המחבל שעשה את הפיגוע בשומרון היה

גידעון1

New member
המחבל שעשה את הפיגוע בשומרון היה

ככל הנראה מהפתח. ליבי עם משפחתו אך לא עם אנאפוליס. אין לנו פרטנר ששולט ברחוב הפלשטיני והראיה החותכת היא שאנחנו כל הזמן צריכים לחזק אותו באמצעות מחוות חד צדדיות כי תמורה ברור לנו שלא תגיע.

THE WIZARD 55

New member
זה מה שמשגע אותי

עוד חולית מחבלים נעצרה ע"י כוח צה"ל, התכוונה להכנס לעופרים.. אין פרטנר, אתה צודק, וחבל. מצד אחד מושיטים יד לשלום, מצד שני תופסים סכין ביד. יום טוב.

גידעון1

New member
חבל שחברך סלטעון לא מבין את זה

הוא לא מודע לעובדה שהטרור הורג את השלום. את תראי שכשהועידה תכשל הוא לא יזכיר בכלל את הטרור ויפיל את האשמה רק על ישראל

gogi000

New member
להזכירך קרא הגדרת טרור לפני שאתה מנפנף עם זה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A8 מתנחבל שנהרג זה לא פעולת טרור, כי אותו מתנחבל הוא לא אזרח חף מפשע, למרות שאני נגד כל הרג שהוא, אני יכול להבין הרג של מתנחבלים. האמתי יש מחנה משותף בינך, לבין הפלשתיני שהרג ולבין המתנחבל שנהרג, שלושתכם רוצים לפגוע בשלום, לעומת סלטעון שכן מאמין בשלום, כה ירבו כמוהו משני הצדדים, אם כולם היו מתונים כמוהו היינו מגיעים לשלום מזמן.

גידעון1

New member
חח העיקר מוחמד אומר שאתם אוהבים אותנו.

בחיים שלי לא ראיתי כזאת הקטנת ראש בנוגע לטרור הפלשתיני. אתמול: בשעה 15:00 מטח של 20 פצמרים בשעה 16:00 ירי רקטות קסאם בשעה 23:00 פיגוע בשומרון בשעה 23:30 נסיון חדירה ,צהל הרג 2 מחבלים. האם זה לא טרור? האם זה עוזר לועידת אנאפוליס שממילא סיכוייה להצליח קלושים? הסלחנות שלכם בנוגע לטרור פשוט מגעילה

גידעון1

New member
לפחות הוא באמת אומר את מה שהוא חושב

הרבה מ"הפלשתינים אזרחי ישראל" לא יעיזו לכתוב לך כאן שהם "מבינים" את הצורך להרוג מתנחלים למרות שזה מה שהם חושבים. מוחמד למשל בשרשור קודם ניסה לחרטט אותנו שהערבים אוהבים אותנו ושאנחנו פשוט לא מבינים את זה. לפחות לgogi000 היה את הכנות לומר את מה שהשאר חושבים.

גוגי אומר את מה שהוא חושב, לא מה ש"הם" חושבים

"הם" הכוונה לאלו שמחזיקים את הנשק בצד השני. הם לא רואים הבדל בין יושבי התנחלות שיח מוניס או קדומים. לכן הם גם מגיבים בהתאם. גם אני לא רואה שום הבדל, חוץ מכך שמתיישבי קדומים לא זנחו את הציונות
ואילו בשיח מוניס, אכפת להם רק מה"התנחלות" שלהם.

fifanowftw

New member
הא וואלה

אז אתה יכול להבין רצח של מאות אלפי יהודים, הלא כך? אני אגיד לך יותר מזה, הקו הירוק עובר על הישוב שלי, כלומר זה בערך50% לפה ו50% לשם, זאת ועוד-פעם גרתי בהתנחלות שלמה. האם אתה יכול להבין אדם שרוצה לרצוח אותי? יא חולה נפש,תלך לעזה לעזה!

dragon74

New member
איך אפשר להבין הרג של אזרחים ?

אתה מבין הרג שגוי של אזרחים ע'י צה'ל ?

mike00

New member
איפה ראית שטרור מופנה רק נגד

"אזרחים חפים מפשע"?? "טרור הוא סוג של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות-חברתיות." כל המתנחלים הם[גם אם אתה לא אוהב את זה] אזרחי ישראל!!! הם מחזיקים בתעודת זהות,משלמים מיסים,רשאים לבחור ולהבחר וכו'.... אם זה לא אזרח אז מה כן? ולמרות שהדיעות שלנו הן שונות לגמרי,ולמרות שאני חושב שאתה איש שאפשר לנהל איתו דיון,ולמרות שזה בטח לא ממש ישנה לך, ערכך ירד בעיני כשאמרת שאתה יכול להבין רצח של מתנחלים.... איך אתה לא מתבייש?איך אתה יכול להגיד שישראל רוצחת אזרחים תמימים?הרי זה הכל בעיני המתבונן,מי שבעיניך נחשב פושע[מתנחלים שלא הפעילו אלימות מעולם לצורך העניין]הוא אזרח לכל דבר בעינינו,ומי שבעינינו נחשב לפושע[אזרחים שנותנים מחסה למחבלים לצורך העניין] נחשב בעיניך לאזרח תמים....

הרוב המוחלט של המתנחלים חפים משפע לחלוטין

אזרחים נהדרים ומעל הכל, בנגיוד לאנשים כמוך, נאמנים ותורמים למדינה. "מתנחבל" זה כנוי מגעיל ובזוי של טיפוסים אכולי שנאה, כמוך. שלום לא יהיה בכל מקרה, זו לא שאלה של אמונה אלא שאלה של עובדות בשטח, לכן המתנחל לא פוגע בשלום, גם המחבל לא פוגע בשלום אלא פוגע בבני אדם, לוקח את החיים שלהם, בדרך כלל הוא "גיבור" על אזרחים לא חמושים, מקסימום המחבל פוגע בסיכוי תיאורתי לשלום. אם היינו כמו סלטעון אז היתה כאן מדינה ערבית פלשתינית בין הים לירדן כאשר היהודים היו מיעוט, הד'ימה שלהם למי שמכיר את המושג. שלום? אולי, אבל אם ישראל אינה, כמדינה יהודית כמובן, חלק ממנו, אז איך זה בדיוק נוגע לנו?, מה הטעם בכלל? או יותר נכון, מה אכפת לי משלום כזה?

הלוואי שהטרור היה הבעיה היחידה בדרך לשלום

בוודאי שהטרור מוריד את הרצון והאמונה של הישראלים בשלום עם העם הפלסטיני, אבל לצערי גם ללא טרור לא היה שלום, כי מסיבות כלל לא בטחוניות אולמרט לא יסכים לסגת לקווי 67, ולא יסכים להתפשר על זכות השיבה.

זה גם מה ששיגע את הפלסטינים במשך כל השנים

ש"אין פרטנר" בישראל- יד אחת מושיטים לשלום ומדבירם על מדינה פלסטינית, ביד שניה שודדים אדמות בשטחים הכבושים ובונים עליהם התנחלויות. ואצלנו זה עוד מדיניות ממשלתית לחלוטין, אותו גוף צבוע הוא זה שעושה את שני הדברים. לפחות אי אפשר להגיד את זה על עבאס. טוב, האמת שהוכחת שכן אפשר להגיד. להכליל ולהגיד הם. אכככ הערבים האלה זה מכה ויזארד. מזלך שלא נתקלת בהם מקרוב, תיזהרי מהם...

THE WIZARD 55

New member
תמיד נזהרת מסכנות

כשאמרתי הם, התכוונתי לפת"ח...מצד אחד אבו מאזן מושיט יד לשלום ובו בעת שולח חולית מחבלים, ורוצח מתנחל. בעוד ישראל יצאה מעזה, משחררת אסירים, ויש נכונות להגיע לשלום אני מדברת על מה שקורה עכשיו, לא אז.. וכן, אי אפשר אין להתעלם מהעובדה שכל פעם שהיה מו"מ היו המון פיגועים אם תשים לב הנושא של גדעון היה הפיגוע,והפת"ח..לזה התייחסתי גינוי למעשים המכוערים שלהם. ורק תעדכן אותי, האם עכשיו ממשלת ישראל ממשיכה לשדוד אדמות ולבנות עליהם התנחלויות, כי אם כן זה ראוי לכל גינוי.

האדמות לא שדודות, שטח הפקר שלא היה שייך רשמית

ל"עם" שלא היה ממש קיים לפני "67". חוסיין ויתר על השטח, ולכן רצוי לבנות כמה שיותר התנחלויות איכותיות בשטחי C כרצף טריטוריאלי ושאר חלקי המדינה. גם אהוד ברק שותף לכך ומתכנן לבנות עוד
אז מי אני שאתנגד... מיותר לציין כי קבלן ההתנחלויות הגדול הוא בעצם השמאל הציוני, תאמיני או לא...מגיע להם קרדיט על זה
(וכאן אני לא מדבר על ההתנחלויות היפות והיקרות בסידני עלי ושיח מוניס)

שטח לא מסופח, יש הבדל מ"לא שדוד" או "כבוש"

אם אנו רוצים להיות קטנוניים (ולא אכפת לי, לצורך העניין), יש לישראל חזקה יתירה על מה שמעבר לקו הירוק זאת יותר ממהחלקים ששוחררו ב1948-9 וההתנחלויות שנבנו עליהן. אם ועידת אנפוליס לא תצלח, שכן הפרטנר לא רציני, ייתכן וכדאי להחיל את הריבונות הישראלית על שטחי C בלבד (נספוג 100,000 פלסטינים) - ושהשאר ישארו פליטים "בארצם". כך יסגר הגולל על פרשה זו לבנתיים. הפלסטינים בחרו בטרור, שכן קיבלו הכל ומאום לא נתנו! סלטעון, הרי אתה יודע ששלום אמת לא יהיה ללא זכות השיבה. לזכות השיבה אינני מוכן, כל ציוני שפוי מסרב. אתה אולי כן מוכן וזו זכותך לחשוב כך.

למעלה