדרישות כאלה או אחרות שלכם.

אני לא תומך בראאד סלאח

ואתה תפסיק לדבר אליי ברבים כאילו שאני נציג האומה הערבית והעולם הערבי, שיר הלל לסלאח?, לפעמים הטמטום עובר כל גבול, ואני נגעל מלרדת לרמות כמו שלך, כתבתי את הדברים מתוך ביקורת, לאט לאט אתם נותנים לתנועה האיסלאמית להשתלט על כל דבר, איפה שנכשלתם הם מצליחים, הנ"ל לגבי חמאס, השפה הדמגוגית שאתה מדבר בה לא מרתיעה אותי, משום מה אתה מתיימר להיות קורא המחשבות שלי ומשתמש באותה שפה ריאקציונרית של חלק מהמנהיגים שלנו מתוך מחשבה שזה יצדיק את הטיעונים שלך ואת האמת שלך, הציבור שאני נמנה עליו תמיד ראה בנו כאויב ואף פעם לא השלים את המלאכה בלגמור עלינו, ובעצם אף פעם לא יצליח, רק אם יחליט להשמיד אותנו ואולי אז ישיג שקט זמני לעצמו.

גידעון1

New member
אקרא תסביר לי למה אין תנועה ערבית שתסתור

את התנועות הערביות הקיצוניות? אתה טוען שהם לא מייצגים חלק נכבד מערביי ישראל אך יחד עם זאת אותו חלק ערבי מתון לא מצא לנכון להקים תנועה נגדית. אתה מוכן להסביר לי מדוע זה לא קרה??

לא טענת שסלאח, ברכה וטיבי לא מייצגים אתכם?

אז הבנתי שאתה ועוד כמה כמוך, כמו מוחמד החמישי שלנו, מייצגים את ה'אוממה' שלכם. סליחה אם טעיתי.

למעלה